Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Καρχιμάκης: Ύποπτες συμφωνίες τραπεζών στα στεγαστικά δάνεια

Απαντήσεις ζητά ο Μιχάλης Καρχιμάκης από την ηγεσία του ΥΠΟΙΚ και την κυβέρνηση σχετικά με την επικείμενη αποδέσμευση των πλειστηριασμών των στεγαστικών δανείων και την πιθανή σχέση τους με εισπρακτικές εταιρείες του εξωτερικού.

"Το Yπουργείο Oικονομικών, ο κεντρικός τραπεζίτης και η κυβέρνηση πρέπει να δώσουν άμεσα απαντήσεις, αν η επιχειρούμενη ρύθμιση της αποδέσμευσης των πλειστηριασμών των στεγαστικών δανείων,
είναι σε συνέχεια της φημολογούμενης πώλησης των οφειλών των στεγαστικών δανείων σε εισπρακτικές εταιρείες του εξωτερικού και πιθανόν σε offshore δικές τους και όχι μόνο, προκειμένου να διευκολύνουν τους «κορακοεισπράκτορες», αφού ήδη έχουν προεισπραχθεί προκαταβολικά από τις τράπεζες δια των εισπρακτικών εταιρειών τα οφειλόμενα των δανειοληπτών. Κανείς βουλευτής δεν πρέπει να δεχθεί αυτη την ληστρική ρύθμιση, που  πιθανον να έχει υπόγειες και ύποπτες συμφωνίες". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.