Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο Τζιτζικώστας προσβάλει το ΠΑΣΟΚ

To Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Απ. Τζιτζικώστα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο κ. Τζιτζικώστας στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη - στις οποίες παρίσταται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας - και νομίζοντας ότι εξυπναδίζει κατά του ΠΑΣΟΚ, υιοθέτησε την ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής και κατάφερε να προσβάλει  τη Νέα Δημοκρατία γιατί φαίνεται ότι ξέχασε πώς βρέθηκε να είναι περιφερειάρχης και σε ποιό δήμο έχει την έδρα του.

Ζητάμε την παραίτηση του κ. Τζιτζικώστα λόγω έλλειψης δημοκρατικού ήθους αλλά και λόγω ακραίας ανοησίας, στοιχεία και τα δύο απαράδεκτα για κάποιον που κατέχει θέση περιφερειάρχη.
Εμάς δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν ο Τζιτζικώστας προσέβαλε την παράταξη της ΝΔ, η οποία τον ανέδειξε και τον στηρίζει. Απέδειξε άλλωστε ότι είναι γνήσιος απόγονος βασιλοχουντικών. Μας ενδιαφέρει ότι προσέβαλε το Κινημα  μας, την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη εξομοιώνοντάς το με το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Αν δεν υπερασπιζόμαστε το χώρο μας, δε θα μας σεβαστει κανείς και όπως πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν, όσοι δεν το έχουν αντιληφθεί, δεν θα μας χαριστεί επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.