Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση ΝΕ Γερμανίας για την κατάργηση του νόμου του εκλέγειν και εκλέγεσθαι των νομίμων μεταναστών


Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Γερμανίας εκφράζει τον έντονο προβληματισμό και την δυσαρέσκειά της σχετικά με τον αποκλεισμό των ομογενών, των μονίμως διαμενόντων μεταναστών καθώς και των πολιτών κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών από την διαδικασία ανάδειξης των αιρετών οργάνων της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης.
 
Είναι θλιβερό πως η απόφαση αυτή έρχεται την ίδια στιγμή που αρκετές Τοπικές Οργανώσεις της Γερμανίας συμμετέχουν ενεργά στις προεκλογικές διαδικασίες των πόλεων αρμοδιοτήτων τους, καλώντας τον ελληνισμό να συμμετάσχει μαζικά στις επερχόμενες εκλογές.
 
Είναι πλέον προφανές πως για την κυβέρνηση, μικροπολιτικοί λόγοι που έχουν σαν αποτέλεσμα την έξαρση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα των συνανθρώπων μας που ζουν, εργάζονται, ενισχύουν και ανησυχούν για τον τόπο εγκατάστασής τους.

http://www.pasok.de/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.