Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Δυναμική παρέμβαση 800 στελεχών από όλη την Ελλάδα της Κίνησης των 75 του ΠΑΣΟΚ


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

Δυναμική παρέμβαση
800 στελεχών από όλη την Ελλάδα
 της Κίνησης των 75 του ΠΑΣΟΚ


Ζητούν εδώ και τώρα αλλαγή πολιτικής και
Σχέδιο Κοινωνικής Συνοχής για να κλείσει ο κύκλος της κρίσης


Άμεση αλλαγή πολιτικής για να κλείσει ο κύκλος της κρίσης και Εθνικό Σχέδιο Κοινωνικής Συνοχής, για να απομονωθούν και να εκμηδενιστούν κοινωνικά και πολιτικά οι νεοναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, ζητούν 800 στελέχη της κίνησης των 75 του ΠΑΣΟΚ.
Με κείμενο, που αποτελεί συνολική πρόταση για το κλείσιμο του κύκλου της κρίσης και του άνοιγμα του κύκλου της ανάπτυξης, απαιτούν άμεσα ένα Εθνικό Σχέδιο για την Κοινωνική Συνοχή και την έξοδο από την κρίση.
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζουν ως αναγκαία την παρέμβαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, σημειώνουν ωστόσο, πως πρέπει να αντιμετωπιστούν ριζικά και σε βάθος οι λόγοι που οδήγησαν στην εμφάνιση και ανάπτυξη του φαινομένου της ΧΑ.
Όπως αναφέρουν, «η κοινωνία τείνει σε οριακές καταστάσεις και μοιάζει όλο και περισσότερο με «καζάνι» έτοιμο να εκραγεί. Πολλές κοινωνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων τα δυόμιση εκατομμύρια νεόπτωχοι, οι 1,5 εκ άνεργοι και οι σχεδόν 1 εκ νέοι που δεν έχουν μπει ακόμη στην αγορά εργασίας, βρίσκονται στο κόκκινο λίγο πριν την μεγάλη ‘’έκρηξη’’». Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι τουλάχιστον παράδοξο, όπως επισημαίνουν, να μιλούν όλοι για καταπολέμηση της ανεργίας και ταυτόχρονα να γίνονται οριζόντιες απολύσεις δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στο Δημόσιο.

Με την παρέμβαση τους θέτουν άμεσα τρεις προτεραιότητες
✓      Εθνικό σχέδιο για την κοινωνική συνοχή
✓      Εθνική Στρατηγική που θα δώσει προοπτική
✓      Άλλη πολιτική με ξεκάθαρο προοδευτικό πρόσημο.Εθνικό σχέδιο για την κοινωνική συνοχή
Η Κίνηση ζητά άμεσα ένα σχέδιο για την αξιοπρεπή σίτιση και στέγαση των νεόπτωχων, καθώς επίσης και επέκταση του επιδόματος ανεργίας και στους μακροχρόνια άνεργους.
Ζητούν ακόμη την «άμεση ενεργοποίηση του προγράμματος για 400.000 θέσεις εργασίας, καθώς και προγράμματα ενίσχυσης, με 3 δις μέσω ΕΣΠΑ, των νέων που είναι άνεργοι για να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις με μικρές και μεσαίες επιδοτήσεις».
Ζητά τέλος έλεγχο των τιμών με αποφασιστικό χτύπημα των καρτέλ.
Όπως επισημαίνουν, σε όσους σπεύσουν να ρωτήσουν για το που θα βρεθούν τα λεφτά, απαντούν πως «τόσο το πρόγραμμα των 400,000 θέσεις εργασίας όσο και το πρόγραμμα για το ΕΣΠΑ κατά 95% είναι χρηματοδοτούμενα από πόρους της Ε..Ε. Ενώ για τα υπόλοιπα οι πόροι μπορούν να ανευρεθούν από την υπεξαίρεση κρατικών εσόδων και την πάταξη της φοροδιαφυγής».

Εθνική Στρατηγική
Κατά την εκτίμηση τους η Εθνική Στρατηγική πρέπει να έχει τρεις άξονες.
✓      Την αναδιανομή πόρων και φόρων
✓      Την απονομή δικαιοσύνης
✓      Τις αλλαγές στο πολιτικό σύστημα
Ως προς την αναδιανομή πόρων, επισημαίνουν πως «το μοντέλο της εσωτερικής υποτίμησης ξεπέρασε κατά πολύ τα λογικά όρια» και ζητούν άμεση αναθεώρηση της μισθολογικής πολιτικής.
Προτείνουν, επίσης, την θέσπιση υποχρεωτικών ηλεκτρονικών συναλλαγών, αλλά και την αποφασιστική στάση του κράτους σε όσους υπεξαιρούν ΦΠΑ (περίπου 15 δις ετησίως) και ασφαλιστικές εισφορές (υπολογίζονται στα 6 δις ετησίως).
Ειδική μνεία κάνουν στο τραπεζικό σύστημα, ζητώντας άμεση διοχέτευση της ρευστότητας στην αγορά από τις ανακεφαλαιοποιημένες Τράπεζες, υπενθυμίζοντας εμφατικά ότι «οι τράπεζες έλαβαν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ από τους φορολογούμενους, αρνούμενες σε μεγάλο βαθμό τον δημόσιο έλεγχο τους μέσω των κοινών μετοχών».

Ζητούν δε,  να ενημερωθούν από τις «τράπεζες που ανακεφαλαιοποιήθηκαν με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, πόσα χρήματα εξ αυτών έχουν διαθέσει στην πραγματική οικονομία και πόσα προγραμματίζουν να διατεθούν το επόμενο διάστημα. Την ίδια στιγμή μάλιστα που όπως τονίζουν οι Τράπεζες αρνούνται να προβούν σε «κουρέματα» χρεών στους Έλληνες δανειολήπτες (νοικοκυριά και επιχειρήσεις) αλλά δέχονται να πουλήσουν τα «κόκκινα» δάνεια τους στο 30% της αξίας τους σε distress funds του εξωτερικού».
Ζητούν ακόμη, «να αντληθούν άμεσα στοιχεία του συνολικού καταλόγου των 700.000 καταθετών που εξήγαγαν τα τελευταία 12 χρόνια στο εξωτερικό ποσά μεγαλύτερα των 100.000 ευρώ». Ταυτόχρονα, αναφέρονται σε πληροφορίες για εισηγήσεις που δέχεται ο Πρωθυπουργός κος Σαμαράς να πιέσει την Τρόικα, ώστε να δεχτεί «για τελευταία φορά» το χάρισμα των δισεκατομμυρίων ευρώ από οφειλόμενους φόρους των αφορολογήτων καταθέσεων εξωτερικού, ως κίνητρο (βλέπε Ζάππειο 2) για την επιστροφή τάχα των καταθέσεων αυτών στις Ελληνικές τράπεζες. Κάτι τέτοιο όπως επισημαίνουν «είναι ντροπή ακόμη και αν το σκέφτονται πόσο δε μάλλον αν επιχειρήσουν να το κάνουν».
Τέλο,ς ζητούν ένα νέο φορολογικό σύστημα, απλό και σταθερό, με βάση το περιουσιολόγιο,  που να στηρίζει τις επενδύσεις. Η χώρα χρειάζεται ένα αποφασιστικά δίκαιο και αναλογικό φορολογικό σύστημα,  όπως επισημαίνουν, ώστε οι Έλληνες επιτέλους να πληρώνουν ανάλογα με τα πραγματικά τους εισοδήματα. «Είναι αδιανόητο στις σημερινές συνθήκες ότι οι «σούπερ» πλούσιοι Έλληνες ελάχιστα συμβάλουν στην σωτηρία της χώρας αν και πολλοί από αυτούς την έχουν ληστέψει. Τα περισσότερα εξ αυτών των πολλών εκατοντάδων δισεκατομμυρίων  βρίσκονται σε φορολογικούς παραδείσους και σε διάφορες Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες τράπεζες παραμένοντας αφορολόγητα μέχρι σήμερα.»

Ως προς την απονομή δικαιοσύνης
Δεν μπορεί σε τρία χρόνια να έχουν κοπεί δισεκατομμύρια από την κοινωνική πολιτική και να ταυτόχρονα να μειώνονται οι εισακτέοι στις σχολές δικαστών που θα χρησίμευαν  για να εκκαθαρίσουν τις εκκρεμούσες υποθέσεις. Η εκκαθάριση αυτή θα δημιουργήσει ανάχωμα στην αφαίμαξη των εύκολων στόχων. Κείμενα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επιβεβαιώνουν τις αιχμές μας.

Ως προς το πολιτικό σύστημα
●        Ζητούν επανατοποθέτηση της πολιτικής πάνω από την οικονομική διαπλοκή και τα συμφέροντα που βουλιάζουν τη χώρα.  Ξεσκέπασμα όλων εκείνων που μέσα από το πολιτικό σύστημα συνεχίζουν να τους υπηρετούν. Που αντιπάλεψαν κάθε δημοκρατική μεταρρύθμιση, κάθε δημοκρατική έκφραση, όπως το δημοψήφισμα. Που σκόρπισαν το μίσος και  το «όλοι ίδιοι είναι», για να εξυπηρετούν ανενόχλητοι τα συμφέροντα τους, σε βάρος των πολλών και του τόπου.

Το ζήτημα ενός Εθνικού Στρατηγικού πλαισίου μεταρρυθμίσεων και επιστροφής στις αγορές, που θα οδηγούσε μέσα στο 2014 σε έξοδο από το μνημόνιο και στην ανάπτυξη, θέτουν ως βασική προτεραιότητα του πολιτικού μας συστήματος
Προτείνουν την διαπραγμάτευση κρίσιμων πτυχών του προγράμματος με τους εταίρους μας στην Ε.Ε για το σκοπό αυτό και ειδικά ενόψει των Ευρωεκλογών, επισημαίνουν την ανάγκη για αναζήτηση Ευρωπαϊκών συμμαχιών για μια συνολική Ευρωπαϊκή λύση.
Ζητούν επίσης ένα νέο πολιτικό πλαίσιο για τη διαφάνεια, την αντιπροσωπευτικότερη εκπροσώπηση πολιτών με μεγαλύτερη αναλογία, μικρές περιφέρειες κλπ, ενώ θέτουν και ζήτημα ουσιαστικής Συνταγματικής αναθεώρησης.
Eπισημαίνουν τις ευθύνες μέρους του πολιτικού συστήματος για την «θεωρία των δύο άκρων» που είναι μια αντιδραστική θεωρία, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή που λειτουργεί καταστροφικά και τυχοδιωκτικά.
●          Θεωρούν ότι η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει το ποιους υπηρετούμε και με ποιους συγκρουόμαστε.
●        Επιμένουν ότι για την προάσπιση του μέλλοντος της πατρίδας πρέπει να είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε με Τραπεζικά, Οικονομικά κατεστημένα και Συστήματα μέσα στη Δικαιοσύνη και το Δημόσιο, εάν αυτά συνεχίσουν πρακτικές του παρελθόντος και δεν σταθούν στο ύψος του πατριωτικού καθήκοντος που επιβάλλει η συγκυρία. Συγκρούσεις με όλους εκείνους που αναχαιτίζουν, υπονομεύουν, χωνεύουν, υφαρπάζουν και παρεμποδίζουν τη διεύρυνση του πλούτου στη χώρα, με αποτέλεσμα να την πληρώνουν οι εύκολοι στόχοι, οι αδύναμοι και οι άνθρωποι της πραγματικής δημιουργίας που έγιναν και τα μεγάλα θύματα της κρίσης.
●       Απαιτούν να σταματήσει η διαιώνιση της του καθεστώτος της μη αδειοδότησης της ψηφιακής τηλεόρασης από την κυβέρνηση με συγκεκριμένους ευνοούμενους που για πολλά χρόνια αποτελούσε μονοπώλιο των ιδίων κύκλων  με τις γνωστές κατά περίοδο συνέπειες στην πολιτική ζωή του τόπου.


Μια άλλη πολιτική με ξεκάθαρο προοδευτικό πρόσημο.

Προτείνουν ακόμη, με αφορμή την πώληση του ΟΛΠ, των νερών και των σιδηροδρόμων, ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας κράτους και αγορών, όπου η πολιτεία θα διασφαλίζει τα αναγκαία κοινωνικά αγαθά, χωρίς μονοπωλιακές αντιλήψεις και με ανταγωνισμό του ιδιωτικού τομέα.
Εκφράζουν την αντίθεση τους με την ιδιωτικοποίηση του νερού, των λιμανιών και των σιδηρόδρομων, που προωθεί η Κυβέρνηση Σαμαρά, αναφερόμενοι στη διεθνή εμπειρία επί του θέματος και επισημαίνοντας ότι αρνούνται την λογική της ιδιωτικοποίησης των πάντων από την μία ή των κρατικών μονοπωλίων από την άλλη.
Προτείνουν Μέτωπο Εθνικής Συνευθύνης και Συνεννόησης από όλα τα κόμματα του δημοκρατικού φάσματος, με στόχο το οριστικό τέλος των μνημονίων το 2014 και τον αποκλεισμό κάθε ενδεχόμενου νέων μνημονίων ή νέων μέτρων. Με με αντίληψη εθνικής συναινένεσης και οχι με διχαστικές λογικές, μπορεί να υπάρξει οριστική έξοδος από τη μέχρι σήμερα ασκούμενη πολιτική και προσπάθεια να ανοίξουμε ένα διαφορετικό δρόμο για τη χώρα και την κοινωνία.
Αυτό θα συμβεί, όπως επισημαίνουν, όχι μόνο με την επίτευξη πραγματικών πρωτογενών πλεονασμάτων, αλλά και με το να ιεραρχήσει το πολιτικό σύστημα, ως απόλυτη Εθνική προτεραιότητα, την μερική διαγραφή του κρατικού χρέους εκ μέρους των λοιπών χωρών της Ε.Ε., παράλληλα με την περαιτέρω επιμήκυνση και την μείωση των επιτοκίων, ώστε να καταστεί βιώσιμο το χρέος και να εξέλθει η χώρα στις αγορές το 2014.
Ταυτόχρονα καυτηριάζουν την αναντιστοιχία της πρώην «υστερικής –αντιμνημονιακής» ρητορείας του κ. Σαμαρά και άλλων, να καταγγέλλουν το 2011 την Κυβέρνηση Παπανδρέου, παρά την επίτευξη «κούρεματος» πολύ πάνω από 50% του ιδιωτικού χρέους και σήμερα να μην προβάλουν επιτακτικά την - από πολλούς διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς αλλά και το γραφείο της Βουλής - προτεινόμενη μερική διαγραφή του σημερινού κρατικού χρέους.
Τέλος, ειδική αναφορά στο ρόλο του ΠΑΣΟΚ κάνουν τα στελέχη της Κίνησης των 75, υποστηρίζοντας πως «Δεν ήταν μονόδρομος η πλήρης ένταξη του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση και η πλήρης συμπόρευση με την Ν.Δ. Υπήρχαν εναλλακτικές, όπως επισημαίνουν που αποκλείστηκαν. Η χώρα θα μπορούσε να συνεχίσει με Οικουμενική Κυβέρνηση ή με το ΠΑΣΟΚ να παρέχει απλώς Κοινοβουλευτική ψήφο εμπιστοσύνης, υπό συγκεκριμένους όρους και εγγυήσεις βάζοντας διαφανείς, πράσινες γραμμές προγραμματικής συνεργασίας».

