Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Διαφωνούν στη ΝΔ με τη θεωρία των άκρων

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος εξέφρασε τη διαφωνία του όταν ρωτήθηκε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο αν συμφωνεί με την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα εκτός συνταγματικού τόξου.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι τα μηνύματα είναι ανησυχητικά, καθώς διακυβεύεται η συνταγματική τάξη, η Δημοκρατία και η εθνική ενότητα.
«Να ορθώσουμε ένα τείχος όλοι μαζί και να διασφαλίσουμε τα επιτεύγματα της Δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής» είπε και πρόσθεσε ότι η ιστορία έχει διδάξει ότι στις δύσκολες στιγμές, όταν δεν υπάρχει ενότητα, η χώρα αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα.
Τη θεωρία των άκρων είχε διατυπώσεις πριν από δύο ημέρες ο βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ και σύμβουλος του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης έπειτα από σκληρή κόντρα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Βουλή.
Συγκεκριμένα, ο Λαζαρίδη είχε υποστηρίξει στους δημοσιογράφους: «Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να μην καταδικάζει γεγονότα κατάλυσης της νομιμότητας και του Συντάγματος, όπως π.χ. τα γεγονότα στις Σκουριές Χαλκιδικής, παραμένει εκτός του συνταγματικού τόξου. Εσείς θεωρείτε ότι είναι εντός;».


Όμως, τη διαφωνία του με την θεωρία των δύο άκρων διατύπωσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νεοναζιστικό μόρφωμα που προσομοιάζει με εγκληματική οργάνωση και δεν εξισώνεται με κανένα άλλο κόμμα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.