Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Μιχάλης Πιλάτος Κασσής: «Ο Παπανδρέου κάνει κακό στο ΠΑΣΟΚ»

Επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Μιχάλης Κασσής με αφορμή την επικείμενη κοινή εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού με τον Φώτη Κουβέλη στην παρουσίαση βιβλίου της πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαριλένας Κοππά...

Ο Μιχάλης Κασσής, επιτέθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας: «Κάνει μεγάλο κακό στο ΠΑΣΟΚ. Αντί να στηρίξει την Ελιά, οι μισοί υπουργοί του είναι στη ΔΗΜΑΡ» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσής, μιλώντας στο Mega.
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι το μόνο που απομένει να κάνει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «είναι να δηλώσει ότι στηρίζει και ο ίδιος τη ΔΗΜΑΡ», ενώ κατέληξε λέγοντας πως όσοι έχουν ευθύνες για το ΠΑΣΟΚ «πρέπει να απολογηθούν» [thetoc]

Εpikairo: -''Σύντροφε'' Μιχάλη, ο Παπανδρέου συμπαρουσιάζει ένα βιβλίο με τον Κουβέλη και ο Βενιζέλος συνεργάζεται πλήρως με τον Σαμαρά. Κρίνε αλλά πρώτα αναλογίσου για το ποιόν της προοδευτικής σου αισθητικής.
Όσο για το αν είναι οι μισοί του βουλευτές βρίσκονται στη ΔΗΜΑΡ ή στη Δράση ή στον ΣΥΡΙΖΑ ή φωλιάζουν κάπου όπου δε μπορεί να τους πάρει την ψυχή ο διάβολος της εξουσίας, είναι επειδή ο Παπανδρέου δε δίνει γραμμές, δεν κατευθύνει αλλά σέβεται τους ανθρώπους. 

Σύντροφε Μιχάλη, την έχυσες για ακόμη μία φορά την καρδάρα με το γάλα



epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.