Η είσοδος άλλωστε του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση Σαμαρά, χωρίς πρώτα να έχουν συμφωνηθεί οι προϋποθέσεις και οι όροι αυτής της συμφωνίας, τραυματίζει την αξιοπιστία αυτής της συγκατοίκησης. Δεν ανήκει στην προοδευτική αντίληψη πρώτα να μοιράζονται οι καρέκλες και μετά να συμφωνούνται οι πολιτικές.
Οι δημοκρατικοί πολίτες αντιδρούν στην ταύτιση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ, γιατί έχουν το ένστικτο της ανάγκης αναγέννησης της δημοκρατικής παράταξης.
Απαιτούν, επίσης, να υπάρξει ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο διαφοροποίησης από τη Δεξιά, στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Η ανασύνθεση της κεντροαριστεράς, βέβαια, δεν προκύπτει με αποκλεισμούς και δεν εξαντλείται σε επιλεκτικές συγκολλήσεις κορυφής. Ούτε μπορεί να στοχεύει σε ικανοποίηση εγωκεντρικών σχεδιασμών επιβίωσης ή προσωπικής ανέλιξης μεμονωμένων στελεχών. Η αναγέννηση της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης θα προκύψει κυρίως με συγκλίσεις μέσα στην κοινωνία. Με λαϊκή ενότητα πάνω σε ένα προοδευτικό πλαίσιο πολιτικών αλλαγών.
Για το σκοπό αυτό, οι συνυπογράφοντες το κείμενο, υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να κοπούν οι γέφυρες με την αριστερά χωρίς να τρέφει κανείς αυταπάτες. Είναι γνωστό όπως αναφέρουν πως αντιμετώπισαν το ΠΑΣΟΚ. Επιδιώκοντας να μας «κατασπαράξουν», να μας αφομοιώσουν, να μας καταστήσουν συμπληρωματικό μέγεθος. Αυτό το επιδιώκει τόσο η δεξιά όσο και η αριστερή συντήρηση.
Για αυτό δεν δίνουμε σε κανένα «λευκή επιταγή».


ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Πολιτική παρέμβαση 800 στελεχών της Κίνησης των 75 του ΠΑΣΟΚ

Για να απομονωθούν και να εκμηδενιστούν κοινωνικά και πολιτικά οι νεοναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής:


Αμεση ανάγκη
να κλείσει ο  κύκλος της κρίσης και να
ανοίξει ο κύκλος της ανάπτυξης με
αλλαγή πολιτικής


Σχέδιο κοινωνικής συνοχής

Οι ραγδαίες εξελίξεις με τις συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και το χαρακτηρισμό της από την ελληνική δικαιοσύνη, ως «Εγκληματικής Οργάνωσης», δημιουργούν – έστω και με μεγάλη καθυστέρηση – το κατάλληλο μείγμα πολιτικοκοινωνικής συγκυρίας, ώστε με άμεσες κινήσεις της Κυβέρνησης και όλων των λοιπών κομμάτων, που υπερασπίζονται τη δημοκρατία και πιστεύουν σ’ αυτή, να δοθούν οι αναγκαίες συνολικές απαντήσεις στο νεοναζιστικό φαινόμενο στην Ελλάδα.
Ναι, είναι αναγκαία η παρέμβαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης η οποία πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της στα πλαίσια της θεσμικής της αυτονομίας. Όμως η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να «τσακιστεί» μόνο με τη ρομφαία της δικαιοσύνης, αλλά πρέπει και να εκμηδενιστεί πολιτικά και κοινωνικά. Να απομονωθεί από τους 400.000 Έλληνες πολίτες που συγκυριακά τη στήριξαν στις εκλογές. Να αντιμετωπιστούν ριζικά και σε βάθος οι λόγοι που οδήγησαν στην εμφάνιση και ανάπτυξη του φαινομένου της ΧΑ. Αυτό απαιτεί επειγόντως άμεσες πολιτικές αποφάσεις, γιατί μόνο έτσι και ασφαλώς θα θωρακιστεί η Δημοκρατία.
Είναι κοινή πλέον η πεποίθηση πως η κοινωνία τείνει σε καταστάσεις οριακές και μοιάζει όλο και περισσότερο με «καζάνι» έτοιμο να εκραγεί. Και αυτό αποτυπώνεται με κάθε τρόπο, από την πιο απομακρυσμένη γειτονιά του τόπου μας μέχρι και το Ελληνικό κοινοβούλιο.

Τα σημάδια εξάντλησης της κοινωνίας είναι πλέον ορατά, μετά από 4 χρόνια λιτότητας και δημοσιονομικών περικοπών. Που θεσπίστηκαν για να καλύψουν
● το δυσθεώρητο έλλειμμα της διακυβέρνησης Καραμανλή (15,6%, δηλαδή 36 δις ευρώ, από 10 δις περίπου, που παρέλαβε το 2004, όπως παραδέχτηκε πρόσφατα και ο Υπουργός Οικονομικών της Κυβέρνησης)
και για να αντιμετωπίσουν
●        το τεράστιο εξωτερικό χρέος, που αυξήθηκε κατά 120 δις ευρώ την περίοδο 2004-2009,
●        το υπερβολικά διογκωμένο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών και
●        την ιστορικά πρωτοφανή υπερχρέωση του ιδιωτικού τομέα (νοικοκυριά και επιχειρήσεις) κατά την ίδια περίοδο.
Η κατάσταση αυτή δεν επέτρεπε και δεν επιτρέπει την επίτευξη ισορροπίας στην ελληνική οικονομία, παρά την σημαντική μείωση των ελλειμμάτων.
Σήμερα, πολλές κοινωνικές ομάδες βρίσκονται «στο κόκκινο», λίγο πριν την μεγάλη «έκρηξη». Είναι τα δυόμιση εκατομμύρια νεόπτωχοι, οι 1,5 εκ άνεργοι και οι σχεδόν 1 εκ νέοι, που δεν έχουν μπει ακόμη στην αγορά εργασίας. Είναι, επίσης, η πλειονότητα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, που έχουν απολέσει μεγάλο μέρος των εισοδημάτων τους, αλλά και οιμικρομεσαίοι επαγγελματίες.  Η μεσαία τάξη, που η μεγάλη αλλαγή του Ανδρέα Παπανδρέου ανέδειξε, κατακρημνίζεται χάνοντας κατακτήσεις δεκαετιών.
Αυτά τα κοινωνικά δεδομένα, συνιστούν έναν σοβαρότατο κίνδυνο ανησυχητικών εξελίξεων. Θυμίζουμε ότι στις Η.Π.Α του κραχ του ’29 και της Μεγάλης Ύφεσης, από την οποία προέκυψε το λεγόμενο «new deal», η μείωση του ΑΕΠ ήταν σχεδόν στο 25% και περίπου στο ίδιο ποσοστό ήταν και η ανεργία.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το πολιτικό σύστημα αυτοπεριορίζεται σε μεγάλο βαθμό στην διαχείριση των δημοσιονομικών μεγεθών, χωρίς στρατηγική, σαν να βρισκόμαστε σε άλλες δεκαετίες.
Όμως, τώρα πλέον, το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ψήφισε το φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.  Και ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για μεγαλύτερη οικονομική συνεργασία, ειδικά μεταξύ των χωρών της ΟΝΕ και για νέα εργαλεία «διάσωσης» των οικονομιών της Ευρωζώνης.
Τώρα πλέον, πολλοί περισσότεροι μιλούν για τη δημιουργία Ευρωπαϊκών μηχανισμών ελέγχου και αξιολόγησης των οικονομιών, αλλά και για πολιτικές ανάσχεσης της ανεργίας και ειδικά της ανεργίας των νέων.
Τώρα πλέον, όλοι μιλούν για τον κύκλο της ύφεσης που πρέπει να κλείσει και τον κύκλο της ανάπτυξης που πρέπει να ανοίξει,  ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
Το 2009, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ήταν δεδομένο και η μάχη ήταν μοναχική, τόσο σε Ευρωπαϊκό, όσο και σε Εθνικό επίπεδο. Τότε, το καθοδηγούμενο από ντόπια συμφέροντα  πολιτικό σύστημα, αναζητούσε μαγικές λύσεις, άλλους δρόμους, αναρίθμητα Ζάππεια, Ρώσους, Άραβες, Κινέζους κλπ. Τότε, το ίδιο πολιτικό σύστημα, μοίραζε πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης και απειλούσε με κρεμάλες και Γουδί.
Ακριβώς την ίδια αναντιστοιχία με την πραγματικότητα και την ίδια έλλειψη στρατηγικής, βιώνουμε και σήμερα.
Η κυβέρνηση κυβερνά «μέρα με την μέρα» και η αντιπολίτευση βλέπει μόνο την εξουσία.
Ας είμαστε ειλικρινείς.
Οριζόντιες απολύσεις δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων από το Δημόσιο και καταπολέμηση της ανεργίας δεν γίνεται.
Είναι πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά παράδοξο.
Οι τυφλές απολύσεις δεν δείχνουν μόνο τον νεοφιλελεύθερο φονταμενταλισμό ορισμένων, αλλά και ότι η Κυβέρνηση λειτουργεί χωρίς ένα ευρύτερο στρατηγικό πλαίσιο για τη χώρα.
Γιατί, είναι εντελώς άλλο πράγμα η αναδιάταξη του κρατικού μηχανισμού, με αυστηρή εισαγωγή ΑΣΕΠ στις νέες προσλήψεις, εισαγωγή του κανόνα 1/5, απογραφή και αξιολόγηση του προσωπικού, μετακινήσεις όπου υπάρχουν ανάγκες, ενιαίο μισθολόγιο, συμμάζεμα στις κρατικές δομές, όπως με «Καλλικράτη» και άλλο οι τυφλές απολύσεις και το χτύπημα στην ΕΡΤ με αυτόν τον αυταρχικό τρόπο.
Για την ιστορία, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αναζητήσει κανείς ποια από τις παραπάνω πραγματικές μεταρρυθμίσεις, από το 2009 έως το 2012, με ουσιαστικό εθνικό και κοινωνικό όφελος, στήριξε ο κ. Σαμαράς ως αντιπολίτευση.

Σήμερα, λοιπόν, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, χρειαζόμαστε άμεσα τρία πράγματα.

●        Πρώτον, ένα Εθνικό σχέδιο για την κοινωνική συνοχή.

●        Δεύτερο, μια Εθνική Στρατηγική που θα δώσει προοπτική.

●        Τρίτον, άλλη πολιτική με ξεκάθαρο προοδευτικό πρόσημο.

Έχει γίνει πλέον φανερό ότι:
 Το πρόγραμμα στήριξης γλύτωσε την Ελλάδα από μια εθνική τραγωδία βίαιης χρεοκοπίας, αλλά στη συνέχεια εμπόδισε την ταχεία ανάκαμψή της και επιβάρυνε υπέρμετρα τον Έλληνα πολίτη.

Εθνικό σχέδιο για την κοινωνική συνοχή

Υπό αυτές τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, είναι θέμα χρόνου και τυχαίου γεγονότος να προκύψουν καταστροφικές κοινωνικές εντάσεις με απρόβλεπτες διαστάσεις .

Για τον λόγο αυτό, απαιτείται άμεσα μια παρέμβαση της πολιτείας σε πολλά επίπεδα.

1.  Τώρα, Σχέδιο Κράτους – Αυτοδιοίκησης, Ανθρωπιστικών Οργανώσεων και Εκκλησίας σε συνεργασία με την ΕΕ, για την σίτιση και τη στέγαση των νεόπτωχων, με απαράβατη τη διασφάλιση της ατομικής και οικογενειακής αξιοπρέπειας των συμπολιτών μας.
2.  Τώρα, άμεση ενεργοποίηση του προγράμματος για 400.000 θέσεις εργασίας, με προτεραιότητα στις οικογένειες που δεν εργάζεται κανένα μέλος τους. Όχι άλλες καθυστερήσεις, όχι άλλοι εμπαιγμοί, όχι άλλο μοίρασμα του δημόσιου τομέα. Οι θέσεις να αφορούν παραγωγικές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Η αποπομπή του τέως Διοικητή του ΟΑΕΔ, που είχε έτοιμο το πρόγραμμα και είχε διασφαλίσει την χρηματοδότηση του από Ευρωπαϊκούς πόρους, μας δημιουργεί υποψίες για πελατειακή χειραγώγηση του.
Η πρόταση του Γ. Παπανδρέου, ως Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, για ένα πρόγραμμα τύπου ERASMUS για τους ανέργους, (δηλ. τη χρηματοδότηση του άνεργου από την ΕΕ για μετεκπαίδευση σε θέση εργασίας στον τομέα και το κράτος μέλος της επιλογής του) πρέπει να στηριχθεί, ενόψει και της επερχόμενης ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
3.      Τώρα, Επίδομα ανεργίας και στους μακροχρόνια άνεργους, όπως γίνεται σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη
4.     Τώρα,  Άμεσα προγράμματα ενίσχυσης, των νέων που είναι άνεργοι, με 3 δις μέσω ΕΣΠΑ, για να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις, με μικρές και μεσαίες επιδοτήσεις, μεδιαδικασίες εξπρές, ειδικά στους εξωστρεφείς τομείς και την καινοτομία. Το ΕΣΠΑ να στοχεύει στην ανάπτυξη των πολλών και όχι να κατασπαράσσεται από μικρό αριθμό μεγαλοεπιχειρηματιών και να αχρηστεύεται από τις απίστευτες καθυστερήσεις που καταγράφονται αυτή τη στιγμή! ΕΣΠΑ fast track για να ξαναπάρει μπροστά η οικονομία, που δεν θα σωθεί ούτε από Ρώσους «ολιγάρχες», ούτε από Άραβες πετρελαιάδες, που θα ζητήσουν αποικιοκρατικού τύπου συμφωνίες, για να επενδύσουν σε μια χώρα εχθρική προς την επιχειρηματικότητα. Η οικονομία θα σωθεί από εμάς τους ίδιους, από τη μεσαία τάξη, από τη νέα γενιά, στη μόρφωση της οποίας επενδύσαμε ολόκληρη η ελληνική κοινωνία και η πολιτεία τα τελευταία χρόνια.
5. Τώρα, Έλεγχος των τιμών με αποφασιστικό χτύπημα των καρτέλ. Η Κυβέρνηση απέτυχε οικτρά στην μείωση των τιμών. Ενώ μειώθηκαν μισθοί και συντάξεις, έως και 40%, οι τιμές του καλαθιού της νοικοκυράς, όχι μόνο δεν μειώθηκαν αναλογικά, αλλά αντίθετα παρατηρούνται αυξήσεις και ασυδοσία στην αγορά.
      Αντί για μείωση τιμών, η Κυβέρνηση νομοθετεί την πώληση ληγμένων προϊόντων!
Το συνολικό κόστος του Εθνικού Σχεδίου για την κοινωνική συνοχή,                                που προτείνουμε, είναι υποπολλαπλάσιο των προσθέτων εσόδων, που άμεσα θα αντληθούν (όπως προτείνουμε στην ενότητα «Εθνική στρατηγική - αναδιανομή πόρων και φόρων») από την πάταξη της φοροδιαφυγής και της υπεξαίρεσης κρατικών εσόδων. Πέραν του γεγονότος ότι, τόσο το πρόγραμμα των 400.000 θέσεων εργασίας, όσο και το πρόγραμμα για το ΕΣΠΑ, είναι χρηματοδοτούμενα, κατά 95%, από πόρους της ΕΕ.

