Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Σιχαμένη φάρα!

 
Ας αρχίσουμε πια να μιλάμε και μην παριστάνουμε τους ανήξερους για όλα. Παραθέτουε το κείμενο του Γιώργου Σκούρτη και τα συμπεράσματα δικά σας:
 
 
Διπρόσωπος , όπως λέμε ΙΑΝΟΣ………………………………………..
Έμεινε μήπως κανείς έκπληκτος από τη λίστα των συγκατηγορουμένων του Άκη Τσοχατζόπουλου; Μήπως είπατε «κι αυτός στο κόλπο, γαμώτο!», όταν διαβάσατε το όνομα Νίκος Καρατζάς, της αλυσίδας του ΙΑΝΟΥ; Ακούστε πλάκα. Έβγαλα κάποια στιγμή σε βιβλίο έναν παραληρητικό μονόλογο δραματοποιώντας ένα φανταστικό γεγονός που όμως «έδειχνε» προς την περίπτωση του Χρήστου Ζαχόπουλου.
Και ο ΙΑΝΟΣ το σαμπόταρε, δεν το πούλαγε, πήρε αναγκαστικά δυο τρία αντίτυπα – έστειλα φίλους μου και τα αγόρασαν -αλλά η εντολή άνωθεν στους πωλητές ήταν «κρύψτε το στα ράφια, μην το πουλάτε.» (Μαζί και τα άλλα μου βιβλία…) Διαμαρτυρήθηκα, φυσικά, και τον κατήγγειλα ότι θέλει να προστατεύσει τον Ζαχόπουλο…!!! Γιατί; Γιατί υπαινισσόμουν πως ο Ζαχόπουλος, ως γενικός δερβέναγας του ΥΠΠΟ τότε, τον είχε βοηθήσει «μυστικά » για το άνοιγμα του τεράστιου ΙΑΝΟΥ στην Σταδίου. Το αρνήθηκε – βεβαίως βεβαίως ! – ο Καρατζάς.
Εκείνη την εποχή συναντιόμουν πότε πότε με τον Άκη στο μπαρ ΣΤΟΑ του οποίου ο Άκης είχε αγοράσει την επιχείρηση από τον υιό Μπόμπολα ως δώρο στον δικό του υιό. (Τελεί ήδη υπό κατάσχεση…) Και σε κάποια κουβέντα λίγο παραπάνω – ένα δυο λεπτά μιλούσαμε πάντα, ένα γεια που λέμε – ήρθε και το όνομα του Καρατζά. Του είπα τι είχε συμβεί και ο Άκης με κοίταξε χαμογελώντας. «Κι ο Καρατζάς το αρνήθηκε; Χα..Εμένα να ρωτήσεις να σου πω…» τέλειωσε κι έφυγε με τη συνοδεία του. Ε, δεν έτυχε άλλη ευκαιρία συζήτησης. Και μου είχε μείνει η απορία, τι να εννοούσε ο Άκης.
Και να που έσκασε η φούσκα ΙΑΝΟΣ. Μεγάλος «φίλος» δεν ήταν μόνο ο Ζαχόπουλος, αλλά και ο ίδιος ο Άκης (!) με τεράστιο ποσοστό οικονομικής συμμετοχής.
Και τι βγήκε να ισχυριστεί ο Καρατζάς; Ότι αγνοούσε το πόθεν αίσχος των χρημάτων…Και να΄τος τώρα – μετά από εξονυχιστικές έρευνες των εισαγγελικών και οικονομιών αρχών –κατηγορούμενος για «νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ΄επάγγελμα και κατ΄εξακολούθηση». Φαίνεται ότι δεν έπεισε κανέναν πως ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.
Υ.Γ. 1. Γιατί τα αναψηλαφώ τώρα αυτά; Έτσι, μωρέ, για την πλάκα μας, μέσα στην κατάθλιψη ζούμε εξ αιτίας της διεφθαρμένης συμπεριφοράς κάποιων…υπεράνω υποψίας (! ), να μη λέμε και κάνα ανέκδοτο να σκάει τ΄αχείλι μας;
Άλλωστε, για κουβεντούλα πρόκειται όχι για κατάθεση στοιχείων. Και μήπως για τον Ζαχόπουλο είχα εγώ – πώς; - τίποτα στοιχειοθετημένες αποδείξεις; Απλώς άκουγα τι ψιθύριζε το «βαθύ λαρύγγι». Και ο Καρατζάς, δηλαδή, γιατί είχε αντιδράσει τόσο βίαια; Τον είχε τσιμπήσει καμιά αλογόμυγα – όπως είπε και ο Σωκράτης;
Υ.Γ. 2. Και για έναν ακόμη σοβαρό λόγο. ΚΑΝΕΙΣ απ΄το βιβλιοσινάφι δεν βγήκε να υπερασπιστεί το δίκιο μου. Όλοι συνέχισαν τις αγκαλιές με τον ΙΑΝΟ… Σιχαμένη φάρα . Η «πνευματική ηγεσία»!
………………………………………………………………….
Υ.Γ. 3 (μετά την σημερινή καταδίκη του Ν. Καρατζά)
Σιχαμένη φάρα με πιστεύεις τώρα ή όχι; Λυπάσαι που θα χάσεις τον τζάμπα καφέ και τις – βρώμικες –χειραψίες; «Όμοιος ομοίω…» ή «όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα»; Εκτός πια κι αν επιτέλους δείξεις ότι κατάλαβες «κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις..»
Γιώργος Σκούρτης © 7/10/2013
 
ΠΗΓΗ mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.