Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

O "φιλος" του Αλέξη

Ο Πάνος που έχει βρει με τον Αλέξη ένα τρόπο να συνομιλούν και στοχεύουν σε συνεργασία κυβερνητική - παρά τις όποιες διαφορές που τους χωρίζουν.
Ο Πάνος είναι γνωστός για τον πολιτικό βίο και την πολιτεία του.
Ο Πάνος ήταν το αστρο που «έλαμψε» την διετία της διακυβέρνησης Παπανδρέου, με τον φλογερό αντιμνημονιακό - αντιπαπανδρεικό με έντονα διχαστικά και εμφυλιοπολεμικά χαρακτηριστικά.
Ο Πάνος ήταν -αν όχι ο εμπνευστής- ο θερμός υποστηρικτής κάθε θεωρίας συνωμοσίας.
Τα περισσότερα έγιναν με την κάλυψη του τότε κόμματος που ανήκε της ΝΔ,  Ήταν τότε που δεν΄ενδιαφερόταν για τη νέα πολιτική τακτική που εγκαινίαζε ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα βολευόταν αφάνταστα υιοθετούντας μια στείρα αντιπολιτευτική γλώσσα.
Ο Πάνος πέρασε σε άλλη διάσταση πια από χθες όταν κάλεσε τους κατοίκους του Δήμου Αριστοτέλη της Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον δήμαρχο Χρήστο Πάχτα.
Δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι εκπλαγήκαμε.
Σήμερα το στούντιο του STAR μετατράπηκε σε αρένα όταν η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου προσπάθησε να ρωτήσει τον Πάνο Καμμένο αν μετάνιωσε για την προτροπή του για λιντσάρισμα του δημάρχου Χρήστου Πάχτα.
Ο Πάνος Καμμένος, αντί μετανοίας, έριξε τις ευθύνες στους δημοσιογράφους που ανέδειξαν το γεγονός λέγοντας πως από τις ομιλίες του ήταν το μόνο απόσπασμα που δημοσιοποίησαν και επιτέθηκε στη δημοσιογράφο.
Μάλιστα, για τα περί λιντσαρίσματος, της απάντησε «αντιλαμβάνομαι ότι σας λένε να επιμένετε να κάνετε αυτή την ερώτηση». Την αποκάλεσε ψεύτρα, αστεία και ισχυρίστηκε πως κάποιοι τις υπαγορεύουν τις ερωτήσεις και ότι έχει προκατάληψη. Πρόσθεσε πως δεν ήταν δημόσια δήλωση αυτή αφού τον τραβούσε μια κάμερα από το πλάι.
Επίσης, της επιτέθηκε ότι έχει δώσει βήμα στη Χρυσή Αυγή - με τη δημοσιογράφο να εξηγεί  πως αυτό συνέβη μόνο μια φορά, κατόπιν τηλεφωνικής παρέμβασης του Ηλία Κασιδιάρη.
Η Πόπη Τσοπανίδου πολύ εκνευρισμένη  δήλωσε πως κανονικά πρέπει να τον πετάξει έξω από το στούντιο και αυτό οδήγησε τον Πάνο Καμμένο να φύγει.
Το ερώτημα είναι αν ο Αλέξης εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει μετεκλογική κολλεγιά με τον Πάνο....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.