Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Τι λέει η κίνηση 75 του ΠΑΣΟΚ για εμβάσματα 300 δις που δεν ελέχθησαν αιχμές για το υπουργείο οικονομικών

20131231-103316.jpgΟι γιορτές δεν κάμπτουν την δραστηριότητα της κίνησης των 75, αφου η δύσκολη καθημερινότητα του πολίτη δεν επιτρέπει εφησυχασμό. Με ανακοίνωσή της η Κίνηση 75 του ΠΑΣΟΚ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δικαιώνεται στην επιμονή της για τον έλεγχο των εμβασμάτων 300 δις ευρώ που διοχετευθηκαν στο εξωτερικό ,τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ και δεν έχουν ελεγχθεί αν φορολογηθηκαν… 

Καθημερινά αποκαλύπτεται το μέγεθος ,των αφορολογητων κεφαλαίων ,στην διακίνηση των οποίων το υπουργείο οικονομικών ,δεν ανταποκρίνεται με τους ίδιους ρυθμούς αφαίμαξης που διενεργεί για τα μόνιμα θύματα της κρίσης, απομυζώντας τα λίγα εισοδήματα από τους πολλούς .

Η είσπραξη του πακτωλού των χρημάτων που θα προέλθουν απο τους γρήγορους ελέγχους θα δημιουργήσουν το ανάχωμα στην αφαίμαξη των θυμάτων των φτωχών των αδύναμων και των πραγματικά παραγωγικών ανθρώπων.

Αυτό που χρειάζεται ειναι η πολιτική βούληση και ειδικά εδώ και τώρα .

Για να μην διαπερνάται στην ψυχή και την συνείδηση κυρίως των ανθρώπων που δοκιμάζονται ,ότι προστατεύονται με φορολογικη ασυλία οι μεγάλοσχημονες και όλοι εκείνη που βλέπουν την κρίση ευκαιρία για να πλουτίσουν ακόμα ποιο πολύ σε βάρος των πολλών .

Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν που και αυτό δοκιμάζεται πολιτικά ειναι αποφασισμένο να αναλάβει την πολιτική πρωτοβουλία να ξεκαθαριστει με ταχύτητα και επ ωφέλεια των πολλών αυτή η χρόνια εκκρεμότητα ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.