Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

Παπαδημούλης σε ΚΚΕ: Οφείλετε εξηγήσεις -Πήρατε την άδεια δωρεάν και τώρα την πουλάτε στην πιάτσα

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, άσκησε σκληρή κριτική στο ΚΚΕ για την πώληση του ραδιοσταθμού 902 και  κάλεσε τον Περισσό να δώσει εξηγήσεις για το εάν είναι νόμιμο «μια άδεια που δόθηκε σε ένα κόμμα δωρεάν να πουλιέται στην ''πιάτσα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  σε δηλώσεις του στο «Κόκκινο» και επεσήμανε πως «η ηγεσία του ΚΚΕ οφείλει, με ευθύνη, να πει που και πως πουλήθηκε ο ''902'', αν είναι νόμιμο μια άδεια που δόθηκε σε ένα κόμμα δωρεάν να πουλιέται στην ''πιάτσα'', ποιες νομικές δικλείδες χρησιμοποίησαν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του νέου αγοραστή κι αν είναι αλήθεια ότι ο αγοραστής είναι ο ιδιοκτήτης του Extra».


Επίσης, ο Παπαδημούλης αναφέρθηκε και στην κατηγορηματική άρνηση του Περισσού για οποιασδήποτε μορφής συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Πως το ΚΚΕ, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και απορρίπτει κάθε πρόταση κοινής δράσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να πουλήσει το κανάλι και το ραδιόφωνο του σε έναν ιδιοκτήτη που υπέρ-προβάλλει τη Χ.Α κι ο ίδιος είναι συχνά ομοτράπεζος του κ. Σαμαρά;»

Τέλος, ζήτησε από το ΚΚΕ «πλήρη διαφάνεια και εξηγήσεις που τις χρωστούν πάνω από όλα στον κόσμο τους», ενώ επεσήμανε πως «δεν είναι νοητό να ακολουθεί η Αριστερά σε τέτοια θέματα που σχετίζονται με απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις, δύο μέτρα και δύο σταθμά».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.