Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Μιχάλης Καρχιμάκης: Τέλος τα μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα!!!

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, μιλώντας με σκληρή γλώσσα στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ότι "χρειάζονται πολλαπλά σοκ, για να αλλάξει η ψυχολογία του κόσμου που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ", ενώ διεμήνυσε προς όσους προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το κόμμα για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους φιλοδοξίες και σκοπιμότητες, ότι "τελειώνουν τα μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα".

«Ο πολιτικός χρόνος. Μέχρι τις ευρωεκλογές είναι στενός . Οι πολιτικές που θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ  ,πρέπει να δημιουργούν τις προϋποθέσεις παραγωγής νέου πλούτου ,που θα εκπέμπουν ελπίδα για όσους αποτέλεσαν τα μόνιμα θύματα της κρίσης»
Επίσης, επεσήμανε ότι «χρειάζονται πολλαπλά θετικά σοκ από πολιτικές που θα αλλάζουν την ψυχολογία των ανθρώπων  που διαχρονικά μας στήριξαν .Η  όποια ανασύσταση θέλει περιεχόμενο , το περιεχόμενο αποδοχή κοινωνική και η κοινωνική αποδοχή να παράγει πολιτικό αποτέλεσμα και ελπίδα.
Όσον αφορά τους 58, τόνισε ότι δεν μπορούν να αμφισβητούν  το ΠΑΣΟΚ, θεωρώντας το μίασμα ούτε να υποδεικνύουν  τη  διάλυση του, ενώ παράλληλα θέλουν να χρησιμοποιούν το ΠΑΣΟΚ για τις επιδιώξεις τους .
"Αν θέλουν μπορούν να συμπαραταχτούν και αυτοί και οποίοι άλλοι στην προσπάθεια με κορμό το ΠΑΣΟΚ . Κανείς δεν μπορεί να καπηλεύεται τη δημοκρατική παράταξη» διαμήνυσε για να καταλήξει ότι «τα μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα  πρέπει να τελειώνουν. Η συμπαράταξη  να είναι εδώ με κορμό το ΠΑΣΟΚ …και βεβαίως χωρίς ηγεμονισμούς .Ούτε μπορούμε πηγαίνοντας προς τις ευρωεκλογές ,να περνά το μήνυμα αν το αποτέλεσμα είναι σε θετική κατεύθυνση το επέτυχαν οι 58 και αν είναι δυσάρεστο θα φταίει το ΠΑΣΟΚ" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.