Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Μωραΐτης, Σαχινίδης, Ντόλιος και 8 ακόμη στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζητούν έκτακτη σύγκληση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος

Mία επιστολή από 11 βουλευτές και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ανάψει φωτιές στον Ευάγγελο Βενιζέλο στο εσωτερικό του κόμματος. 
Με μία αιφνιδιαστική επιστολή τους 11 κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζητούν από τον πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο την άμεση σύγκλιση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, καθώς όπως σημειώνουν, το επιβάλλουν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με την πυκνότητα και τη σοβαρότητά τους.

Οι 11 βουλευτές και μέλη της ΚΠΕ ζητούν στη συνεδρίαση να συζητηθούν όχι μόνο τα κρίσιμα και σοβαρά θέματα για τη χώρα, αλλά και για το ίδιο το κόμμα, κάτι που από πολλούς εκφράζεται και ως ένδειξη αμφισβήτησης του προσώπου και των χειρισμών του Ευάγγελου Βενιζέλου. 

Για πολλούς η κίνηση αυτή θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή και πιθανότατα να δρομολογήσει εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος. 

Τη συγκεκριμένη επιστολή υπέγραψαν και έστειλαν τα παρακάτω στελέχη του ΠΑΣΟΚ:

Κελεπούρης Ανδρέας
Κίτσιος Βασίλης
Μακρυπίδης Ανδρέας
Μωραΐτης Θάνος
Ντόλιος Γιώργος
Ξεκαλάκης Στέφανος
Όθωνας Μανώλης
Παπαθανάση Αφροδίτη
Πεταλωτής Γιώργος
Σαχινίδης Φίλιππος
Τάτσης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.