Εθνική Στρατηγική

Η Εθνική Στρατηγική περνάει πρωτίστως από την ωρίμανση του πολιτικού συστήματος και την αποδοχή από μέρους του της ιστορικής ευθύνης, όχι να κυβερνήσει η μια ή η άλλη συνιστώσα του, αλλά να βγάλει τον τόπο από τα αδιέξοδα.
✓ Προκύπτει,  απ’ όλα αυτά τα οποία αντιλαμβανόμαστε ως συστατικά στοιχεία μίας ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και αφορά όσα χρειάζεται να αλλάξουμε από το χθες.
      Προκύπτει, από μια νέα συμφωνία αναδιανομής πόρων και φόρων
      Προκύπτει, από την ενεργοποίηση ουσιαστικών μηχανισμών απονομής δικαιοσύνης
      Προκύπτει, από ένα διαφορετικό πολιτικό σύστημα και μια διαφορετική σχέση πολίτη -  πολιτικού συστήματος

Ως προς το νέο αναπτυξιακό πρότυπο:
Είναι πλέον ανάγκη:
1.      Να κατευθυνθούν κατά προτεραιότητα σε παραγωγικές δραστηριότητες και ιδιαίτερα σε εκείνες που αξιοποιούν εγχώριους πόρους και ελληνικές πρώτες ύλες, οι χρηματοδοτικοί πόροι που σήμερα διαθέτει η χώρα μας  ( Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ευρωπαϊκές συμμετοχές, τραπεζικός δανεισμός κλπ).
2.      Να αποτελούν κυρίως πλέον κριτήρια  ενίσχυσης των επενδύσεων η εγχώρια προστιθέμενη αξία και ο εξωστρεφής χαρακτήρας των επιχειρήσεων, ώστε
●        να σταματήσει επί τέλους η κατασπατάληση δημόσιου χρήματος σε παρασιτικές δραστηριότητες και υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας.
●        να πούμε όχι σε καρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, που καταλήστεψαν το δημόσιο χρήμα και άφησαν πίσω τους μηδενικό ή ελάχιστο  έργο.
3.      Να συμβάλουμε ουσιαστικά στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, όχι μόνο με θεσμικές αλλαγές - που μένουν συνήθως στα χαρτιά - αλλά με ουσιαστικό έργο όπως
●       Η προώθηση των περιφερειακών χωροταξικών σχεδίων
●       Η  οργάνωση της επιχειρηματικής υποδομής και
●       Η επανεξέταση των ενεργειακών βαρών ιδιαίτερα για την αγροτική παραγωγή και τις ενεργοβόρες παραγωγικές δραστηριότητες
4.      Να ενισχύσουμε  την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και την παρουσία ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.
●        Σ αυτή την κατεύθυνση η οικονομική διπλωματία μας οφείλει να μπει μπροστά και να παύσει να αποτελεί ένα γραφειοκρατικό μηχανισμό της χώρας μας στο εξωτερικό. Οφείλει να ανοίξει δρόμους και να ενισχύσει την ελληνική παρουσία στις ξένες αγορές, κυρίως  για τις  μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τις παραγωγικές ενώσεις, που δεν διαθέτουν την υποδομή και τη γνώση να διεισδύσουν σε νέες αγορές.

Ως προς την αναδιανομή πόρων και φόρων:

1.      Άμεση αναθεώρηση της μισθολογικής πολιτικής, ιδιωτικής και δημόσιας.
 Το μοντέλο της εσωτερικής υποτίμησης ξεπέρασε κατά πολύ τα λογικά όρια.                                                                               Η πρόσφατη εξέλιξη, με την παραδοχή εκ μέρους του ΔΝΤ και ουσιαστικά και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για το λάθος του «πολλαπλασιαστή» (ότι δηλαδή, αντί για 0,5 ο «πολλαπλασιαστής» ήταν 1,5) πρακτικά σημαίνει ότι έγιναν μισθολογικές περικοπές υπερδιπλάσιες από τον σχεδιασμό τους. Αποδεικνύει ότι, κάθε συζήτηση για περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, καθ’ οιονδήποτε άμεσο ή έμμεσο τρόπο, είναι οριστικά και αμετάκλητα αποκλεισμένη. Αντιθέτως, μάλιστα, θα πρέπει να υπάρξει - παράλληλα με την πορεία εξόδου της χώρας από την ύφεση στην ανάπτυξη - σταδιακή αποκατάσταση, ξεκινώντας από τα πολύ χαμηλά κλιμάκια μισθών και συντάξεων.

2.      Κοινοβουλευτικά στελέχη της Κίνησης μας,  με ολοκληρωμένη νομοθετική πρωτοβουλία από το 2011, έχουν προτείνει τη θέσπιση υποχρεωτικών ηλεκτρονικών συναλλαγών - για ποσά άνω των 300 ευρώ - και κίνητρα για επιστροφή ποσοστού φόρου - για ποσά μέχρι 300 ευρώ - όπως γίνεται σε πολλές άλλες χώρες, όπως Καναδάς, ΗΠΑ, Αυστραλία, Νότιος Κορέα κλπ. Πρέπει επιτέλους το Κράτος να κρατήσει αποφασιστική στάση απέναντι σε όσους υπεξαιρούν ΦΠΑ (περίπου 15 δις ετησίως) και ασφαλιστικές εισφορές(υπολογίζονται στα 6 δις ετησίως).
●        Η Κυβέρνηση απέτυχε τελικά με τη μείωση του ΦΠΑ κατά 10 μονάδες στην εστίαση, από 23 σε 13%. Παρά την μείωση, οι τιμές δεν μειώθηκαν ανάλογα, οι καταναλωτές δεν ωφελήθηκαν. Όσοι δεν έκοβαν αποδείξεις, συνεχίζουν το πάρτι, αφαιρώντας τουλάχιστον 10 δις ετησίως από το κράτος, το οποίο αδίστακτα τα ξαναφορτώνει στους ανυποψίαστους μη έχοντες.

3.      Διοχέτευση ρευστότητας στην αγορά από τις ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες και ειδικά από εκείνες που το Δημόσιο έχει κυρίαρχο ρόλο, αφού τα χρήματα προέρχονται από το δάνειο που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι και κυρίως οι εύκολοι στόχοι της κρίσης.
●   Θυμίζουμε ότι, οι τράπεζες ενώ έλαβαν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ από τους φορολογούμενους, αρνήθηκαν σε μεγάλο βαθμό τον δημόσιο έλεγχό τους μέσω των κοινών μετοχών και ακόμη και σήμερα αρνούνται να διοχετεύσουν ρευστότητα στην πραγματική οικονομία.
Καλούμε τις τράπεζες που ανακεφαλαιοποιήθηκαν με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, ακόμη και τώρα, να μας πουν πόσα χρήματα εξ αυτών έχουν διαθέσει στην πραγματική οικονομία και πόσα προγραμματίζουν να διατεθούν το επόμενο διάστημα. Έχουν υποχρέωση να προχωρούν σε κουρέματα δανείων και σε συνεχείς ρυθμίσεις. Είναι αδιανόητο να δέχονται να πουλήσουν τα «κόκκινα» δάνεια, στο 30% της αξίας τους, σε distress funds του εξωτερικού  και να μην κάνουν   κούρεμα χρεών στους Έλληνες δανειολήπτες (νοικοκυριά και επιχειρήσεις) που θα καθιστά το υπόλοιπο των μη διαγραφέντων οφειλών βιώσιμο και διαχειρίσιμο.
●   Το τραπεζικό σύστημα επιμένει επί μακρόν σε διαδικασίες απομόχλευσης.
Το ζήτημα της ρευστότητας καθίσταται κορυφαίο για την προοπτική της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία ελπίδας στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τους νέους. Το πιθανότερο είναι, το τραπεζικό σύστημα να επιμείνει σε στρατηγική απομόχλευσης. Καθίσταται, λοιπόν, αναγκαίο και εθνικά επιτακτικό να διασφαλιστεί η διοχέτευση στην αγορά νέας χρηματοδότησης με τη δημιουργία νέων χρηματοδοτικών φορέων. Όχι ασφαλώς με τη δημιουργία νέων τραπεζών, αλλά νέων ευέλικτων χρηματοδοτικών φορέων, σε εθνική και περιφερειακή εμβέλεια, οι οποίοι θα πρέπει να διοχετεύσουν στην αγορά, σε νέες παραγωγικές και εξαγωγικές δραστηριότητες, κεφάλαια τουλάχιστον 20 δις ευρώ για την επόμενη τριετία, με στόχο τη δημιουργία 150.000 μικρών και μεσαίων νέων επιχειρήσεων, που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τουλάχιστον 500.000 θέσεις εργασίας. Επομένως, η κυβέρνηση οφείλει, κατά απόλυτη προτεραιότητα, να εξασφαλίσει το 50% του ποσού (10 δις ευρώ) από διεκδίκηση πρόσθετων κεφαλαίων για τον Ευρωπαϊκό Νότο ή το νέο ΕΣΠΑ.

4.      Επείγουσα διαδικασία άντλησης των στοιχείων του συνολικού καταλόγου των 700.000 καταθετών που εξήγαγαν τα τελευταία 12 χρόνια στο εξωτερικό ποσά μεγαλύτερα των 100.000 ευρώ. Έλεγχος από τις αναιτιολογήτως αδρανείς φορολογικές αρχές και Τράπεζες και φορολόγηση όσων εξ αυτών δεν έχουν φορολογηθεί, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία της κυβέρνησης Παπανδρέου (2011) περί άρσης τραπεζικού απορρήτου. Σύμφωνα με μετριοπαθείς εκδοχές κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επιφέρει εφάπαξ αύξηση των εσόδων μέχρι και 40 δις, δεδομένου ότι οι αφορολόγητες καταθέσεις εξωτερικού υπολογίζονται πως ξεπερνούν τα 300 δις ευρώ.  Τα περισσότερα από τα πολλές εκατοντάδες δισεκατομμύρια, βρίσκονται σε φορολογικούς παραδείσους και σε διάφορες Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες τράπεζες παραμένοντας αφορολόγητα μέχρι σήμερα.
«Αντί να διατίθενται νέα κονδύλια από χρήματα γερμανών και ευρωπαίων φορολογουμένων η Ελλάδα χρειάζεται πρώτα μια εσωτερική κατανομή των βαρών», δήλωσε ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και πρόσθεσε ότι «δεν είναι δυνατόν οι σούπερ πλούσιοι Έλληνες να μην συμβάλουν καθόλου στη σωτηρία της χώρας, αν και πολλοί από αυτούς την έχουν καταληστέψει».

Οφείλει η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Οικονομικών, να ζητήσει κατεπειγόντως την  παράδοση από την Τράπεζα της Ελλάδος, του συνόλου του ηλεκτρονικού της αρχείου, με όλες τις αποστολές κεφαλαίων (εμβασμάτων) άνω των 100.000 ευρώ στο εξωτερικό, από το 2002 και μετά που τηρεί ηλεκτρονικά όλα τα αυτά τα δεδομένα. Πρόκειται για δεκάδες χιλιάδες μεγαλοκαταθέτες εξωτερικού,  που τα κεφάλαια τους διοχετεύθηκαν εκτός Ελλάδας, χωρίς πριν να έχουν ελεγχθεί αν είναι φορολογημένα ή όχι. Υπολογίζεται ότι, τουλάχιστον τα μισά από αυτά τα διαφυγόντα κεφάλαια, είναι αφορολόγητα εν όλω ή εν μέρει. Άμεσα δε, να διασταυρωθεί αυτό το αρχείο με το ηλεκτρονικό αρχείο που τηρεί η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, με online διασύνδεση των δύο συστημάτων και άμεση πρόσβαση σε αυτά των πιστοποιημένων υπαλλήλων. Σε περίπτωση ελλείψεως προσωπικού να αξιοποιηθούν στον προέλεγχο πιστοποιημένα λογιστικά γραφεία Α΄ τάξης.
●       Η Επιτροπή του Άρθρου 70Α για υποθέσεις με διαφορές σε πρόστιμα και φόρους άνω των  300.000 ευρώ, περιέργως καταργήθηκε προ διμήνου, τη ίδια στιγμή που επιβάλλονται επιπλέον φόροι στα ίδια φορολογικά υποζύγια. Το αποτέλεσμα είναι να μπουν στο απυρόβλητο υποθέσεις για απόδοση φόρων ύψους 2,5 δις ευρώ. Καταγγέλλουμε αυτή την ιδιότυπη φορολογική αμνηστία και ζητάμε να ανασυσταθούν περιφερειακές επιτροπές με πρόεδρο δικαστικό, ανάλογα με την εισροή υποθέσεων.
●       Να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι για τα 500.000 πλαστά και εικονικά τιμολόγια αξίας 4,5 δις ευρώ, που μόνο από το ΦΠΑ θα αποδώσουν 1 δις επιπλέον φόρους.
●       Χιλιάδες φορτία σε φορτηγά εισέρχονται από τις πύλες εισόδου του Έβρου, με υψηλής δασμολογικής κλάσης εμπορεύματα, τα οποία εκτελωνίζονται σε δασμολογικές κλίμακες χαμηλότερες, όπως προκύπτει από ελέγχους του ΣΔΟΕ. Τι κάνει το αρμόδιο υπουργείο για να σταματήσει αυτή η φάμπρικα που κοστίζει έσοδα πολλών εκατομμυρίων στο ελληνικό κράτος ;
●       Πληροφορούμεθα ότι ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις να πιέσει την Τρόικα, ώστε να δεχτεί «για τελευταία φορά» το χάρισμα των δισεκατομμυρίων ευρώ από οφειλόμενους φόρους των αφορολογήτων καταθέσεων εξωτερικού, ως κίνητρο (βλέπε Ζάππειο 2) για την επιστροφή τάχα των καταθέσεων αυτών στις Ελληνικές τράπεζες. Εμείς λέμε ντροπή εάν αυτό το σκέφτονται και περισσότερο αν επιχειρήσουν να το κάνουν.

5.      Νέο φορολογικό σύστημα, απλό και σταθερό, με βάση το περιουσιολόγιο,  που να στηρίζει τις επενδύσεις. Ειδική Δράση κατά των τριγωνικών συναλλαγών και του λαθρεμπορίου. Η χώρα χρειάζεται ένα αποφασιστικά δίκαιο και αναλογικό φορολογικό σύστημα, ώστε οι Έλληνες επιτέλους να πληρώνουν ανάλογα με τα πραγματικά τους εισοδήματα.  
Ως προς την απονομή δικαιοσύνης:
Πρωτοβουλίες για την άμεση εκδίκαση (εντός εξαμήνου ή έστω έτους) των εκατοντάδων χιλιάδων υποθέσεων (οικονομικών, φορολογικών, απαλλοτριώσεων δημοσίων έργων, αναπτυξιακών–επενδυτικών) που αφορούν μεγάλα ποσά και που εκκρεμούν στα δικαστήρια, κατά αποκλειστική προτεραιότητα.
Δεν μπορεί σε τρία χρόνια να έχουν κοπεί δισεκατομμύρια από την κοινωνική πολιτική και να ταυτόχρονα να μειώνονται οι εισακτέοι στις σχολές δικαστών, που θα αξιοποιούνταν για να εκκαθαρίσουν τις εκκρεμούσες υποθέσεις. Η εκκαθάριση αυτή θα δημιουργήσει ανάχωμα στην αφαίμαξη των εύκολων στόχων. Κείμενα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επιβεβαιώνουν τις αιχμές μας.

Ως προς το πολιτικό σύστημα:

1.      Ένα δικό μας Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο μεταρρυθμίσεων και επιστροφής στις αγορές, , που θα οδηγούσε μέσα στο 2014 σε έξοδο από το μνημόνιο και στην ανάπτυξη. Ένα Εθνικό Σχέδιο που θα είναι πρωτίστως δικό μας δημιούργημα και εθνικός μας στόχος.

2.      Ισχυρή  διαπραγμάτευση κρίσιμων πτυχών του με τους εταίρους μας στην Ε.Ε.

