Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Ναζί ή κλέφτης;

Για «αυγή» και «φώς» μέσα στην «σάπια» Πολιτεία έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μιλώντας στη νεολαία του κόμματός του η οποία πραγματοποιεί εκδήλωση στου Γουδή.

Απευθυνόμενος στη 12η γιορτή της «Ελληνικής Νεολαίας» ο Μιχαλολιάκος είπε ότι επανειλημμένα οι πολιτικές δυνάμεις χαρακτήρισαν τον ίδιο και τους οπαδούς του ναζί ωστόσο δεν τους χαρακτήρισαν ποτέ κλέφτες.

«Μας είπαν ναζί αλλά δεν μας είπαν κλέφτες. Μπορεί να χαιρετάμε ναζιστικά αλλά δεν είμαστε κλέφτες, τα χέρια μας είναι καθαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο  Μιχαλολιάκος ο οποίος μάλιστα χαιρέτησε ναζιστικά τους οπαδούς του.

Αυτά υποστήριζε ο "αρχηγός" το μακρινό 2012 (20 Οκτωβρίου δειτε και το βίντεο)

Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ. έβγαλαν λαγό εντοπίζοντας 150.000 ευρώ σε λογαριασμό του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, ο οποίος δήλωνε άνεργος.

Το ρεπορτάζ εδώ.
Ο ίδιος  στη δήλωση πόθεν έσχες του που δημοσιεύεται στο site της Βουλής εμφανίζεται να μην έχει εισόδημα και να διαθέτει μόλις 7 ευρώ στον λογαριασμό του στην τράπεζα
Τελικά μετά τις αποκαλύψεις τι θα είχαν να πουν......και ναζί και κλέφτες;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.