Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Rahul Gandhi

Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα, στο Νέο Δελχί, με τον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο της προεκλογικής εκστρατείας του Κόμματος του Κονγκρέσου, Ραούλ Γκάντι.

Στη συνάντηση, που διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, συζήτησαν τις εξελίξεις στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Ινδία. Αντάλλαξαν επίσης απόψεις για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων σε θέματα εκδημοκρατισμού των πολιτικών συστημάτων, την ανάγκη ενίσχυσης της ισότητας ευκαιριών και την ανάγκη παγκόσμιας συνεργασίας για την καταπολέμηση της αυξανόμενης ανισότητας. Ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τον Ραούλ Γκάντι και για τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Νέο Δελχί, ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί με την Πρόεδρο του Κόμματος του Κογκρέσου, Sonia Gandhi και με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας, Salman Khurshid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.