3.       Ένα νέο πολιτικό πλαίσιο για τη διαφάνεια, την αντιπροσωπευτικότερη εκπροσώπηση πολιτών με μεγαλύτερη αναλογία, μικρές περιφέρειες κλπ.
4. Μόνιμη Δημόσια Ανάρτηση σο Διαδίκτυο του Πόθεν Έσχες Πολιτικών, Δικαστών, Δημόσιων Λειτουργών, Στελεχών Αυτοδιοίκησης, Μελών Διοικητικών Συμβουλίων Οργανισμών και Φορέων Δημοσίου, Συνδικαλιστών, Δημοσιογράφων και Ιδιοκτητών Μέσων Ενημέρωσης. Η δημόσια ανάρτηση είναι ο μόνος τρόπος να  ενισχυθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στους ασκούντες εξουσία οποιασδήποτε μορφής. Δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως μομφή εναντίον τους, αλλά ως διαδικασία που ενισχύει τη διαφάνεια και περιφρουρεί τους πολλούς έντιμους εξ αυτών.

5.      Μια πραγματική Συνταγματική Αναθεώρηση που θα προστατεύσει την Δ΄ Ελληνική Δημοκρατία από τις αδυναμίες του παρελθόντος.

6.      Ευρωπαϊκές συμμαχίες εν όψη Ευρωεκλογών για μια συνολική Ευρωπαϊκή λύση.

7.      Αποφασιστική Αντιμετώπιση του Φασισμού. Η επικίνδυνη και πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα άνθηση του φασιστικού–ναζιστικού φαινομένου, όπως εκφράζεται από τη Χρυσή Αυγή, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην υπο-αξιολόγηση εκ μέρους του πολιτικού συστήματος, των επιπτώσεων και των πραγματικών διαστάσεων που θα έπαιρναν μέσα στην κρίση, ο τεράστιος αριθμός των θυμάτων της, σε συνδυασμό με την εντεινόμενη ανασφάλεια των πολιτών στις μεγαλουπόλεις, λόγω εγκληματικότητας. Δόθηκε χώρος και ρόλος κοινωνικής παρέμβασης στη ΧΑ, με την διοργάνωση καλοπληρωμένων συσσιτίων και την υποκατάσταση του κράτους και της αστυνομίας από τα νέα Τάγματα Εφόδου. Η παραστρατιωτική δομή και ο ναζιστικός χαρακτήρας της ΧΑ, υποεκτιμήθηκε επίσης και φτάσαμε στην επίδειξη στρατιωτικής δύναμης στο Μελιγαλά, στην εγκληματική επίθεση στο Πέραμα εναντίον στελεχών του ΚΚΕ και στην καλοσχεδιασμένη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.  Ενός νέου ανθρώπου που στοχοποιήθηκε από τους Έλληνες Ναζί, μόνο και μόνο γιατί ήταν αντιφασίστας.
●        Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη στάση που κράτησαν οι γνωστοί κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, οι οποίου επί μακρόν «ερωτοτροπούσαν» ακόμα και με την ιδέα μετεκλογικών συνεργασιών με τη Χρυσή Αυγή.
Σήμερα - περισσότερο από ποτέ - η Κυβέρνηση και το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του δημοκρατικού φάσματος θα πρέπει:
●        Να λάβουν άμεσα σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση του ναζιστικού-εγκληματικού φαινομένου που απειλεί τη δημοκρατία
και
●        Να τιμήσουν το νεκρό, καθιστώντας το φόνο του σειρήνα αφύπνισης των Ευρωπαίων ηγετών. Οι Ευρωπαίοι, αντί να μας κουνάνε το δάχτυλο με απειλές για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει να αντιληφθούν ότι η εμμονή τους σε τιμωρητική λιτότητα, μετατρέπει την Ελλάδα σε «Εκτροφείο Μίσους και Απελπισίας» και οδηγεί σε μια τεχνητή αύξηση της κοινωνικής αποδοχής της Χρυσής Αυγής. Ο κίνδυνος πια, απειλεί την ίδια τη Δημοκρατία.
 Η «θεωρία των δύο άκρων» - που είναι μια αντιδραστική θεωρία – λειτουργεί, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή, καταστροφικά και τυχοδιωκτικά. Δυναμιτίζει την αναγκαία ενότητα των δημοκρατικών πολιτών και δίνει άλλοθι στο ναζιστικό φαινόμενο.

8.  Άμεση προκήρυξη των αδειών χρήσης των τηλεοπτικών συχνοτήτων, που επί δεκαετίες τις λυμαίνονται συστήματα του παρασιτισμού.
✓       Έχει προ πολλού παρέλθει ο χρόνος για να απογαλακτιστεί πλέον το πολιτικό σύστημα από την ηγεμονία συμφερόντων που διαφεντεύουν το χώρο των μέσων ενημέρωσης.
✓       Η κυβέρνηση, αντί να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον, παρέχει συγχωροχάρτι ασυδοσίας στο πελατειακό σύστημα, παρατείνοντας επ’ αόριστον την «προσωρινότητα» της χωρίς άδεια χρήσης των τηλεοπτικών συχνοτήτων  και αποστερεί το κράτος από πολύτιμα έσοδα.  
✓       Η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός οφείλουν να την αποσύρουν και να οργανώσουν άμεσα τις διαδικασίες αδειοδότησης της ψηφιακής τηλεόρασης. Μια άλλη πολιτική με ξεκάθαρο προοδευτικό πρόσημο.

Η χώρα χρειάζεται μια άλλη πολιτική, που θα επιδιώκει τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ που έχει ανάγκη το κράτος, η οικονομία, η παραγωγική συγκρότηση της χώρας, με διασφάλιση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της προστασίας των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.
Θέλουμε μια Ελλάδα παραγωγική, χωρίς δανειστές, αλλά και χωρίς την ανάγκη να ζούμε με δανεικά.

Θέλουμε το κράτος να διασφαλίζει τα αναγκαία κοινωνικά αγαθά, χωρίς μονοπωλιακές αντιλήψεις και με ανταγωνισμό του ιδιωτικού τομέα. Αρνούμαστε, όμως, τη λογική της ιδιωτικοποίησης των πάντων και δεν είμαστε υπέρ των κρατικών μονοπωλίων. Εκφράζουμε την αντίθεση μας στην ιδιωτικοποίηση του νερού, των λιμανιών και των σιδηρόδρομων που προωθεί η Κυβέρνηση Σαμαρά.
Είναι γνωστό ότι σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, αγαθά όπως το νερό και τα μέσα συγκοινωνιών, όπως ο σιδηρόδρομος, δεν έχουν παραχωρηθεί βορρά στους ιδιώτες. Όπου παραχωρήθηκαν, υπήρξε αντίστοιχα τεράστια αύξηση στην τιμή των τιμολογίων και μεγάλος αριθμός ατυχημάτων στους σιδηροδρόμους. Κανένα ευρωπαϊκό λιμάνι δεν έχει ιδιωτικοποιηθεί, με εξαίρεση  3 λιμάνια στην Αγγλία επί Θάτσερ. Η Κυβέρνηση ξεπερνάει και αυτό το ίδιο το Μνημόνιο ΙΙΙ, το οποίο όχι μόνο δεν επιβάλλει πώληση των μετοχών του ΟΛΠ που ανήκουν στο Δημόσιο, αλλά αναφέρει ρητά ότι τάσσεται υπέρ των πολιτικών παραχώρησης, όπως γίνεται σ’ όλο τον κόσμο. Άλλωστε, τα λιμάνια στις χώρες της Ε.Ε. από άποψη μετοχικής σύνθεσης είναι:
●        κατά 90% δημόσιου χαρακτήρα
●        κατά 7% πλήρως κρατικά και μόνο
●        κατά 3% πλήρως ιδιωτικά.
Πρωταρχική μας άποψη είναι ότι, τα λιμάνια αποτελούν μηχανές ανάπτυξης για την χώρα. Πιθανώς, για ορισμένα από αυτά, θα μπορούσε να εξετασθεί η παραχώρηση «πακέτου» μετοχών σε εξειδικευμένους φορείς διαχείρισης, με βάση την δυναμικότητά τους. Όμως, σε καμία  περίπτωση δεν είναι δυνατό να ξεπουληθούν σε επενδυτικά funts, για να καλύψουν τιςαποτυχίες του ΤΑΙΠΕΔ και τα λάθη της Κυβέρνησης.
Με ανησυχία και θλίψη παρακολουθούμε την κυβέρνηση να αποδομεί ότι απέμεινε από το κοινωνικό κράτος, με την πολιτική που ασκεί στον τομέα της υγείας και της παιδείας.

✓ Θέλουμε αλλαγή στο κράτος και στην κοινωνία με Διαύγεια, Διαφάνεια, Σχέδιο και μετρήσιμα αποτελέσματα. Όχι αλλαγές καθ’ υπαγόρευση ή για επικοινωνιακή σκοπιμότητα.
✓ Θέλουμε επιχειρηματικές προσπάθειες με κανόνες και διαφάνεια, αλλά είμαστε απέναντι στους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες.
✓ Θέλουμε ένα τραπεζικό σύστημα με ουσιαστική εποπτεία, για τη διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος και τήρηση κοινών κανόνων για κάθε επιχείρηση.
✓ Δεν θέλουμε τραπεζίτες που λειτουργούν με αδιαφάνεια και για την «πάρτη» τους.
✓ Θέλουμε η ανάπτυξη να έρθει με εγγύηση ότι θα συνδυάζεται με νέες θέσεις εργασίας  και λέμε όχι στην απλή οικονομική μεγέθυνση.
✓ Θέλουμε να διατηρήσουμε το κεκτημένο της θέσης της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ.
✓ Θέλουμε να δώσουμε τη μάχη μαζί με άλλους προοδευτικούς Ευρωπαίους, για μια Ευρώπη που θα προστατεύει τους πολίτες της και δεν θα υποτάσσεται στις αγορές.
✓ Θέλουμε μια Ευρώπη που θα επιδιώξει μια ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ανάμεσα στα κράτη και τους λαούς της, για μια νέα πορεία σε οικονομικό, κοινωνικό και θεσμικό επίπεδο.
✓ Θέλουμε να προχωρήσει άμεσα η τραπεζική ένωση που είναι επιτακτικά αναγκαία. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με ευρώ ή τραπεζικό σύστημα πολλών ταχυτήτων στην Ευρωζώνη.
✓ Θέλουμε να τερματιστεί η επιζήμια πρακτική των διαφορετικών επιτοκίων δανεισμού μεταξύ των κρατών μελών και να προωθηθεί άμεσα το ευρωομόλογο.
Οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι Βορειοευρωπαίοι, πρέπει να διδαχθούν από το παράδειγμα της ανάκαμψης της μεταπολεμικής Γερμανίας, μέσω του Σχεδίου Μάρσαλ και να συναποδεχθούν ότι, για να ανακάμψει συνολικά η Ευρώπη, χρειάζεται ένα Ευρωπαϊκό Σχέδιο τύπου Μάρσαλ.
Ακόμη και ο υποψήφιος Καγκελάριος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών Πέερ Στάϊνμπρουκ ομολογεί:
«Βεβαίως χρειάζεται η εξυγίανση των προϋπολογισμών, αλλά όχι σε θανατηφόρα για αυτές τις χώρες δόση. Θα πρέπει να συνοδεύεται από κίνητρα, από ένα "Σχέδιο Μάρσαλ 2"».

Χρειάζεται δημιουργία Μετώπου Εθνικής Συνευθύνης και Συνεννόησης, από όλα τα κόμματα του δημοκρατικού φάσματος, με στόχο το οριστικό τέλος των μνημονίων το 2014 και τον αποκλεισμό κάθε ενδεχόμενου νέων μνημονίων ή νέων μέτρων.
Με με αντίληψη εθνικής συνενένεσης και οχι με διχαστικές λογικές, μπορεί να υπάρξει οριστική έξοδος από τη μέχρι σήμερα ασκούμενη πολιτική και προσπάθεια να ανοίξουμε ένα διαφορετικό δρόμο για τη χώρα και την κοινωνία.

Η διαγραφή μέρους του χρέους, παράλληλα με την περαιτέρω επιμήκυνση και μείωση των επιτοκίων, είναι προϋπόθεση για την έξοδο από τα μνημόνια εντός του ΄14

Το οριστικό τέλος του μνημονίου, συνδέεται με την έξοδο της χώρας στις αγορές και τη δυνατότητα της να δανείζεται με χαμηλά επιτόκια. Για να επιτευχθεί αυτός ο στρατηγικός στόχος μέσα στο 2014, πρέπει να πετύχουμε πραγματικά πρωτογενή πλεονάσματα το 2013, να φύγουμε από την ύφεση και να σημειώσουμε θετικό πρόσημο ανάπτυξης μέσα στο επόμενο έτος. Και όπως σημειώνει η πρόσφατη Έκθεση (Οκτωβρίου 2013) του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους της Βουλής των Ελλήνων (βλ. σελίδα 8)
«Η αριθμητική του χρέους είναι εναντίον μας, η χώρα είναι αδύνατον να επιστρέψει στις αγορές κεφαλαίου για να αναχρηματοδοτήσει το τεράστιος χρέος της, 321 δις ευρώ στο τέλος του ΄13 σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, με λογικούς όρους. Το μέγεθος του θα λειτουργεί αποτρεπτικά για τους μελλοντικούς δανειστές». Και προτείνει « η οργανωμένη διαγραφή μέρους του χρέους εντός της Ε..Ε και της Ευρωζώνης θα δημιουργούσε νέα δεδομένα».

Αυτό ακριβώς προτείνουμε και εμείς.

Είναι ευθύνη της Κυβέρνησης και των κομμάτων που την συναπαρτίζουν, να ιεραρχήσουμε ως απόλυτη Εθνική προτεραιότητα την μερική διαγραφή του κρατικού χρέους εκ μέρους των λοιπών χωρών της ΕΕ, παράλληλα με την περαιτέρω επιμήκυνση και την μείωση των επιτοκίων, ώστε να καταστεί βιώσιμο το χρέος και να εξέλθει η χώρα στις αγορές .
Άλλωστε, είναι αδιανόητο, οι εκπρόσωποι της πρώην «υστερικής –αντιμνημονιακής» ρητορείας του κ. Σαμαρά και άλλων, να καταγγέλλουν το 2011 την Κυβέρνηση Παπανδρέου - παρά την επίτευξη «κούρεματος» πολύ πάνω από 50% του ιδιωτικού χρέους  - και σήμερα να μην προβάλουν επιτακτικά την από πολλούς διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς, αλλά και το αρμόδιο Γραφείο της Βουλής, προτεινόμενη μερική διαγραφή του σημερινού κρατικού χρέους.
Να θυμίσουμε ότι τα πρόσωπα που αποτελούν το γραφείο της Βουλής για τον Κρατικό προϋπολογισμό, είναι διορισμένα από το σημερινό Προεδρείο της Βουλής.

Ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ και η ιστορική αποστολή της Δημοκρατικής Παράταξης

Η σημερινή κατάσταση δεν είναι η μοίρα του ΠΑΣΟΚ.

Όσοι βολεύονται με ένα «μικρό» ΠΑΣΟΚ, αποκομμένο από την κοινωνία, μαγαζάκι για προσωπικά παιχνίδια, αγνοούν ότι η Δημοκρατική Παράταξη δεν ήταν ποτέ μικρή σε αυτόν τον τόπο.
Διαμόρφωσε τη νεότερη ιστορία της πατρίδας μας, γιατί εξέφρασε τις πιο δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και συνδέθηκε μαζί τους. Την κοινωνία που ασφυκτιούσε έξω από τα «συστήματα», τη νεολαία και τους μη προνομιούχους.

