Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Καρχιμάκης "Χρησιμοποιούν το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας την διάλυσή του"

Οργισμένη δήλωση του πρώην Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη για τους "58" :

"Όσοι πραγματικά θέλουν να συμβάλουν στην διαμόρφωση ενός αξιόπιστου προοδευτικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία  ζητώντας την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο οποίο εγχείρημα,
Δεν έχουν παρά να συμπαραταχθουν με το ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια αυτή και όχι το ΠΑΣΟΚ με αυτούς...αφού πρωτίστως σε οποία εκδήλωση ζητούν την βοήθεια και την στήριξη του.

Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το ΠΑΣΟΚ  για να επιδιώκουν στη συνέχεια την διάλυση του.
Δεν μπορούν να καπηλεύονται και να στενεύουν την δημοκρατική παράταξη.
Δεν μπορούν να σιωπούν και να μην αφηγούνται ποιος ήταν ο ρόλος της Δεξιάς διαχρονικά στην πορεία του τόπου και στη ζωή των ανθρώπων.
Δεν μπορούν σε κάθε ευκαιρία να απαξιώνουν την προσφορά δεκαετιών του ΠΑΣΟΚ .
Δεν μπορούν να απαξιώνουν τον ιδρυτή μας τον Ανδρέα Παπανδρέου και την ποιο φωτεινή περίοδο προσφοράς της μεταπολίτευσης .

Δεν μπορούν να αποφεύγουν να ξεκαθαρίσουν ποιους υπηρετούμε και με ποιους συγκρουομαστε Δεν μπορούν να αποφεύγουν να παίρνουν θέση για τα τεκταινόμενα ,στην καθημερινότητα της ζωής των ανθρώπων που αποτέλεσαν και τα μόνιμα θύματα της κρίσης ..
Δεν μπορούν να σιωπούν για το αίτημα αλλαγής πολιτικής .
Δεν μπορούν να μην αναφέρουν ποτέ μέσα από ποιες συγκρούσεις θα προέλθει νέος πλούτος ,και κυρίως απέναντι σε όλους εκείνους που τον αναχαιτίζουν ,τον παρεμποδίσουν ,τον υπονομεύουν ,τον υποκλέπτουν ..κ.λ.π
Δεν μπορούν να επιλέγουν έξω από το ΠΑΣΟΚ που χρησιμοποιούν ,μαϊμούδες και ελίτιστικες διαδικασίες για την επιλογή και επιβολή των υποψηφίων στο ευρώ ψηφοδέλτιο.
Με αυτές τις απολιτικές και ελίτιστικες συμπεριφορές υπονόμευσης του ΠΑΣΟΚ ,Δεν πρόκειται να επανέλθει η ψήφος των ανθρώπων που η ψυχή τους είναι ακόμα εδώ στο ΠΑΣΟΚ και η ψήφος τους μπορεί να πήγε αλλού.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν την αναγέννηση της παράταξης και του κινήματος ας έλθουν να συμπαραταχθουν στις γραμμές του ΠΑΣΟΚ και να προσφέρουν στην κατεύθυνση της αγωνίας και της ανάγκης των ανθρώπων που ήταν  διαχρονικά και οι παραδοσιακοί ιστορικοί κοινωνικοί και πολιτικοί μας σύμμαχοι.
Η  επιχείρηση απαξίωσης και εξαφάνισης του ΠΑΣΟΚ με παραποτάμιες διαδικασίες δεν μπορεί να είναι αποδέκτες !!!!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.