Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Στηριξη από τον έκπτωτο Νομάρχη Ψωμιάδη σε Βενιζέλο

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή του Βαγγέλη Βενιζέλου στην κυβέρνηση συνεργασίας:

«Είχα δηλώσει και στο παρελθόν πως ο
Βαγγέλης Βενιζέλος πληρώνει αμαρτίες άλλων και κυρίως τα εγκληματικά λάθη του δίδυμου της απόλυτης καταστροφής που παρέδωσε την Ελλάδα στα δεσμά των μνημονίων, του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που ανταποκρίθηκε στο προσκλητήριο ενότητας του Αντώνη Σαμαρά, κάθεται σε μια ηλεκτρική καρέκλα.

Αν και διαφωνώ με πολλές επιλογές του, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς πως ο Βαγγέλης Βενιζέλος είχε το πολιτικό θάρρος να βάλει πλάτες στα δύσκολα, δεν κρύφτηκε, ανέλαβε ιστορικές ευθύνες με προσωπικό κόστος. Αυτή την κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας, ο Βενιζέλος πρέπει να στηριχθεί, καταρχήν από το ίδιο του το κόμμα, από τα παλιά και τα νεότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Γιατί η Ελλάδα έχει σήμερα περισσότερο ανάγκη από ποτέ τη σύνθεση και τη συνεργασία δυνάμεων. Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι».
Εδώ λειτούργησε το τοπικιστικό ένστικτο (κάτι σαν παπούτσι από τον τόπο σου;)
Τι μπορεί να συνδέει τον Νομάρχη Ζορρό με τον Αντιπρόεδρο;
Πόσο καλό είναι να σε στηρίζει ένας Ψωμιάδης θα φανεί ... στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.