Το ΠΑΣΟΚ είχε και έχει ως σταθερά εκφρασμένη βούληση να μην προκαλέσει πολιτική αστάθεια, θέση με πολιτικό κόστος. Δεν είχε όμως την ίδια στάση ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας,  που έκανε τα πάντα για να ρίξει μια εκλεγμένη Κυβέρνηση και - ακόμη και όταν εκλέχτηκε - διακινδύνευε την προοπτική της χώρας, με βάση τους μικροπολιτικούς του σχεδιασμούς, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση αυτή της ΕΡΤ.
Για μας, όμως, δεν ήταν μονόδρομος η πλήρης ένταξη του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση και η πλήρης συμπόρευση με την Ν.Δ.

Υπήρχαν εναλλακτικές που αποκλείστηκαν.

Η χώρα θα μπορούσε να συνεχίσει με Οικουμενική Κυβέρνηση ή με το ΠΑΣΟΚ να παρέχει απλώς Κοινοβουλευτική ψήφο εμπιστοσύνης, υπό συγκεκριμένους όρους και εγγυήσεις, βάζοντας διαφανείς, πράσινες γραμμές προγραμματικής συνεργασίας.
Η είσοδος άλλωστε του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση Σαμαρά, χωρίς πρώτα να έχουν συμφωνηθεί οι προϋποθέσεις και οι όροι αυτής της συμφωνίας, τραυματίζει την αξιοπιστία αυτής της συγκατοίκησης. Δεν ανήκει στην προοδευτική αντίληψη η πρακτική, πρώτα να μοιράζονται οι καρέκλες και μετά να συμφωνούνται οι πολιτικές.
Οι δημοκρατικοί πολίτες αντιδρούν στην ταύτιση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ, γιατί έχουν το ένστικτο της ανάγκης αναγέννησης της δημοκρατικής παράταξης. Απαιτούν, επίσης, να υπάρξει ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο διαφοροποίησης από τη Δεξιά, στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Όσοι ονειρεύονται μια στρατηγική παγίωσης της συνεργασίας με την δεξιά, με ή χωρίς «Ευρωπαϊκή παράταξη», «Νέα Ελλάδα» κλπ, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.
●        Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί παρά να είναι η επαναθεμελιώση των σχέσεων του με τους πολίτες  και η ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης.
●          Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει το ποιους υπηρετούμε και με ποιους συγκρουόμαστε.
●          Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να βάζει σε δεύτερη μοίρα τη διαρκή προσπάθεια επαναγεφύρωσης των σχέσεων μας με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς.
 Η σύγχρονη Κεντροαριστερά δεν προκύπτει με αποκλεισμούς και δεν εξαντλείται σε επιλεκτικές συγκολλήσεις κορυφής. Ούτε μπορεί να στοχεύει σε ικανοποίηση εγωκεντρικών σχεδιασμών επιβίωσης ή προσωπικής ανέλιξης μεμονωμένων στελεχών. Η αναγέννηση της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης θα προκύψει, κυρίως, με συγκλίσεις μέσα στην κοινωνία. Με λαϊκή ενότητα, πάνω σε ένα προοδευτικό πλαίσιο πολιτικών αλλαγών.

Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί παρά να πρωταγωνιστεί στον Αγώνα για πρόοδο και αλλαγή στη χώρα.

Να πρωτοστατεί στο σχηματισμό κυβερνήσεων συνεργασίας για πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα με ξεκάθαρο προοδευτικό πρόσημο.
Δεν κόβουμε τις γέφυρες με την αριστερά, αλλά και δεν τρέφουμε αυταπάτες, για το πώς μας αντιμετώπισαν ως ΠΑΣΟΚ, ότι πολιτικά επιδιώκουν να μας «κατασπαράξουν», να μας αφομοιώσουν, να μας καταστήσουν συμπληρωματικό μέγεθος. Αυτό το επιδιώκει τόσο η δεξιά όσο και η αριστερή συντήρηση.

Δεν δίνουμε σε κανένα «λευκή επιταγή».

Για αυτό ασκούμε κριτική στη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, που αποδέχθηκε να στηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά, χωρίς να προηγηθεί προγραμματικό πλαίσιο συμφωνίας.
 Διαφωνούμε πλήρως και με όσους λένε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεργάζεται προς τα δεξιά, όσους «μετά βδελυγμίας» απορρίπτουν κάθε προοπτική μελλοντικής προγραμματικής συμφωνίας με τις άλλες δυνάμεις της αριστεράς και της κεντροαριστεράς. Ό,τι μπορεί να δώσει ασφάλεια, σταθερότητα, ανάπτυξη με δημιουργία θέσεων εργασίας, μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο και το ευρώ, το ΠΑΣΟΚ οφείλει να το στηρίζει και να επιδιώκει την διασφάλιση και υλοποίηση του. Και με τον πολιτικό του λόγο να λειτουργεί ως δύναμη εγγύησης της Δημοκρατίας, της πολυφωνίας, της σταθερότητας και της διασφάλισης των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων με ανθρώπινο πρόσωπο.
Λέμε ξεκάθαρα, λοιπόν, σε όσους μας ρωτάνε τι προτείνουμε:
  Ο κύκλος της κρίσης πρέπει να κλείσει.
✓       Τώρα πρέπει να πάμε στον κύκλο της ανάπτυξης με αλλαγή πολιτικής
✓       Αυτή την άλλη πολιτική αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να την υλοποιήσει η Κυβέρνηση Σαμαρά.
✓       Χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο.
      Και πρέπει να το επιδιώξουμε, για να αποφύγουμε την κοινωνική έκρηξη.
      Χρειαζόμαστε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο, στο οποίο μπορούμε να χτίσουμε μια δίκαιη
       Ελλάδα, με μέλλον για τις νέες γενιές.
      Να στηρίξουμε την Ελλάδα της εργασίας, της παραγωγής, της εξωστρέφειας, της δημιουργίας  
       από τους νέους ανθρώπους.
●   Για την προάσπιση του μέλλοντος της πατρίδας είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε με Τραπεζικά, Οικονομικά κατεστημένα και Συστήματα μέσα στη Δικαιοσύνη και το Δημόσιο, εάν αυτά συνεχίσουν πρακτικές του παρελθόντος και δεν σταθούν στο ύψος του πατριωτικού καθήκοντος που επιβάλλει η συγκυρία. Συγκρούσεις με όλους εκείνους που αναχαιτίζουν, υπονομεύουν, χωνεύουν, υφαρπάζουν και παρεμποδίζουν τη διεύρυνση του πλούτου στη χώρα, με αποτέλεσμα να την πληρώνουν οι εύκολοι στόχοι, οι αδύναμοι και οι άνθρωποι της πραγματικής δημιουργίας που έγιναν και τα μεγάλα θύματα της κρίσης.
●  Επανατοποθέτηση της πολιτικής πάνω από την οικονομική διαπλοκή και τα συμφέροντα που βουλιάζουν τη χώρα.  Ξεσκέπασμα όλων εκείνων που μέσα από το πολιτικό σύστημα συνεχίζουν να τους υπηρετούν. Που αντιπάλεψαν κάθε δημοκρατική μεταρρύθμιση, κάθε δημοκρατική έκφραση, όπως το δημοψήφισμα. Που σκόρπισαν το μίσος και  το «όλοι ίδιοι είναι», για να εξυπηρετούν ανενόχλητοι τα συμφέροντα τους, σε βάρος των πολλών και του τόπου.

Η ελπίδα είναι στα χέρια μας,
 αρκεί να παλέψουμε ενάντια στις εστίες της συντήρησης και της φθοράς.

Το διακύβευμα είναι η Δημοκρατία,
οι επόμενες γενιές και  η πλήρης επανάκαμψη της χώρας.

ΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΑΒΙΖΙΩΤΗΣΘΟΔΩΡΗΣΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΑΒΡΑΜΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ, ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΟΧΔ1 ΕΛΤΑ
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ ΝΕ Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, Π. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ ΓΣ ΟΤΟΕ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣΑΛΕΞΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣΑΓΓΕΛΟΣΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΑΓΚΑΘΙΔΟΥΔΗΜΗΤΡΑΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΝΕ Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΜΟΙΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥΙΩΑΝΝΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΑΪΒΑΖΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΑ)ΠΑΣΟΚ ΝΕ Β3 ΑΘΗΝΑΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β3 
ΑΪΝΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣΒΑΪΟΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε ΠΑΣΟΚ  Τ.Ο ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ(ΜΑΣΤΑΜΠΑ)
ΑΪΝΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΙΩΑΝΝΑΠΑΣΟΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΠΑΣΠ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
ΑΪΝΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΑΛΑΪΣΚΑΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΛΑΜΑΝΟΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΤΕΙΕΩΝ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΛΩΜΟΥ
ΑΛΕΞΑΚΗΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΑΛΕΞΑΚΗΣΠΕΤΡΟΣΠΑΣΟΚ ΚΥΠΡΟΥ,Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΥΠΡΟΥ
ΑΛΕΞΑΚΗΣΙΩΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Π. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΤΕΙΕΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ  ΗΛΕΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΥΛΛΗΝΗΣ 
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣΑΡΗΣΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΕΙΡΗΝΗΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΟΥ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ, ΟΙΚΟΜΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣΘΕΟΔΩΡΟΣΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣΘΑΝΑΣΗΣΠΑΣΟΚ ΝΕ Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΨΥΧΙΚΟΥ-ΦΙΛΟΘΕΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣΣΤΑΘΗΣΠΑΣΟΚ ΝΕ Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Π. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΑΛΙΚΗΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣΧΡΟΝΗΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,  ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΑΝΔΡΙΑΣΑΝΤΩΝΗΣΠΑΣΟΚ ΚΥΠΡΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣΦΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΙΑΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ  ΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Σ.Ε Τ.Ο ΠΑΣΟΚ  ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣΑΝΔΡΕΑΣΠΑΣΟΚ ΝΕ Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥΤΙΤΙΚΑΠΑΣΟΚ ΝΕ Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΝΙΚΟΥΛΑΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ 
ΑΝΔΡΕΑΚΟΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΔΙΕΥΘ/ΤΗΣ ΓΥΜΝ. ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΝΤΖΟΥΡΗΣΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ  ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, 
ΑΝΤΩΝΑΚΟΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΑΚΟΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΔΡΑΣ
ΑΝΤΩΝΑΤΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ Α΄ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣΝΙΚΗΦΟΡΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΜΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣΣΠΥΡΟΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΒΑΓΓΕΛΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣΑΝΤΩΝΗΣΠΑΣΟΚ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΜΕΛΟΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣΑΡΒΑΝΙΤΗΣΗΛΙΑΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β3 ΑΘΗΝΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β3 ΑΘΗΝΑΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣΣΤΡΑΤΗΣΠΑΣΟΚ Β3 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΠΑΣΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣΑΠΟΣΤΟΛΗΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΕΛΤΑ
ΑΡΓΥΡΙΟΥΚΑΤΕΡΙΝΑΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΜΕΛΟΣ Κ.Ο ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΟΣΕ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΓΣΕΕ,  Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΡΚΟΥΛΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο  ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΑΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΑΡΜΥΡΙΩΤΗΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥΘΟΔΩΡΟΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣΑΛΕΚΟΣΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ  ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ
ΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΑΥΓΗΤΙΔΟΥΓΕΩΡΓΙΑΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, Π.  ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΜΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ
ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΑΧΤΣΑΛΩΤΙΔΗΣΗΛΙΑΣΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ,                      Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΔ ΘΕΡΜΟΥ
ΒΑΒΒΑΣΑΧΙΛΛΕΑΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣΤΑΣΟΣΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ  ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ,Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο1 ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ
ΒΑΓΓΕΝΑΑΓΓΕΛΑΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, Π.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΒΑΓΙΩΝΑΚΗΣΑΡΤΕΜΗΣΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ-ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΖΑΙΟΥΦΛΩΡΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΒΑΪΝΑΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΒΑΛΙΔΟΥΝΙΚΗΠΑΣΟΚ ΝΕ Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
ΒΑΝΟΣΑΝΔΡΕΑΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β3 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β3 ΑΘΗΝΑΣ
ΒΑΟΝΑΚΗΑΝΔΡΙΑΝΗ ΠΑΣΟΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΒΑΟΝΑΚΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΒΑΡΒΑΤΟΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΓΡΑΦΕΊΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΕΔΕΩΝΟΣ, Π.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ
ΒΑΡΒΑΤΟΥΧΑΡΙΚΛΕΙΑΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΒΑΡΕΛΑΚΑΤΕΡΙΝΑΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΝΕ Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΕΠΘ
ΒΑΡΕΛΤΖΗΜΑΤΙΝΑΠΑΣΟΚ ΕΒΡΟΥ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ
ΒΑΡΕΛΤΖΗΣΘΑΝΑΣΗΣΠΑΣΟΚ ΕΒΡΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΒΙΚΗΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΓΕΩΡΓΙΑΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΟΙΡΩΝ ΚΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣΧΑΡΗΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ(ΜΑΣΤΑΜΠΑ)
ΒΑΣΙΛΑΡΑΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΠ ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥΕΛΠΙΔΑΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΕΛΤΑ
ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΒΕΝΕΤΗΜΙΝΑΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ
ΒΕΝΙΕΡΗΑΝΝΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ,  ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΒΕΝΤΟΥΡΑΕΛΙΣΑΒΕΤΠΑΣΟΚ ΝΕ Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ Β2 ΑΘΗΝΑΣ
ΒΕΡΓΑΚΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΒΕΡΓΑΚΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΒΕΡΓΟΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΒΕΡΓΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΣΟΚ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ???
ΒΕΡΓΟΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β3 ΑΘΗΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΛΙΟΥ
ΒΙΡΙΔΑΚΗΚΑΤΕΡΙΝΑΠΑΣΟΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΧΟΛΜΗΣ
ΒΙΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΑΜΠΑΡΟΥΛΑΠΑΣΟΚ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΣΕ  Α' ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Α' ΑΘΗΝΑΣ
ΒΙΤΩΡΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΕΝΟΥΣ
ΒΛΑΧΑΚΗΚΑΙΤΗΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΣΗΤΕΙΑΣ
ΒΛΥΣΙΔΟΥΕΥΤΥΧΙΑΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ
ΒΟΛΑΝΑΚΗΕΦΗΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΒΟΛΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΛΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣΣΩΤΗΡΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΝΕ Β3 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΒΟΥΤΥΡΑΚΗΕΛΕΝΗΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΒΡΑΝΑΣΛΑΜΠΗΣΠΑΣΟΚ ΙΚΑΡΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΙΚΑΡΙΑΣ
ΓΑΒΡΙΛΗΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ  ΔΙΣΤΟΜΟΥ 
ΓΑΒΡΙΛΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ  ΔΙΣΤΟΜΟΥ 
ΓΑΪΤΑΝΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ
ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΑΛΑΝΟΣΦΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΝΕ Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΚΕΟΔ
ΓΑΜΒΡΙΛΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
ΓΑΡΔΕΛΙΝΟΥΚΑΤΕΡΙΝΑΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΣΕ  Δ.Ο ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΓΑΡΔΙΚΟΥΒΑΝΕΣΑΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΓΑΤΣΗΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  ΟΧΔ1  ΕΛΤΑ
ΓΕΛΑΣΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΓΕΝΙΤΣΑΡΗΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΘ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΕΝΤΙΚΗΝΑΥΣΙΚΑΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΓΕΝΤΙΚΗΣΣΩΤΗΡΗΣΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
ΓΕΡΑΚΑΚΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣΘΩΜΑΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, Π.  ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, Π.  Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΥΣΑΒΒΑΣΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ& ΠΕΛΛΑΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, Π.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΒΛΑΧΙΩΤΗ
ΓΙΑΓΚΑΣΔΗΜΟΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΙΑΛΥΤΗΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,Π.  ΜΕΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β3 ΑΘΗΝΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ
ΓΙΑΝΝΙΟΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 1974 ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΚΥΠΡΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΓΙΑΤΖΙΔΗΣΝΟΤΗΣΠΑΣΟΚ ΝΕ Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ, ΜΕΛΟΣ Κ.Π.Ε ΠΑΣΟΚ,                          Π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΠΕΛΛΑΣ
ΓΙΩΤΑΣΠΕΡΙΚΛΗΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Π.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΑΡΚΑΔΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΤΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ,ΜΕΛΟΣ ΕΚΤΕΛ. ΓΡΑΜ.ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΤΡΑΣ
ΓΚΟΓΚΟΥΔΗΜΑΡΙΑ ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν Ε ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΚΟΡΙΝΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΓΕΩΠΟΝΟΣ
ΓΚΟΥΒΑΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΝΕ Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ
ΓΚΟΥΜΑΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΜΑΝΟΥΗΛ  ΠΑΠΠΑ
ΓΚΟΥΤΣΙΟΥΜΗΣΓΡΗΓΟΡΗΣΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ & ΠΕΛΛΑΣ
ΓΚΟΥΦΑΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ  ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, Π.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν Ε ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΛΕΖΟΣΜΑΝΩΛΗΣΜΕΛΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
ΓΛΕΝΗΑΣΠΑΣΙΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ,                                                          Π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΤΕ
ΓΛΙΓΛΗΚΑΡΜΕΝΠΑΣΟΚ ΛΕΣΒΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΓΟΥΒΑΛΑΡΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΓΟΥΣΑΚΩΦΒΑΡΒΑΡΑΠΑΣΟΚ  ΝΕ Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΡΤ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΤΟΝΙΑΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣΒΑΓΓΕΛΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣΠΑΣΟΚ ΝΕ Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΕΟΥΛ...
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣΙΩΣΗΦΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΕΒΡΟΥ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΓΡΙΜΠΑΒΙΩΤΗΑΓΓΕΛΙΝΑΠΑΣΟΚ Α' ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 5ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΩΤΗΔΗΜΗΤΡΑΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε Α΄ΑΘΗΝΑΣ
ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΔΑΟΥΡΑΚΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ
ΔΑΟΥΡΑΚΗΣΝΙΚΟΣΠΑΣΠ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣΜΠΑΜΠΗΣΠΑΣΟΚ ΧΑΝΙΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΔΑΣΟΥΛΑΧΡΥΣΑΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΔΗΜΑΔΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΔΗΜΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ 7ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΔΗΜΑΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΕΣΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣΚΑΝΕΛΛΟΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ  ΥΠΟΨ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥΣΤΑΜΑΤΗΣΠΑΣΟΚ ΝΕ Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ Β2 ΑΘΗΝΑΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 
ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΚΑΤΕΡΙΝΑΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Κ.Π.Ε ΠΑΣΟΚ,                    Π.  Γ.Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΥΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΔΟΜΕΤΙΟΥΕΜΥΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΟΜΕΤΙΟΥΛΕΝΑΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔΟΜΟΣΙΔΗΣΝΩΝΤΑΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΜΕΑΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΟΥΒΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ,  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 6ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΔΟΥΒΡΗΧΡΙΣΤΙΝΑΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΙΩΝ
ΔΟΥΚΑΣΜΟΔΕΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΛΕΣΒΟΥ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΕΣΒΟΥ
ΔΟΥΚΕΛΗΣΑΝΤΩΝΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β3 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β3 ΑΘΗΝΑΣ
ΔΡΟΣΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΕΡΥΘΡΩΝ
ΔΡΟΣΟΣΞΕΝΟΦΩΝΠΑΣΟΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ
ΕΚΕΖΙΔΗΣΠΑΥΛΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΕΛΑΣ
ΕΛΚΑΚΑΤΕΡΙΝΑΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ HELEXPO
ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Π ΒΙΟΜΗΧ. ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΖΑΚΚΑΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ  ΔΙΣΤΟΜΟΥ 
ΖΑΟΥΤΣΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΖΑΡΑΜΠΟΥΣΚΑΑΘΑΝΑΣΙΑΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΖΑΡΚΑΔΑΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣΑΝΤΩΝΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 6ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Α΄ΑΘΗΝΑΣ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣΘΕΟΔΩΡΟΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΥΨΕΛΗΣ
ΖΕΪΜΠΕΚΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΖΕΝΕΤΟΥΝΙΚΟΛΕΤΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΘΗΝΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Β΄ΑΘΗΝΑΣ
ΖΕΡΒΑΣΦΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΖΗΤΟΥΝΗΣΑΧΙΛΛΕΑΣΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΖΙΩΓΑΣΟΦΙΑΠ. ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
ΖΟΥΝΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ 2ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΖΩΓΡΑΦΟΥΕΛΕΝΗ ΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΖΩΗΑΓΝΗΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΗΛΙΑΔΗΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΗΡΟΔΟΤΟΥΣΤΕΛΙΟΣΜΕΛΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
ΘΑΝΑΣΙΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΑΙΣΤΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 3ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Α΄ΑΘΗΝΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΘΗΒΑΙΟΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΙΕΡΩΝΥΜΙΔΗΣΒΑΓΓΕΛΗΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,  Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε   Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΑΣΤΑΜΠΑΣ
ΙΣΣΑΡΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣΠΑΝΤΕΛΗΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, Π. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΟΥΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ
ΙΩΑΝΝΟΥΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΟΥΠΕΤΡΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΑΧΟΥ
ΚΑΖΑΜΙΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ,                Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ,                                                Π. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΑΙΜΑΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΑΡΚΑΔΩΝΑΣ
ΚΑΚΑΒΑΣΑΡΗΣΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΚΑΛΑΒΡΥΖΙΩΤΗΣΕΥΘΥΜΙΑΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΛΑΚΟΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ,Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, Δ/ΝΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΚΑΛΑΝΙΩΤΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΙΑΤΟΥ
ΚΑΛΑΤΖΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ,ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΗΣΘΑΝΑΣΗΣΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Π. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΙΚΑ
ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΟΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β3 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β3
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣΣΠΥΡΟΣΠΑΣΟΚ  Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣΘΟΔΩΡΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΥΠΑ
ΚΑΛΠΟΥΖΟΥΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΚΑΜΑΡΗΒΑΣΙΛΙΚΗΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΑΜΜΑ ΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΛΟΥ
ΚΑΜΠΑΚΟΥ-ΚΑΡΠΕΡΑΚΗΕΥΑΓΓΕΛΙΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Τ.Ο ΨΥΧΙΚΟΥ-ΦΙΛΟΘΕΗΣ
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΛΙΤΣΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Τ.Ο ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΚΑΜΠΥΛΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΚΑΝΑΚΗΕΛΕΝΗΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΑΝΔΡΑΣ
ΚΑΝΑΚΗΣΤΑΜΑΤΙΝΑΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΚΑΝΑΚΗΣΗΛΙΑΣΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΚΑΝΑΚΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ
ΚΑΠΕΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΑΠΛΑΝΗ-ΚΑΛΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΕΛΕΝΗΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
ΚΑΠΟΥΤΣΗΣΤΕΛΛΑΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ,  Π. ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΚΑΠΡΑΝΑΣΑΠΟΣΤΟΛΗΣΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,                  Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΥΣΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΚΑΠΡΑΝΑΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΟΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΦΩΤΕΙΝΗΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΠΑΤΡΑΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣΙΩΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ,ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΑΜΟΥ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣΘΟΔΩΡΗΣΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣΣΩΤΗΡΗΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ
ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Κ.Ε ΠΑΣΟΚ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣΑΝΔΡΕΑΣΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΗΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ, Π. ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ  ΑΡΓΟΥΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΟΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΕΛΤΑ
ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣΣΤΕΦΑΝΟΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΚΑΡΑΝΑΣΗΠΕΝΗΠΑΣΟΚ ΑΘΗΝΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΑΣΑΝΤΩΝΗΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΟΚ ΕΛΓΑ
ΚΑΡΑΝΙΚΑΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΡΑΟΥΛΗΑΦΡΟΔΙΤΗΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΦΩΤΕΙΝΗΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΚΑΡΝΑΒΑΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΝΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΚΑΡΟΥΣΟΣΗΛΙΑΣΠΑΣΟΚ Α' ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΚΑΡΠΕΡΑΚΗΛΙΤΣΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΨΥΧΙΚΟΥ-ΦΙΛΟΘΕΗΣ
ΚΑΡΠΕΡΑΚΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ  ΨΥΧΙΚΟΥ
ΚΑΡΦΗΒΕΤΤΑΠΑΣΟΚ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ Κ.Π.Ε ΠΑΣΟΚ,                      Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,                                     Π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Π. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΣΙΜΑΤΗΣΣΤΑΜΑΤΗΣΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,                          Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ
ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΓΕΩΡΓΙΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ
ΚΑΣΤΡΙΤΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΚΑΤΣΑΒΑΒΑΚΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 
ΚΑΤΣΑΒΟΥΝΙΔΟΥΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΙΝΔΟΙΩΝ
