Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Κάν’το όπως ο Ανδρέας


Αιχμές κατά της κυβέρνησης και του τρόπου που χειρίστηκε την κατάσταση, με αποτέλεσμα ακριβώς το να …μην υπάρξει αποτέλεσμα στο Eurogroup της Δευτέρας, αφήνει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, ο πρώην υπουργός, θυμάται πώς διαχειριζόταν τέτοιες καταστάσεις ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.

«Κάπου εκεί μεταξύ 19:40-20:00 το βράδυ, όταν βρισκόμασταν με τον Αντρέα και έπαιρνε εκείνος ένα ουισκάκι και εγώ ένα εσπρεσάκι για να μιλήσουμε, του μετέφερα μια εικόνα από τον κόσμο, ως γραμματέας του τομέα Αλληλεγγύης του κόμματος τότε», λέει. Θυμάται λοιπόν, πως ένα βράδυ του είχε πει πως «κάθε πρωτοβουλία πρέπει να εδράζεται στο ασυνήθιστο, το απρόσμενο και την έκπληξη…». Εξηγεί λοιπόν το σκεπτικό του. Αν είναι να μην πετύχεις κάτι, δημιουργείς καχυποψία, ώστε οτιδήποτε λιγότερο πετύχεις, να μεγεθυνθεί. Αν είναι να το πετύχεις, καλλιεργείς από πριν το κλίμα, ώστε να φανεί ως επιτυχία. Κοινώς, «ντύνεις» το περιεχόμενο της πολιτικής σου με κάποιον τρόπο, ώστε να μεγεθύνεις τις ωφέλειες… Ε, αυτό δεν έκαναν οι δικοί μας κυβερνητικοί, λέει…

 Από http://www.matrix24.gr/2012/11/%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.