Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πετσάλνικος: ο Γιώργος Παπανδρέου είπε το αυτονόητο, ότι ο Βενιζέλος εγκαταλείπει επισήμως το ΠΑΣΟΚ και πάει να το μεταλλάξει στη ΔΗΠΑΡ

Πλήρη στήριξη στο Γιώργο Παπανδρέου από το Φίλιππο Πετσάλνικο, αλλά και σκληρή κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά τη συνέντευξή του στο κεντρικό μαγκαζίνο του Παραπολιτικά 90,1 FM.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου είπε το αυτονόητο, ότι ο Βενιζέλος εγκαταλείπει επισήμως το ΠΑΣΟΚ και πάει να το μεταλλάξει στη ΔΗΠΑΡ. Πριν από λίγους μήνες έκανε το ίδιο όταν κατέβηκε το κόμμα ως συνιστώσα της Ελιάς».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα κομματίδιο που δημιουργήθηκε ως διάττοντας αστέρας για να παίρνει 3 ή 4%», σημείωσε δηκτικά.

«Είναι δυνατόν αυτό το κίνημα να αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις με αυτά τα ποσοστά; Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί η πολιτική που ακολουθεί δεν πείθει τον κόσμο. Γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι η συμμετοχή άνευ όρων το έχει κάνει παρακολούθημα της δεξιάς» είπε χαρακτηριστικά. «Μια Ελιά, μια κληματαριά, τι είναι αυτά» τόνισε.

Ο κ. Πετσάλνικος χαρακτήρισε φληναφήματα και παραμύθια της Χαλιμάς τα περί αποσταθεροποίησης που πρόβαλε η ηγεσία του κόμματος για την πρόταση Παπανδρέου για συνέδριο. Πρόσθεσε ότι δεν έχει κανένα πρόσωπο στο μυαλό του για την ηγεσία του κόμματος.

Από τα πυρά δεν γλύτωσε ο Κώστας Καραμανλής, για τον οποίο ο Πετσάλνικος είπε ότι ως πρωθυπουργός με τη ΝΔ το έσκασαν νωρίς αφήνοντας μια παραπληροφόρηση σχετικά με τα δημοσιονομικά στοιχεία:, «Εμείς αναλάβαμε ευθύνες που δε μας αναλογούσαν. Για να μην ακρωτηριαστεί η Ελλάδα κρατήσαμε εμείς τη χειροβομβίδα και ακρωτηριαστήκαμε εμείς» υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.