Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Τι τρέχει με τον Διώτη;

 
Κάτι τρέχει με τον Διώτη.
 
Στην αρχή μίλησε για ...ενα ψαχουλεματάκι..." μιά ματιά" που έριξε στην στοιχειωμένη λίστα Λαγκαρντ.
Τώρα, στην τρίτη κατά σειρά, σημερινή κατάθεσή του παραδέχθηκε ότι είχε δημιουργήσει και ένα τρίτο usb, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία που προέκυψε από το πόρισμα της εγκληματολογικής υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Διώτης στην αρχική του κατάθεση για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ στην επιτροπή θεσμών της Βουλής τον Οκτώβριο του 2012 είχε πει ότι απλά και μόνο έριξε μια ματιά στη λίστα, τελικά φθάνει σήμερα στο σημείο να πει ότι το τρίτο στικάκι που δημιούργησε το χρησιμοποιούσε ως "στικάκι εργασίας" και κυρίως, για να εκτυπώνει δεδομένα της λίστας(!).
 
Τι απέγινε το στικάκι αυτό; Σύμφωνα με το Διώτη ανέφερε ότι στις 16 Ιανουαρίου του 2012, ημερομηνία που σύμφωνα με το πόρισμα των ειδικών το στικάκι ανοίχθηκε για τελευταία φορά στον υπολογιστή του, άνοιξε το usb προκειμένου να δει τι περιέχει και όταν είδε το κατέστρεψε.
 
Όπως΄είναι φυσικό αυτό προκαλεί μεγάλο προβληματισμό τόσο στα μέλη της επιτροπής, όσο και στο κάθε καλόπιστα σκεπτόμενο πολίτη για τη συνολική αξιοπιστία του μάρτυρα.
Εκείνο όμως, που δεν αποδεικνύεται με τίποτα είναι η ενοχή του Παπακωνσταντίνου- για τον οποίο και στήθηκε το όλο σκηνικό. Όπως επίσης, δεν φαίνεται να αξιοποιείται επί της ουσίας αυτή η λίστα....Μήπως τελικά, όλα έγιναν..... για να μη γίνει τίποτα;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.