Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Καρφί Πεταλωτή σε Άδωνη....

Το ακούσαμε κι αυτό! Ο Αδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωσε την αρμόδια επιτροπή της Βουλής ότι «οι εμβολιασμοί τώρα πλέον δεν είναι χρήσιμοι»(!) μια και η γρίπη τελειώνει (πόσοι θα τελειώσουν μαζί της είναι αδιάφορο....).

Σε άλλες εποχές η δήλωση αυτή και μαλιστα εκ στόματος υπουργού Υγείας θα προκαλούσε σωρεία αντιδράσεων, τώρα σχολιάστηκε καυστικά από τον πρώην υπουργό, Γ. Πεταλωτή.

«61 νεκροί από γρίπη, 
54 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ μέχρι σήμερα (επίσημα), η παραμικρή καμπάνια ενημέρωσης του πληθυσμού από την Πολιτεία (στα δε ΜΜΕ σχεδόν ανύπαρκτη είδηση), με κλειστές τις Δομές Πρωτοβάθμιας Υγείας του ΕΟΠΥΥ (εκεί που κάθε χρόνο συνταξιούχοι και ευπαθείς ομάδες εμβολιάζονταν δωρεάν) και ο «αρμόδιος» (επί παντός ασχέτου) Υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης να δηλώνει ότι δεν θα κάνει μπίζνες με τα εμβόλια (…) και ότι τώρα πλέον οι εμβολιασμοί δεν είναι χρήσιμοι !!!», έγραψε στη σελίδα του στο facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.