Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Ραγκούσης: Ως εδώ και μη παρέκει : Εξεταστική τώρα για το πως φτάσαμε στην χρεοκοπία του 2009.

Πρέπει ο ελληνικός λαός στου οποίου τη ζωή ήρθαν ξαφνικά τα "πάνω κάτω" να μάθει όλη την αντικειμενική κι επιστημονική αλήθεια.
Πρέπει η ελληνική κοινωνία που παρακολουθεί εμβρόντητη "το διαρκές ξέπλυμα" αυτών που διαχρονικά μας χρεοκόπησαν - Πρωθυπουργών, Υπουργών, Προέδρων ΔΕΚΟ, λ.χ. στα ΕΛΠΕ - να μάθει την σύγχρονη ιστορία της ώστε να κατανοήσει τις αιτίες της οικονομικής τραγωδίας που ζει .
Πρέπει η ελληνική νέα γενιά να μάθει όλη την αλήθεια για να συνειδητοποιήσει πόσο βαθύ και σύνθετο είναι το εθνικό μας πρόβλημα καθώς και πόση επίπονη και κυρίως ομαδική δουλειά απαιτεί η επίλυσή του.
Πρέπει όσοι κυβέρνησαν την Ελλάδα πριν το 2009 να αναλάβουν τις ατομικές και συλλογικές τους ευθύνες.
Πρέπει οι κατά καιρούς υπεύθυνοι στην ΕΕ για την τήρηση των ευρωπαϊκών συνθηκών να έρθουν αντιμέτωποι με τις δικές τους απαράγραπτες ευθύνες.
Πρέπει οι κατά καιρούς αρμόδιοι κρατικοί και πολιτικοί αξιωματούχοι να απολογηθούν για τα Greek Statistics που φαλκίδευσαν το μέλλον της σημερινής νέας γενιάς.
Πρέπει ως έθνος και πολίτες να δούμε αληθινά οτι μας συνέβη προκειμένου να μην αφήσουμε να μας ξανασυμβεί.
Πρέπει να ξεμπερδεύουμε με το παρελθόν για να πάμε μπροστά. Πραγματικά κι όχι εικονικά μπροστά !
Υ.Γ. Προφανώς να ερευνηθούν τα πάντα. Αν υπήρχε εναλλακτική λύση το 2010. Πως οι ποταποί πολιτικοί τσαμπουκάδες στη Βουλή, οι κυβερνητικές αβελτηρίες όπως και τα Ζάππεια και οι πλατείες βούλιαξαν τη χώρα σε έναν παρατεταμένο φόβο επικείμενης χρεοκοπίας.
Σε κάθε περίπτωση, να γνωρίζουν, όσοι έχουν λόγους να φοβούνται, οτι αυτήν την ιστορικής και εθνικής σημασίας εξεταστική επιτροπή δεν θα την αποφύγουν.
Αργά ή γρήγορα θα πραγματοποιηθεί...

3 σχόλια:

 1. ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!
  Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ,ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ 6-8%
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ,ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΝΑ ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ.
  ΜΟΝΟ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για μας ο Γιώργος Παπανδρέου αποτελεί μεγάλο εθνικό κεφάλαιο και ο άνθρωπος που μπορεί να συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις για ένα κοινό σκοπό την ανάταξη της πατρίδας μας....

   Διαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.