Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Δρυός πεσούσης ....

Ως φόρο τιμής στην αντίσταση του ελληνικού λαού κατά του φασισμού ο Χατζηνικολάου επέλεξε να καλέσει τον Καμμένο. Βεβαίως, ο Καμμένος δεν ταυτίζεται ιδεολογικά με την Χρυσή Αυγή, αλλά ως οπορτουνιστής της πολιτικής  επιθυμεί να προσελκύσει ένα κομματάκι από τους "διαφυγόντες" ψηφοφόρους της.

Ο. Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star δήλωσε: «Εγώ δεν διαφωνώ πως το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση» και πρόσθεσε : «Δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος, είναι ο Τσουκάτος, ο κύριος Μαντέλης, όπως ο κύριος Παπαντωνίου... Γιατί τους καλύπτανε;». Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. δεν άφησε εκτός ούτε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο επιρρίπτοντας του ευθύνες για τον νόμο για τα υποβρύχια.
Πέρα από το γελοίο των ισχυρισμών θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι το "πεδίο" έμεινε ανοιχτό για να μιλούν με αυτό τον απαξιωτικό για το Κίνημα τρόπο, επειδή ακριβώς, η ίδια η ηγεσία επέτρεψε  "με τα συγνώμη" και τα "το κόμμα σάπισε"...
Ότι και να απαντήσουν τώρα, έχουν ήδη δημιουργήσει το κλίμα της απαξίωσης... Αφού τα μικροσυμφέροντα τους δεν τους άφησαν να κρατήσουν τη σημαία ψηλά, να μην υπαναχωρήσουν στις αρχές της δικαιοσύνης για όλους, της διαφάνειας...
Ανάξιοι ..μικροί...μοιραίοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.