ΚΑΤΣΑΛΟΥΛΗΚΙΚΗΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ  Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΑΤΣΑΡΟΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΕΒΡΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΠ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Π. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΛΗΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΥΑΝΝΑ ΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,  Π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣΒΥΡΩΝΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΣΠΑΡΗΣΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΚΑΤΣΙΚΗΡΑΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΤΣΟΥΔΑΣΤΑΚΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε   Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΚΑΦΟΥΡΗΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΚΑΨΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΕΛΕΣΙΔΗΣΜΑΚΗΣΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ....
ΚΕΜΑΝΕΤΖΗΣΘΟΔΩΡΟΣΠΑΣΟΚ Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,  Π. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,  Π. ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
ΚΕΝΑΝΙΔΗΣΑΠΟΣΤΟΛΗΣΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΚΕΡΑΜΙΔΟΠΟΥΛΟΣΜΑΚΗΣΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Δ ΜΑΡΙΝΑΣ
ΚΕΣΟΓΛΟΥΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ ΕΒΡΟΥ,  Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΚΕΧΑΓΙΑΦΡΟΣΩΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ
ΚΗΠΟΥΡΟΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ,  Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΚΙΚΙΔΙΔΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Β1, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
ΚΙΤΣΑΝΟΥΜΑΡΓΑΡΙΤΑΠΑΣΟΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΓΙΑΤΡΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ
ΚΛΑΨΗΣΟΥΛΑΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΛΑΨΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΓΕΝΟΠ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΚΛΕΙΣΑΣΗΛΙΑΣΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΟΖΟΡΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
ΚΟΚΙΑΣΜΕΝΟΣΑΝΤΩΝΗΣΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΟΚΚΙΝΟΥΟΛΓΑΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΟΚΟΒΕΝΤΙΝΑΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ
ΚΟΚΟΣΗΑΓΓΕΛΑΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΚΟΚΟΣΗΒΟΥΛΑΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΚΟΚΟΣΗΣΣΤΕΛΙΟΣΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΚΟΛΙΟΝΙΚΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ
ΚΟΛΟΥΣΙΟΣΘΑΝΑΣΗΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ,        Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε   Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΟΛΥΒΑΝΗΣΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν. Ε ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΚΟΛΥΡΟΠΟΥΛΟΥΛΕΝΑΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ
ΚΟΛΩΝΑΣΓΙΩΡΓΟΣΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΓΙΑΤΡΟΣ
ΚΟΝΔΥΛΙΔΗΣΠΑΥΛΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΚΟΝΤΑΚΟΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ
ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, Π.ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ,                   Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
ΚΟΝΤΑΡΟΥΕΛΕΝΗΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΑΤΟΣΤΑΚΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,  Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΑΤΟΣΤΑΣΟΣ ΠΑΣΟΚ  ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΔΩΡΑΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Τ.Ο ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΑΝΝΑΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΚΟΝΤΟΥΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΩΡΑΪΤΙΚΩΝ
ΚΟΡΑΚΙΔΗΣΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΣΟΚ Ν.Ε   Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΛΙΜΟΥ
ΚΟΡΔΑΛΗΣΜΙΧΑΛΗΣΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΠ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Κ.Ε ΠΑΣΟΚ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΚΟΡΙΝΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ
ΚΟΡΟΜΒΟΚΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ N.E  Β2 ΑΘΗΝΑΣ , Π. ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΚΟΡΩΝΑΚΗΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΣΑΜΟΥ
ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ,ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο  ΠΑΣΟΚ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 
ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΚΟΥΒΑΛΗΓΕΩΡΓΙΑΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΚΟΥΛΑΚΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΚΟΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΑΘΗΝΑΣ  Π. ΜΕΛΟΣ Κ.Ε ΠΑΣΟΚ
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣΟΦΙΑΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΚΟΥΜΠΙΟΣΤΑΣΟΣΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ,  Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΚΟΥΡΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΑΣΟΚ
ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΚΗΣΒΑΓΓΕΛΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β3 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε   Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΟΥΡΝΙΑΤΗΕΛΈΝΗΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΟΞΥΛΙΘΟΥ
ΚΟΥΡΤΗΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΟΥΡΤΣΟΥΝΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β3 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΑΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ N.E   Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΩΝΑΣ
ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΚΟΥΤΣΙΛΑΙΟΥΜΙΚΑΠΑΣΟΚ ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Κ.Ε ΠΑΣΟΚ
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΠΑΚΗΧΡΥΣΑΝΘΗΠΑΣΟΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ
ΚΟΧΥΛΑΑΜΑΛΙΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣΠΑΣΟΚ ΝΕ Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, Π. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΚΡΗΤΙΔΗΣΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΚΡΗΤΙΚΟΥΕΥΔΟΞΙΑΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ
ΚΡΙΘΑΡΑΚΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΓΕΣΕΒΕ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥΑΝΑΣΤΑΣΙΑΠΑΣΟΚ  ΚΟΖΑΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΕΒΕ
ΚΥΡΙΤΣΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΚΥΡΚΟΥΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΠ ΠΤΔΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΒΡΟΣ 
ΚΥΡΤΣΗΣΟΡΕΣΤΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΚΥΤΙΔΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ, Π.ΜΕΛΟΣ Ε.Σ,  Π.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΩΝΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΩΣΤΑΚΗΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΕΘΑ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β3 ΑΘΗΝΑΣ,  ΜΕΛΟΣ Ν.Ε  Β3 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΘΥΜΙΟΣ ΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΕΛΤΑ
ΚΩΣΤΑΝΤΟΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,          Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΛΑΖΑΡΑΚΟΣΗΛΙΑΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣΣΠΥΡΟΣΠΑΣΟΚ ΔΡΑΜΑΣ, Π.  Δ.Σ ΕΥΚ ΔΡΑΜΑΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΧΝΗΣ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣΤΗΛΕΜΑΧΟΣΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΥΤΑΣΟΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΛΑΤΣΑΣΣΠΥΡΟΣΠΑΣΟΚ ΔΡΑΜΑΣ, ΕΚΔΟΤΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΛΕΡΙΚΟΣΙΩΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΛΕΡΤΑΣΤΑΣΟΣΠΑΣΟΚ  Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ,ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΛΙΒΑΔΙΟΝΥΣΙΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Τ.Ο ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΛΙΓΚΟΣΒΑΓΓΕΛΗΣΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΛΙΟΝΑΚΗΣΜΑΝΟΥΣΟΣΠΑΣΟΚ ΧΑΝΙΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΧΑΝΙΩΝ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΛΟΓΔΑΝΙΔΗΣΣΤΑΘΗΣΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ, Π. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ. ΝΑΟΥΣΑΣ
ΛΟΪΖΟΣΔΙΟΝΥΣΗΣΠΑΣΟΚ ΗΛΕΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
ΛΟΪΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΠΑΣΟΚ ΗΛΕΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΛΟΤΣΟΣΑΝΤΩΝΗΣΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, Π. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ
ΛΟΥΒΑΡΗΑΓΝΗΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΛΟΥΦΑΚΗΣΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ,, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΑ
ΛΥΔΑΚΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΓΑΖΙΟΥ                      Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΛΥΚΟΥΛΙΤΣΑΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΛΩΛΟΣΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣΠΑΣΟΚ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
ΜΑΓΕΙΡΟΥΕΛΕΝΗΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 2ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΜΑΓΟΥΛΑΛΙΛΥΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΚΡΗΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,  ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΞΙ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΑΚΡΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΩΝΑΣ
ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β3 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
ΜΑΛΑΚΟΣΦΩΤΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β2,        Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Ο ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΜΑΛΑΜΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΜΑΛΑΜΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΜΑΛΤΕΖΑΚΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΟΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΜΑΝΑΣΣΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,  Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΜΑΝΕΣΗΣΣΩΤΗΡΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΜΑΝΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ
ΜΑΝΤΑΓΑΡΗΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β3 ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΝΙΑΤΩΝ "Η ΕΥΝΟΜΙΑ"
ΜΑΝΤΑΓΑΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ ΙΚΑΡΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΙΚΑΡΙΑΣ
ΜΑΝΤΑΛΙΩΤΑΚΗΙΩΑΝΝΑΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΤΑΛΙΩΤΑΚΗΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΩΛΑΡΑΚΗΚΛΕΑ ΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΣΕ  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΛΙΜΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΣΣΠΥΡΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β3 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΥΠΕΞ
ΜΑΡΑΚΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΜΑΡΓΑΡΗΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΜΑΡΙΝΑΚΟΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΑΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΑΡΚΟΥΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ
ΜΑΡΝΕΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΕΕ
ΜΑΡΟΥΜΑΙΡΗΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΜΑΡΟΥΛΗΣΑΥΓΟΥΣΤΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β2, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ  ΠΕΝΤΕΛΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΜΑΡΣΕΛΟΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Π. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ
ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΝΤΖΙΩΝ
ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΟΥ
ΜΑΤΘΑΙΟΥΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΜΑΥΡΙΔΗΣΠΑΡΙΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΣΟΚ  ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Π. Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ HELEXPO
ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣΗΛΙΑΣΠΑΣΟΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΟΛΩΝΙΑΣ
ΜΕΓΑΑΣΗΜΙΝΑΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ο  Τ .Ο ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΜΕΛΙΔΩΝΗΣΖΗΣΙΜΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΜΗΛΙΟΣΣΗΦΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΚΑΠ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΜΗΤΡΑΚΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ
ΜΗΤΣΟΚΑΠΑΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΜΙΝΕΤΟΣΣΠΥΡΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β1 ΑΘΗΝΑΣ
ΜΙΧΑΠΑΓΩΝΑΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣΒΑΓΓΕΛΗΣΠΑΣΟΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΟΛΩΝΙΑΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣΘΕΟΧΑΡΗΣΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥΧΡΙΣΤΙΝΑΠΑΣΟΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΟΛΩΝΙΑΣ
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Π.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΜΟΝΑΧΟΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΜΟΡΕΛΛΑΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΜΟΡΤΖΟΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣΠΑΣΟΚ ΚΕΦΑΛΟΝΝΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΜΟΥΖΑΚΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ
ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΥΦΡΟΣΩΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β3 ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΜΟΥΣΙΟΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗΓΕΩΡΓΙΑΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣΤΑΚΗΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΔΥ
ΜΠΑΚΑΛΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΥΚΗΣ
ΜΠΑΚΟΛΑΣΗΛΙΑΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΤΣΑΚΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΜΠΑΚΟΛΑΣΧΑΡΙΛΑΟΣΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΠΑΛΑΣΗΝΙΚΗΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε  Α΄ΑΘΗΝΑΣ
ΜΠΑΛΔΕΡΑΝΟΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΥΚΗΣ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΠΑΛΗΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΜΠΑΛΚΑΜΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΜΠΑΛΤΑΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΗΦΙΣΙΑΣ- ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ- ΕΚΑΛΗΣ
ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥΔΩΡΑΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ε.Σ ΠΑΣΟΚ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣΗΛΙΑΣΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, Π.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΜΠΑΡΚΑΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΙΤΑΛΙΑΣ???
ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΚΟΛΩΝΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΜΠΑΡΟΥΤΣΑΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΔΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΜΠΑΣΤΑ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥΔΗΜΗΤΡΑΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, Π. Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΜΠΑΤΑΚΗΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΠΑΤΖΑΚΗΛΟΥΚΙΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΜΠΑΤΣΙΟΥΔΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΠΑΣΟΚ Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
ΜΠΕΛΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΜΠΕΝΟΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε   Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣΠΑΝΤΕΛΗΣΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΗΛΙΑΣ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Π. ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΑΤΑΝΟΥ
ΜΠΕΣΣΑΣΣΩΤΗΡΗΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ,ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΜΠΙΛΙΜΠΑΕΥΑΓΓΕΛΙΑΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ
ΜΠΙΜΠΗΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
ΜΠΙΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣΣΠΥΡΟΣΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ         Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΜΠΙΤΣΑΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
ΜΠΟΛΟΒΗΣΑΝΔΡΕΑΣΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΜΠΟΤΟΣΣΠΥΡΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΗ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, Π.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ
ΜΠΡΕΑΝΟΣΛΑΜΠΡΟΣΠΑΣΟΚ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΜΩΡΑΪΤΗΣΣΑΡΑΝΤΗΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΣΕ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΜΩΡΑΚΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ,  Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΑΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ 1967-1974
ΜΩΫΣΙΑΔΗΣΙΟΡΔΑΝΗΣΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΝΑΡΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΙΛΕΛΕΡ)
ΝΑΣΤΟΥΛΗΣΣΠΥΡΟΣΠΑΣΟΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΝΕΟΧΩΡΙΤΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣΣΤΕΛΙΟΣΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ ΣΕΡΡΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣΛΑΜΠΡΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥΡΕΝΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣΗΛΙΑΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥΔΟΜΝΙΚΗΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΟΙΚΟΚΥΡΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΥΣΤΑΥΡΟΥΛΑΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ,  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ,
ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΚΑΤΕΡΙΝΑΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, , Π.ΜΕΛΟΣ Σ.Ε ΠΑΣΟΚ ΜΟΙΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΝΙΩΤΗΜΑΡΙΚΑ ΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΝΙΩΤΗΣΓΡΗΓΟΡΗΣΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΛΟΣ Κ.Π.Ε ΠΑΣΟΚ, Π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. A΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥΕΛΕΝΗΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β3 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β3 ΑΘΗΝΑΣ
ΝΟΥΛΑΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΑΝΑΠΛΗΡ. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΝΟΥΣΙΟΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ Α' ΑΘΗΝΑΣ,ΜΕΛΟΣ Κ.Π.Ε ΠΑΣΟΚ, ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΜΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΝΟΥΤΣΟΣΘΑΝΑΣΗΣΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν .Ε ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
ΝΤΑΓΚΑΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΝΤΑΛΙΑΝΗΣΑΝΤΩΝΗΣΠΑΣΟΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΝΤΑΡΑΡΑΣΠΑΥΛΟΣΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΣΟΚ
ΝΤΕΜΟΥΑΓΓΕΛΙΚΗΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
ΝΤΟΥΡΗ ΣΙΣΗΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΞΕΝΙΚΑΚΗΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΞΗΡΟΣΗΛΙΑΣΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΞΗΡΟΥΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ
ΟΡΦΑΝΟΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Κ.Ε ΠΑΣΟΚ
ΟΡΦΑΝΟΣΜΑΡΙΝΟΣΠΑΣΟΚ ΛΕΣΒΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΟΤΑΜΠΑΣΙΔΟΥΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΗΠΟΥ
ΟΥΛΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΠΑΓΙΟΥΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΠΑΓΚΑΣΜΙΛΤΟΣΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΥ
ΠΑΓΚΡΑΤΗΣΑΝΔΡΕΑΣΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Π. ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΠΑΙΔΙΑΔΙΤΗΑΛΕΚΑΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΑΛΑΣΑΡΟΣΣΤΕΛΙΟΣΠΑΣΟΚ ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ
ΠΑΝΑΓΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥΦΑΙΗΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ,  Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΝΙΚΟΛΑΟΥΣΤΑΥΡΟΥΛΑΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣΣΠΥΡΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Τ.Ε ΒΙΟΜ...,Π. ΜΕΛΟΣ Τ.Ο ΒΟΥΛΑΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΠΑΝΩΡΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΛΟΥΚΑΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΘΟΡΕΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΠΑΝΤΕΛΗΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣΣΤΕΦΑΝΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΕΛΑΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣΠΑΝΤΕΛΗΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΓΟΡΤΥΝΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΑΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΒΑΓΓΕΛΗΣΠΑΣΟΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΧΟΛΜΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΚΛΕΑΠΑΣΟΚ Α' ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ 2ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Α΄ΑΘΗΝΑΣ
ΠΑΠΑΗΛΙΟΥΑΣΠΑΠΑΣΟΚ Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Κ.Π.Ε ΠΑΣΟΚ,                  Π. ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥΧΡΙΣΤΙΝΑΠΑΣΟΚ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥΘΟΔΩΡΟΣΠΑΣΟΚ Α΄ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΦΡΕΑΤΥΔΑΣ. Π. ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣΘΟΔΩΡΟΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΦΑΡΚΑΔΩΝΑΣ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΚΑΔΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΣΘΑΝΑΣΗΣΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β3 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥΓΕΩΡΓΙΑΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ
ΠΑΠΑΝΩΤΑΣΣΤΕΦΑΝΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΤΣΗΛΙΝΑΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΑΠΑΧΙΝΤΖΙΟΣΑΡΓΥΡΗΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΟΣΕ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣΛΟΥΚΑΣΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΣΤΕΛΛΑΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΓΙΑΤΡΟΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΔΡΑΜΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΔΡΑΜΑΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Π.Ε ΔΡΑΜΑΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ,     Π. ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ, Π. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΠΑΠΠΑΣΘΩΜΑΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΓΙΑΤΡΟΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣΤΑΚΗΣΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ Α΄ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥΔΗΜΗΤΡΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΡΟΣ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
ΠΑΡΜΑΚΛΗΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΠΑΡΜΑΚΛΗΣΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΣΧΟΣΑΛΕΚΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΠΑΤΡΙΚΗΣΤΕΛΛΑΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 1ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ
ΠΑΥΛΑΤΟΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β3 ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΚΑΠ Β3 ΑΘΗΝΑΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣΘΕΟΔΩΡΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΠ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ
ΠΑΥΛΙΔΟΥΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ, Π. ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΠΑΥΛΟΥΕΦΗΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΣΕ  Τ.Ο ΑΛΙΜΟΥ
ΠΕΡΑΤΙΝΟΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΠΕΡΓΑΝΤΙΝΑΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 
ΠΕΡΓΑΝΤΙΝΑΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣΤΑΚΗΣΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ
ΠΕΡΠΕΡΙΔΟΥΤΑΣΟΥΛΑΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ
ΠΕΡΡΑΚΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β3 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ, Π. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΠΕΡΥΣΙΝΑΚΗΤΟΝΙΑΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΠΕΤΑΒΡΑΝΤΖΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣΙΑΚΩΒΟΣΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε  ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΜΕΛΟΣ ΔΓ ΣΕΓΑΣ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΜΕΛΟΣ Κ.Π.Ε ΠΑΣΟΚ, Π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ, Π. ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΠΕΤΚΙΔΟΥΝΙΚΟΛΕΤΑΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΠΕΤΡΑΚΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΦΑΙΣΤΟΥ  
ΠΕΤΡΑΚΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΠΕΤΡΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΙΚΑΡΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΙΚΑΡΙΑΣ
ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΕΒΡΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΕΒΡΟΥ,                                                        Π. Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΕΒΡΟΥ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ
ΠΕΤΡΟΥΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ
ΠΕΤΣΑΑΘΗΝΑΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Π. ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Π. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ Γ.Ν ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ
ΠΗΤΤΑΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΙΖΙΜΟΛΑΣΣΠΥΡΟΣΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΡΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΓΕΝΑΔΙΟΥ
ΠΙΝΑΚΙΔΟΥΑΝΤΙΓΟΝΗΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΠΛΑΪΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΗΣ
ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ -  ΤΣΙΩΚΟΣΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΑΘΗΝΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΛΑΤΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΠΟΚΚΙΑΣΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΟΚ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΟΛΙΑΣΤΕΛΛΑΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΣΤΕΠ
ΠΟΛΙΑΣΛΟΥΚΑΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΝΕΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ
ΠΟΛΙΤΗΣΣΤΑΘΗΣΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ, ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΙΣΣΑΛΤΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΠΟΛΙΤΟΥΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ  Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΥΚΑΤΕΡΙΝΑΠΑΣΟΚ ΧΑΝΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣΑΝΔΡΕΑΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΟΝΤΙΚΑΚΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ
ΠΟΝΤΙΚΗΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ Α' ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Α' ΑΘΗΝΑΣ
ΠΟΡΦΥΡΗΣΘΕΟΔΩΡΟΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΟΥ
ΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΕΕΕ
ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΠΟΥΛΟΣΣΠΥΡΟΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ
ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΟΥΠΑΡΘΕΝΑΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΣΕ  ΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
ΠΡΑΠΠΑΣΟΦΙΑΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ, Π.ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΠΡΑΣΣΑΝΙΚΗΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ. ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΚΟΠΙΟΥΧΡΗΣΤΟΣΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π.ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΟΕ
ΡΑΓΚΑΒΑΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΜΕΛΟΣ ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΡΑΓΚΟΥΣΗΛΙΛΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΡΑΠΑΝΗΦΩΤΕΙΝΗΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΡΑΠΤΗΣΒΛΑΣΣΗΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Π.ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΡΑΦΑΪΛΙΔΟΥΣΟΦΙΑΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ.....
ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥΠΑΓΩΝΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ,ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β1 ΑΘΗΝΑΣ
ΡΕΜΠΕΛΑΚΗΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΡΕΝΤΖΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΡΕΝΤΟΥΜΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε   Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΞΙ
ΡΗΓΑΚΗΓΕΩΡΓΙΑΠΑΣΟΚ ΝΕ Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΡΗΓΑΣΠΑΝΤΕΛΗΣΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΔ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΡΙΖΟΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΡΙΦΟΥΝΑΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, Π. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΟΙΤΥΛΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΝΗΣ
ΡΟΖΑΚΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΡΟΜΠΟΤΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣΠΑΣΟΚ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
ΡΟΥΚΟΥΝΤΑΚΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β3 ΑΘΗΝΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΡΟΥΣΙΑΜΑΝΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΝΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΡΟΥΣΙΑΣΣΤΑΘΗΣΜΕΛΟΣ ΠΑΣΠ
ΣΑΒΒΑΚΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε   Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΟΙΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΣΑΒΒΙΔΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β3 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
ΣΑΒΒΟΥΡΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ
ΣΑΛΜΑΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ  Σ.Ε  Τ.Ο  ΠΑΣΟΚ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΣΑΛΠΙΣΤΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΔΡΑΜΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΔΡΑΜΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΜΕ ΔΡΑΜΑΣ
ΣΑΜΑΝΔΗΣΓΡΗΓΟΡΗΣΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΣΑΜΑΡΑΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΣΑΜΑΡΑΣΤΑΣΟΣΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΣΑΜΠΡΙΚΗΣΣΠΥΡΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΣΑΝΔΑΛΗΣΣΕΡΑΦΕΙΜΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΣΑΟΥΛΙΔΗΣΣΤΕΛΙΟΣΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ
ΣΑΟΥΝΑΤΣΟΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Π. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
ΣΒΑΡΝΑΣΙΩΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Π. ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,                Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΣΓΑΡΔΕΛΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΣΕΒΔΑΓΙΑΝΔΕΣΠΟΙΝΑΠΑΣΟΚ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ, Π.ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΕΒΔΑΓΙΑΝΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ  Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΣΕΛΒΙΔΗΑΓΑΠΗΠΑΣΟΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΧΟΛΜΗΣ
ΣΕΝΔΡΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΔΡΑΜΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΜΕ ΔΡΑΜΑΣ
ΣΕΝΕΤΑΚΗΕΙΡΗΝΗΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ , ΜΕΛΟΣ Κ.Π.Ε ΠΑΣΟΚ, ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΜΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΣΕΡΓΙΟΥΘΟΔΩΡΗΣΠΑΣΟΚ ΒΟΡΕΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
ΣΕΡΕΠΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε  ΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΕΦΤΕΛΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΔΙΕ, Π. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΠΑΠ
ΣΙΑΜΕΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ Β2 ΑΘΗΝΑΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΙΜΗΝΑΑΝΝΑΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΙΟΥΤΑΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε Α΄ΑΘΗΝΑΣ
ΣΙΣΚΟΣΒΑΓΓΕΛΗΣΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣΜΕΛΕΤΗΣΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΣΙΦΙΝΟΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ
ΣΚΑΦΤΟΥΡΟΣΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π.ΑΝΑΠΛΗΡ. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΙΛΙΣΙΩΝ
ΣΚΛΑΒΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΣΚΟΠΙΑΝΟΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΣΚΟΥΛΑΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π.ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΣΚΡΕΤΑΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΣΚΥΒΑΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΡΙΤΣΑΣ,           Π. ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΣΜΥΡΝΑΚΗΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ
ΣΟΥΛΤΗΑΦΕΝΤΩΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β2
ΣΟΥΦΛΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Α' ΑΘΗΝΑΣ, Π.ΜΕΛΟΣ Σ.Ε   Τ.Ο ΠΑΣΟΚ  5ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Α' ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΠΑΘΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΣΠΑΝΑΚΗΧΡΥΣΟΥΛΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΣΠΑΝΙΔΗΣΣΩΤΗΡΗΣΠΑΣΟΚ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΣΠΑΤΑΛΗΣΘΩΜΑΣΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΣΠΗΛΙΑΚΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε ΠΑΣΟΚ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΣΠΙΝΘΟΥΡΑΚΗΣΣΤΕΦΑΝΟΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΣΠΟΝΤΗΣΤΑΚΗΣΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΙΟΥΝΗΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟΣΘΑΝΑΣΗΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕ.Σ.Α.Σ.Ε (ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)
ΣΤΑΜΟΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΚΑΔΩΝΑΣ
ΣΤΑΜΟΥΑΛΕΚΟΣΠΑΣΟΚ Α' ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΣΤΑΜΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ,                                         ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΝΙΤΣΑΣΔΙΟΝΥΣΗΣΠΑΣΟΚ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ- ΙΘΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥΘΑΛΕΙΑΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΟΙΚΟΚΥΡΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣΖΑΧΑΡΙΑΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ  ΠΑΣΟΚ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΣΤΕΦΑΔΟΥΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΙΛΙΣΙΩΝ
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥΠΗΓΗΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Τ.Ο ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥΣΤΑΥΡΟΥΛΑΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΤΕΦΑΝΟΥΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ, Π. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΣΩΤΗΡΙΑ", ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, Π. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΥΔΑΠ
ΣΤΡΑΒΟΛΑΙΜΟΣΣΤΑΥΡΟΣΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΣΤΡΑΤΑΚΗΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Σ.Ε ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΣΤΡΑΤΑΚΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ Κ.Π.Ε ΠΑΣΟΚ,                   Π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΣΤΡΕΜΕΝΟΥΕΛΕΝΗΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Α΄ΑΘΗΝΑΣ
ΣΥΚΙΑΝΑΚΗΑΛΕΞΑΝΔΡΑΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΥΛΙΚΟΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΣΥΡΙΓΑΣΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Π.ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΩΠΑΣΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,  ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥΒΑΡΒΑΡΑΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ,  Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΚΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ  ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΤΑΣΣΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ
ΤΑΧΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ  ΤΕΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΕΛΙΟΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,          Π. ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΤΖΑΒΑΡΑΣΤΕΛΛΑΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ,  ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΤΖΑΝΑΚΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΕΛΤΑ
ΤΖΕΧΕΛΙΔΗΣΣΤΕΦΑΝΟΣΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΖΕΧΕΛΙΔΗΣΚΥΡΙΑΚΟΣΠΑΣΟΚ ΙΤΑΛΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΤΖΕΧΕΛΙΔΟΥΧΡΥΣΟΥΛΑΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΤΖΕΧΕΛΙΔΟΥΑΛΕΞΑΝΔΡΑΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΖΙΟΛΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΖΙΤΖΙΦΑΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ Β2 ΑΘΗΝΑΣ
ΤΖΟΓΑΝΗΣΓΡΗΓΟΡΗΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΖΟΥΛΗΣΣΩΤΗΡΗΣΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΤΖΟΥΜΑΝΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ Α΄ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ
ΤΙΝΤΟΥΤΖΙΝΑΠΑΣΟΚ Α' ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ 2ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Α΄ΑΘΗΝΑΣ
ΤΙΤΟΝΗ ΦΙΛΙΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΤΟΥΡΛΑΣΑΝΤΩΝΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ
ΤΟΥΡΛΑΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΙΑΤΡΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΤΟΥΡΛΟΥΚΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΤΟΥΡΟΥΝΙΔΗΣΘΑΝΑΣΗΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΤΟΥΦΕΞΗΣΚΥΡΓΙΑΚΟΣΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ  ΒΕΡΟΙΑΣ
ΤΡΑΧΑΛΑΚΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ ΧΑΝΙΩΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΕΛΕΝΗΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥΑΓΓΕΛΙΚΗΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 3ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥΚΑΙΤΗΠΑΣΟΚ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΤΣΑΚΑΛΙΑΡΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΟΥΑΘΗΝΑΠΑΣΟΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΣΑΜΠΑΖΗΦΩΤΕΙΝΗΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ
ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΣΑΠΑΚΙΔΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΣΑΡΤΣΑΡΑΣΑΧΙΛΛΕΑΣΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ
ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β3 ΑΘΗΝΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
ΤΣΕΧΕΛΙΔΗΣΘΕΟΧΑΡΗΣΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ Δ. ΝΑΟΥΣΑΣ
ΤΣΙΑΡΑΣΑΓΓΕΛΟΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΣΙΑΡΑΣΘΑΝΑΣΗΣΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Π. ΜΕΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣΑΝΔΡΕΑΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ
ΤΣΙΝΑΛΗΣΣΤΑΥΡΟΣΠΑΣΟΚ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΚΑΝΑΔΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΤΡΕΑΛ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΤΡΕΑΛ
ΤΣΙΝΤΖΑΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕΛΛΑΝΩΝ
ΤΣΙΟΛΑΚΗΣΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣΠΑΣΟΚ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ
ΤΣΙΟΥΝΗΕΥΑΓΓΕΛΙΑΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΤΣΙΡΩΝΗΣΚΛΕΑΝΘΗΣΠΑΣΟΚ…., ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣ
ΤΣΙΤΟΥΡΑΣΠΑΝΤΕΛΗΣΠΑΣΟΚ ΝΕ Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΤΣΙΦΕΤΑΚΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ
ΤΣΟΓΚΑΣΟΥΛΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΕΥΚΗΣ
ΤΣΟΓΚΑΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΣΟΡΛΙΔΗΣΤΑΣΟΣΠΑΣΟΚ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  ΥΓΕΙΑΣ
ΤΥΡΜΠΑΚΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΕΒΡΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΥΠΡΙΝΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΔ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΤΥΧΟΛΑΚΥΡΙΑΚΗΠΑΣΟΚ ΔΡΑΜΑΣ, ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΔΡΑΜΑΣ
ΥΦΑΝΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΦΑΡΜΑΚΗΒΕΝΕΤΙΑΠΑΣΟΚ  Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΗ  ΔΗΜΗΤΡΑΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Τ.Ο ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Κ.Ο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΦΑΡΣΑΡΗΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΦΑΦΟΥΤΗΣΑΛΕΚΟΣΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΦΙΛΙΟΥ-ΚΟΡΡΕΕΛΕΝΗΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣΠΕΤΡΟΣΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, Π.ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ
ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗΣΣΤΑΥΡΟΣΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΦΛΩΡΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ
ΦΟΝΣΟΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β1 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΛΙΜΟΥ
ΦΟΥΦΛΗΑΝΝΑΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ ΚΥΠΡΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΥΠΡΟΥ
ΦΡΑΝΤΖΗΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Δ.Ο ΜΕΛΛΗΣΙΩΝ
ΦΡΑΝΤΖΗΣΤΙΤΟΣΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ
ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣΙΩΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Τ.Ο  ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΦΥΓΕΤΑΚΗΣΝΕΚΤΑΡΙΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΣΗΤΕΙΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΦΥΚΙΡΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β2 ΑΘΗΝΑΣ
ΦΩΤΑΚΗΝΤΙΝΑΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ,  ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ
ΦΩΤΑΚΗΣΜΑΝΩΛΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β3, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΦΩΤΑΚΗΣΚΩΣΤΗΣΠΑΣΟΚ ΗΛΠΑΠ
ΦΩΤΕΙΝΟΣΕΥΘΥΜΗΣΠΑΣΟΚ Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ
ΦΩΤΗΣΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε   Β1 ΠΑΣΟΚ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Γ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ
ΧΑΒΑΚΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΟΙΡΩΝ    Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΧΑΪΚΑΛΗΜΑΡΙΑΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο  ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΧΑΙΡΕΤΗΑΛΕΞΑΝΔΡΑΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΧΑΛΑΚΑΤΕΒΑΚΗΣΗΛΙΑΣΠΑΣΟΚ ΧΑΝΙΩΝ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ  ΠΛΑΤΑΝΙΑ
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΧΑΝΙΩΤΗΕΥΓΕΝΕΙΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΧΑΝΙΩΤΗΣΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣΑΝΑΣΤΑΣΗΣΠΑΣΟΚ Β1 ΑΘΗΝΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο  ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΧΑΡΙΤΟΣΑΓΓΕΛΟΣΠΑΣΟΚ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ,ΜΕΛΟΣ Κ.Π.Ε ΠΑΣΟΚ
ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΟΥΕΥΓΕΝΙΑΠΑΣΟΚ ΔΡΑΜΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΔΡΑΜΑΣ
ΧΑΣΚΑΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, Π. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΧΑΤΖΑΡΑΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥΣΑΚΗΣΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ, ΓΙΑΤΡΟΣ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ
ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΑΘΙΟΥΜΙΧΑΛΗΣΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΧΘΥΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΧΑΤΖΗΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣΠΡΟΔΡΟΜΟΣΠΑΣΟΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΜΑΡΙΑΝΤΖΕΛΑΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Π. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΣΠΣ ΣΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΑΚΗΣΣΤΡΑΤΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣΒΑΓΓΕΛΗΣΠΑΣΟΚ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ  Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΧΑΤΖΗΝΑΚΗΜΑΡΙΝΑΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΣΓΙΩΡΓΟΣΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ Σ ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΩΝ
ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥΝΙΚΟΣΠΑΣΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΤΑ
ΧΕΡΟΥΒΕΙΜΡΑΝΙΑΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΧΙΝΗΣΒΑΣΙΛΗΣΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΧΙΟΝΗΣΣΠΥΡΟΣΠΑΣΟΚ ΗΛΕΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΛΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΧΙΩΤΗΣΚΩΣΤΗΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΧΛΑΠΑΝΑΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ Ν.Ε  Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β2 ΑΘΗΝΑΣ
ΧΟΝΔΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Κ.Λ.Π,   Π. ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣΠΑΥΛΟΣΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΥΔΗΜΗΤΡΑΠΑΣΟΚ Ν.Ε Β2 ΑΘΗΝΑΣ, Π. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΝΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΧΡΟΥΜΠΙΩΣΗΦΠΑΣΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΧΡΥΣΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΧΡΥΣΟΣΜΑΡΙΟΣΠΑΣΟΚ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΛΟΣ Σ.Ε  T.O ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΨYΧΙΔΗΣΚΩΣΤΑΣΠΑΣΟΚ ΕΛΓΑ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΛΓΑ
ΨΑΛΛΙΔΑΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, Π. ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣΓΙΑΝΝΗΣΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΤΙΘΟΡΕΑΣ
ΨΕΥΤΟΓΚΑΣΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.