Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Στο πλευρό του Γ.Παπανδρέου και ο Μιχάλης Καρχιμακης: Ενα ουσιαστικό συνεδριο ΠΑΣΟΚ μονο αβεβαιότητες δεν μπορεί να προκαλεί.

Η παρέμβαση του Γ. Παπανδρεου,ήλθε να επιβεβαιώσει την απαίτηση και το αίτημα χιλιάδων στελεχών μελών και φίλων του κινήματος,για την διενέργεια συνεδρίου ΠΑΣΟΚ,που θα συζητούσε και θα αποφάσιζε σε μια κρίσςιμη καμπή για όλους και για όλα και οχι συνεδρίου διάλυσης και περιθωριοποίησης του ΠΑΣΟΚ δια της πονηράς διολισθησεως,σε Δημοκρατική παραταξη,και των  συγκολησεων κάποιων προσώπων σε επίπεδο κορυφής,που ηταν ΠΑΣΟΚ και κάποιων που έφυγαν και ξαναγύρισαν στο ΠΑΣΟΚ.

Ένα συνέδριο προοδευτικών αποφάσεων και δεσμεύσεων για πολιτικές και για πρόσωπα .

Ειναι μια πρόταση ουσιαστικής και επιτακτικης ανάγκης να εκφραστούν τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος για το τι θέλουν και οχι οι οπαδοί μιας δήθεν κανονικότητας,για την με καθε τροπο διαφύλαξη της οποίας εξουσίας,και των συγκολλήσεων κορυφής.


Αυτό το αίτημα των χιλιάδων μελών και φίλων το εκφράσαμε στις 13 Οκτωβρίου και ως κίνηση 75 ΠΑΣΟΚ .

Για δε την αβάσιμη επίκληση οτι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να προκαλεί αβεβαιότητα,
Ας αναλογιστούν όλοι εκείνοι που την προκάλεσαν και το 2011 και το 2012 ,οταν η χώρα και οι άνθρωποι ηταν επισης σε μια δύσκολη καμπή,με την ανατροπή της εκλεγμένης με 44% κυβέρνησης Παπανδρεου  οχι στο τέλος αλλα μεσουσης της τετραετίας.

Ενα συνεδριο ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να προκαλεί καμμια απολύτως αβεβαιότητα .

Ενα συνεδριο ΠΑΣΟΚ οταν ειναι ουσιας μπορεί να ανοίγει δρόμους και να δεσμεύσει για πολιτικές που να αντιστοιχούν στην φυσιογνωμία και τις διαχρονικές αξίες του κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.