Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Καρχιμάκης: Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες και ποιος θα ελέγξει τους φύλακες»;

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης μέσα από το λογαριασμό του στο facebook σχολίασε το άρθρο του Γ. Φλωρά – μέλους του Δ.Σ του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθήνας .

Έγραψε ο Μιχάλης Καριχμάκης

"Τι συμβαίνει άραγε με την επισήμανση του μέλους του Δ.Σ του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθήνας κ.Γ .Φλωρά σε άρθρο του στο διαδίκτυο που αναφέρει,μεταξύ άλλων ότι :


«Παρατηρούμε τακτικά ,συγγενικά πρόσωπα δικαστών και εισαγγελέων να εργάζονται σε μεγάλες επιχειρήσεις ,που ανήκουν στην κατηγορία των ΚΑΡΤΈΛ ,δημιουργώντας ιδιαίτερους δεσμούς ανάμεσα στις οικογένειες των δικαστών και στα ΚΑΡΤΈΛ».

Αν όλα αυτά έχουν δόση αλήθειας και μπορεί να αποδειχθούν κάποια στιγμή ,τότε μπαίνει ένα μείζον ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας και όχι μόνο…

Και τότε γεννάται μια μεγάλη απορία.

Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες και ποιος θα ελέγξει τους φύλακες!!!!!!"

1 σχόλιο:

  1. Οι ιδαίτεροι αυτοί δεσμοί έχουν ξεκινήσει από τουλάχιστον το 2000, με τη μορφή που καταγγέλλεται. Πόσα παιδιά δικαστών είναι δικηγόροι σήμερα σε μεγάλες εμπορικές εταιρίες?? Πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.