Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Σάμος: ακροδεξιός με ονοματεπώνυμο κατά του Γιώργου Παπανδρέου

Όπως αποδείχθηκε η κινητοποίηση στο διαδίκτυο, με την αντιαισθητική και απαράδεκτη αφίσα για τον Γιώργο Παπανδρέου, ήταν τελείως αποτυχημένη.  Ο «παλλαϊκός ξεσηκωμός» στη Σάμο εναντίον του Παπανδρέου δεν ήταν ούτε παλλαϊκός ούτε βέβαια ξεσηκωμός, αφού το απόγευμα του Σαββάτου συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε ελάχιστα άτομα (όπως μαρτυρά και η σχετική φωτογραφία). Οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν έπειτα από μία ώρα (αφού ανάρτησαν ένα πανό και την ελληνική σημαία), χωρίς να σημειωθούν παρατράγουδα...
Είναι σημαντικό ότι η Ν.Ε. Σάμου του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να καταγγείλει το γεγονός με ανακοίνωσή της, αποκαλύπτοντας ότι εμπνευστής της όλης «εκστρατείας» εναντίον του Γ. Παπανδρέου ήταν ένας τοπικός πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ έκανε λόγο για «νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου "καρφίτσας'', που καλλιεργούν τον τραμπουκισμό και τη βία... και επιχειρούν να μεταμορφώσουν τον πατριωτισμό σε πρακτική ναζιστικού τύπου».

Αυτή η αναφορά σε πρακτικές «ναζιστικού τύπου» δεν είναι τυχαία, καθώς τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν ότι στις διαμαρτυρίες εναντίον του Γ. Παπανδρέου εκτός από τον πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛΛ. Γ. Γαρυφάλλου, πρωτοστάτησαν και μέλη του ακροδεξιού χώρου.

1 σχόλιο:

  1. Να δω τι θα γράψετε για τον υποψήφιο πολιτευτή σας κ. Τροβά που φασιστικά πάρκαρε χθες το μεσημέρι την μερσεντάρα του σε θέση ΑΜΕΑ έξω από το Δημαρχείο της Σάμου και έκανε και τσαμπουκάδες στους διαμαρτυρόμενους ΑΜΕΑ (όχι δεν ήταν ακροδεξιοί)
    Ποιοι είναι ναζιστές...και ποιοι όχι!
    Να χαίρεστε τον Γραμματέα της Νομαρχιακής στη Σάμο που βρίζει τον αρχηγό σας (βλ. Μπένυ)
    Στη διαθεσή σας και τα στοιχεία!
    Σαν δεν ντρέπεστε Εθνικοσοσιαλιιιστες
    Γαρυφάλλου Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.