Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Το κάλεσμα του Καμμένου

φωτο από το Mediasoup.gr
Τελικά, το χτύπημα που δέχθηκε ο Καμμένος ήταν σοβαρότερο από όσο φάνηκε.
Σε δήλωση του ο πρόεδρος των Αν.Ελ., Πάνος Καμμένος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εκλογές για την ανάδειξη των συμβουλίων των Συντονιστικών Επιτροπών του κόμματός του υποστήριξε ότι :«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν τη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με μία όμως προϋπόθεση, ότι θα πρέπει να συζητηθεί η αναστολή του Συντάγματος που έχει κάνει η συγκυβέρνηση, η αλλαγή του καθεστώτος των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου με επαναφορά του νομοθετικού έργου της Βουλής».
 
Eπέμεινε: «Να επαναλειτουργήσει ο κοινοβουλευτισμός. Δεν μπορεί να συζητάμε για παραβίαση του Συντάγματος μόνο από την πλευρά των ναζιστών και να μη συζητάμε για τη Δημοκρατία, η οποία έπαυσε να λειτουργεί με απόφαση της συγκυβέρνησης» .
 
Σχετικά με τις γερμανικές εκλογές υποστήριξε ότι δεν απασχολούν την Ελλάδα γιατί «η Γερμανία, βάσει του Συμφώνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης, αποτελεί μία χώρα "εταίρο", δεν αποτελεί χώρα επικυρίαρχο» και δεν «δεν μπορεί το ελληνικό κράτος, ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος, να εξαρτάται από μια εξέλιξη σε μία εταίρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.