Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Επιχείρηση πολιτικής δολοφονίας του ενοχλητικού Καρχιμάκη από σεσημασμένα νούμερα του παρακράτους

Γελάει ακόμη και ο Πάγκαλος που παρακολουθούσε τον αλανιάρη πρέσβη με τις μεθοδεύσεις του σεσημασμένου παρακράτους που χρησιμοποιεί το όνομα του Σαμαρά για να τη βγάλει καθαρή την στιγμή που στήνει χονδροειδείς ιστορίες με δήθεν πολιτική δολοφονία του Καραμανλή, μυστικά έγγραφα της ΕΥΠ κι άλλες κόκκινες κυλότες της κατασκόπου Μάτα Χάρη. Η ιστορία έχει πολύ γέλιο με πρωταγωνιστές σεσημασμένα νούμερα.

Για ηθική αυτουργία στην κακουργηματική πράξη της παραβίασης μυστικών της πολιτείας καλείται να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, από τον 3ο τακτικό ανακριτή Δημήτρη Φούκα.
Η κλήση του ανακριτή προς τον κ. Καρχιμάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά σκέλος της υπόθεσης και όχι τη βασική δικογραφία.
Ως φυσικός αυτουργός της πράξης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται μία υπάλληλος της ΕΥΠ η οποία έχει ήδη απολογηθεί και με τη σύμφωνο γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα έχει αφεθεί ελεύθερη (η κατηγορούμενη φέρεται να έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που της αποδίδονται).
Η υπόθεση της κλήσης του κ. Καρχιμάκη αφορά ποινική δίωξη που ασκήθηκε βάσει αναφοράς υπαλλήλου της ΕΥΠ που περιέχεται στη δικογραφία, από την οποία φαίνεται να προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι η κατηγορουμένη τροφοδοτούσε με απόρρητα έγγραφα τον πρώην υπουργό.
Μιλώντας στο newpost.gr, ο κ. Καρχιμάκης κάνει λόγο για «σκευωρία» σε βάρος του έπειτα από καταγγελία υπαλλήλου της ΕΥΠ στη προσπάθειά της να ελαφρύνει τη θέση υπόδικου συναδέλφου της που σχετίζεται με την εμπλοκή του στην υπόθεση των υποκλοπών και του σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.