Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν μου αρέσει. Εγώ θέλω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, αλλά πρέπει να με αφήσειO Θόδωρος Πάγκαλος στην εκπομπή του στον Βήμα FM ασχολήθηκε με τα "αγγλικά" του Αλέξη Τσίπρα και τα  "γαλλικά"  του Βενιζέλου. Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλέσει «κάφρο και αγράμματο» τον Τσίπρα.

«Μεταξύ του success και του story, έβαλε ένα «"του". Του κ. Σαμαρά, δηλαδή. Τώρα, αυτά είναι αγγλικά; Δεν είναι καν ελληνικά. Κάφρος είναι ο άνθρωπος και αγράμματος. Και όσοι μιλάνε ξένες γλώσσες, να προσέχουν. Διότι και ο κ. Βενιζέλος εκεί που ήταν (στο Παρίσι), είπε "la termination violante". Δεν υπάρχει αυτό στα γαλλικά», είπε ο Πάγκαλος.Για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπε: «Ο κ. Βενιζέλος είναι ο γνωστός άνθρωπος του Ζαππείου που είπε «ψηφίστε εμένα και όχι τον Παπανδρέου». Συνέχισε την υπονόμευσή του, του βγήκε και έγινε αρχηγός του «όλου ΠΑΣΟΚ», όπως έλεγε και το πήγε από το 40% στο 5%».

Ο Πάγκαλος αποκάλυψε ότι δεν ξέρει τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές:
 «Δεν ξέρω τι θα κάνω! Πραγματικά δεν ξέρω... Τώρα, όμως, βρίσκομαι σε ένα κόμμα του 5% και δεν γουστάρω. Δεν το γουστάρω! Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν μου αρέσει. Εγώ θέλω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, αλλά πρέπει να με αφήσει».

1 σχόλιο:

  1. Καλός κάφρος ήσουν και εσύ όλα αυτά τα χρόνια !!! ΕΦΑΓΕΣ ΜΕ ΕΚΑΤΌ ΜΑΣΕΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.