Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Τα "ναυάγια" κι οι προβοκάτσιες

Την ανάρτηση του Σωκράτη Ξυνίδη ΝΑΥΑΓΙΟ ΙΙ στο προσωπικό του Ιστολόγιο σχολίασε το iefimerida με τίτλο "Ούτε ο Ξυνίδης θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ"


Ο πρώην υπουργός έγραψε "Τελικά ο κ.Βαγγέλης Βενιζέλος δεν θα πάει μόνος του στο ταμείο την επομένη των ευρωεκλογών για να πληρώσει το τίμημα των επιλογών και των πολιτικών του πράξεων. Θα πάει παρεούλα με τον κ. Αντώνη Σαμαρά. Όσες δημοσκοπήσεις και να εμφανίσουν, ότι άσσους και να βγάλουν από το μανίκι οι εγχώριοι και αλλοδαποί φίλοι τους. Είπαμε ΝΑΥΑΓΙΟ".

Φυσικά, ο Σωκράτης Ξυνίδης σήκωσε το γάντι (για μας θα ήταν περίεργο το αντίθετο) και ανταπάντησε με ανάρτηση

"ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ iefimerida

Ανακάλυψαν ότι έκανα δήλωση ότι δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Είναι συνήθης η προβοκατόρικη τακτική τους. 
Πρώτον:Γράφουν τον προβοκατόρικο τίτλο και από κάτω το κείμενο είναι καθόλα έντιμο. Αλλά ο τίτλος μένει. Και νομίζουν ότι έτσι έχουν και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη. Και ψεύδονται και συκοφαντούν και έχουν αντίλογο με το κείμενο που ακολουθεί ότι οι προθέσεις τους ... δεν ήταν δυσφημιστικές. 
Δεύτερον: Δημιουργούν οφθαλμαπάτες. Το γράφουν για να επικαλεστούν ότι δεν είπαν ψέμματα γιατί ούτως ή άλλως δεν μπορώ να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, αφού το ΠΑΣΟΚ δεν κατέρχεται στις εκλογές αυτόνομο αλλά συμπράττει στην ΕΛΙΑ.
Τρίτον και κυριότερο: Ξεχνούν ότι πλέον ο ελληνικός λαός με όλα αυτά που έχει υποστεί μας ξέρει όλους. Κι απ'την καλή κι απ' την ανάποδη. Δεν ξεχνά πχ ότι, όπως κατά κόρον ακουγόταν, εις εκ των "ιδιοκτητών" του iefimerida φέρονταν ότι είχε φιλοδοξήσει να υπηρετήσει τις κάθε λογής τρόικες εντός ΠΑΣΟΚ την εποχή της κυβέρνησης Παπανδρέου αλλά και τον ίδιο τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ως συντάκτης κάθε ανακοίνωσής τους. Οπότε κατανοητά όλα αυτά που προσπαθούν να μου αποδώσουν. Έχουν να σκέφτονται άλλωστε και το επαγγελματικό τους μέλλον".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.