Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ : ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

Πιστεύαμε ότι μετά το βρώμικο 89' και την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό δικαστήριο, οι πολιτικές διώξεις θα αποτελούσαν παρελθόν.
Δυστυχώς η πραγματικότητα μας απογοήτευσε.

Κι όμως οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κακόβουλα συμφέροντα που μας θύμισαν ότι όποιος παλεύει καθημερινά για την πολυπόθητη Αλλαγή του 81 κυνηγιέται γιατί ξεβολεύει.

Οι κατηγορίες για ηθική αυτουργία και παραβίαση απορρήτων της Πολιτείας σε βαθμό κακουργήματος στον πρώην Βουλευτή,Υπουργό και Γραμματέα του Ε.Σ του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, υποθέσεις που δεν αφορούν κατάχρηση δημοσίου χρήματος, ούτε και υπεξαίρεση, οι οποίες προήλθαν μετά από :


1) Κατάθεση υπαλλήλου της ΕΥΠ ότι το 2005 σε μια ανύπαρκτη συνάντηση, ο σύντροφος Καρχιμάκης της ζήτησε χαρτιά της ΕΥΠ (τα οποία δεν βρέθηκαν σε ερευνα που έγινε).
και 2) την άσκηση του Κοινοβουλευτικού ελέγχου με ερωτήσεις στη Βουλή για θέματα αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η δικονομική μεταχείριση με την επιβολή εγγύησης 1.000.000 ευρώ σε αναπόδεικτες κατηγορίες είναι εξωφρενική, παράλογη και ανεπίδεκτη κριτικής.Στον παραλογισμό δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί η λογική, αλλά παραμένει μόνον η απόρριψη.


Η ιστορική πορεία και διαδρομή του σύντροφου Μιχάλη Καρχιμάκη ήταν και είναι δεμένη με εντιμότητα, διαφάνεια, αγώνας ενάντια στη διαφθορά και τα σκάνδαλα και επίπονη προσπάθεια για τη πρόοδο του Λασιθίου, της Κρήτης και της Πατρίδας.

Οι συκοφαντίες και οι δικονομική μεταχείριση δεν θα περάσουν κι αυτή τη φορά, δεν θα λυγίσουν τον ίδιο και τη Δημοκρατική Παράταξη, γιατι όλοι είμαστε μαζί του και δεν θα επιτρέψομε τη πολιτική του ομηρία που επιθυμούν τα κέντρα της οικονομικής και πολιτικής ζωής, συνωμοσιολόγοι και συκοφάντες για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους σχέδια.
Αν η Πολιτεία και η Δικαιοσύνη αληθινά επιθυμούν στη πράξη να καταπολεμήσουν τη διαφθορά την υπεξαίρεση, το μαύρο χρήμα, τη φοροδιαφυγή και τα οικονομικά σκάνδαλα που δικαίως προκαλούν το περί δικαίου κοινό αίσθημα της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών άς το κάνουν επιτέλους και να επιτύχουν αποτελέσματα προς όφελος των πολλών.

Ένα νέο 1989 δεν θα επιτρέψομε να επαναληφθεί το έτος 2014, ας το λάβουν σοβαρά υπόψιν οι συκοφάντες.

Y.Γ. Αγαπητέ Μιχάλη θα θέλαμε να θεωρήσομε ανέκδοτο την επιβολή εγγύησης, αλλά δεδομένων των συνθηκών δεν μπορούμε.Επέτρεψέ μας μία προτροπή:
Μην δεχθείς να καταβάλλεις ούτε ένα ευρώ, εγγυούνται για σένα η Ιστορία, η ηθική,το όραμα και οι αγώνες σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.