Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο Παπανδρέου από τα Ανώγεια: ο ελληνικός λαός έχει απεριόριστες δυνατότητες αρκεί να πιστέψει στον εαυτό του

Στα Ανώγεια της Κρήτης, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του αγωνιστή Παπαγιάνη Σκουλά βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου, καταθέτωντας στεφάνι κατα τη διάρκεια της τελετής. Oι παρευρισκόμενοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πρώην πρωθυπουργό .
"Πρόεδρε βγες μπροστά, πάρε το τιμόνι και μη φοβάσαι τίποτα, εμείς είμαστε εδώ" 

Ο Παπαγιάννης Σκουλάς υπήρξε ήρωας της Εθνικής Αντίστασης και του Κρητικού αγώνα και ανέπτυξε πλούσια εθνική δράση κατά τη διάρκεια της κατοχής από τους Γερμανούς.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε τα εξής:

«Είναι τιμή μου  να παρευρεθώ σε μία εκδήλωση, που συμβολίζει μία μεγάλη παράδοση της Κρήτης κι ενός ανθρώπου που τίμησε τις αξίες της ελευθερίας και την απελευθέρωσης της χώρας. Η μορφή του Παπαγιάννη Σκουλά οπωσδήποτε μας εμπνέει για  να συνεχίσουμε να παλεύουμε απέναντι σε άλλες μορφές εξάρτησης, που σήμερα βέβαια δεν είναι ένας ξένος κατακτητής αλλά η αδυναμία της χώρας μας να σταθεί στις δικές της δυνάμεις, την δικιά της παραγωγή και δυνατότητες. Ο ελληνικός λαός έχει απεριόριστες δυνατότητες αρκεί να πιστέψει στον εαυτό του»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.