Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Καρχιμακης: Καλώ την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «επίσημα και θεσμικά» να υπερασπιστεί τη μνήμη και το έργο του ιδρυτή του κόμματος

Ο πρώην Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης με αφορμή όσα δήλωσε το πρωί ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης καλεί την ηγεσία να πάρει θέση στο διασυρμό του ονόματος του ιδρυτή του Κινηματος.
"Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι αυτοί οι τύποι είναι και ΑΣΕΒΕΙΣ και προσβλητικοί,ανήθικοι, και απρεπείς", σημείωσε ο τέως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. «Η Δεξιά σήμερα δια του κ. Αριστερονυνδεξιου εκπροσώπου του κ. Σαμαρά κ.Λαζαρίδη συνεχίζει να προκαλεί ως προέκταση του κ. Βορίδη»
Επέρριψε ευθύνες και στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «επιβεβαιώνεται, ότι η μη σκληρή, επίσημη και καθαρή αντίδραση απο την ηγεσία του Πα.σο.κ στις προσβολές στο πρόσωπο του ιδρυτή μας, δίνει τα περιθώρια της κορύφωσης του θράσους της ανηθικότητας, της προσβολής και της απρέπειας απέναντι μας». Κάλεσε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «επίσημα και θεσμικά»  να υπερασπιστεί τη μνήμη και το έργο του ιδρυτή του κόμματος «και να συγκρουστεί με τους διαχρονικους υπονομευτες της χώρας και των ανθρώπων αυτου του τόπου» .
Τέλος, απευθυνόμενος στον συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, είπε: «Τη χώρα κ.Λαζαρίδη την κατέστρεψε η Δεξιά… Και διάφορα αριστερόδεξια παράσιτα  του τύπου και της φυσιογνωμίας της δικής σας και του αρχηγού σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.