Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Ο Κακλαμάνης αποκαλύπτει γιατί έκλεισαν την ΕΡΤ


Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του Υπ. Οικονομικών αναφέρθηκε και στο κλείσιμο της ΕΡΤ, υποστηρίζοντας τα εξής: 
«Η ΕΡΤ δεν έκλεισε για τη «διαφθορά», για το «πολύ προσωπικό». Δεν έκλεισε γιατί «ήθελαν οι τροϊκανοί δυο χιλιάδες κεφάλια». Είναι φοβερό αυτό, να ακούμε ότι θα έρθουν σε λίγες μέρες και εμείς πρέπει να έχουμε «κομμένα τόσα κεφάλια». Αυτά είναι εξοργιστικά. ...Η ΕΡΤ προφανώς έχει κλείσει για να μην μπορεί να πάρει μέρος στη διαδικασία για την ψηφιακή τηλεόραση και τους παρόχους δικτύου.
Η διαβούλευση για την ψηφιακή τηλεόραση και τους παρόχους δικτύου έκλεισε 19 Ιουνίου με νεκρή την ΕΡΤ. Η προκήρυξη της σχετικής δημοπρασίας θα γίνει στις 30 Ιουνίου με νεκρή την ΕΡΤ.»
Καταλήγοντας ο παλαίμαχος πολιτικός τόνισε τα εξής:
«Για την ΕΡΤ ο νόμος προβλέπει από το 2007 ότι δικαιούται τη μία από τις δύο προβλεπόμενες άδειες παρόχου δικτύου. Αυτό που έγινε οδηγεί σε ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ό,τι έγινε το ’89 με την αναλογική τηλεόραση, δεν πρέπει να γίνει τώρα,  με την ψηφιακή τηλεόραση.»

2 σχόλια:

  1. Ο Κακλαμάνης απλώς άργησε να διαβάσει αυτά που γραφουμε μέρες τώρα αυτά που ο κόσμος τάχει τούμπανο
    http://ionath.blogspot.gr/2013/06/blog-post_15.html
    Και σε ποιον τα λέει στη κυβέρνηση που στηρίζει σα μαλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο Κακλαμάνης αλλά σωστοτερος ο σχολιασμός του κ βαγγοπουλου σε ποιον τα λέει αλήθεια σ αυτούς που στηρίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.