Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

Ο Γ. Πεταλωτής σχολιάζει τον Βαρουφάκη...Από την προσωπική του σελίδα στο facebook σχολίασε ο πρώην Υπουργός, Γ. Πεταλωτής, το άρθρο του Βαρουφάκη: Η κυβέρνηση Παπανδρέου έστειλε την Ελλάδα στην κόλαση:
 
"Ο κ. Βαρουφάκης μπορεί να έφυγε από την Ελλάδα προς την Αμερική, όπως παλιότερα προς την Αυστραλία, αλλά τις καλές συνήθεις δεν τις ξεχνάει με τίποτε.

Καλό το άρθρο για την πορεία του ανθρώπου, όπως την αναφέρει ο ίδιος ...
Καταδέχτηκε να επιστρέψει το 2002 στην Ελλάδα (προφανώς από την Αυστραλία όπου διέπρεψε και εκεί ) για να καταδεχτεί (η μόνη ανοησία προφανώς στη ζωή του) να γίνει σύμβουλος του κολασμένου ΓΑΠ μέχρι το 2006, αφού έκανε 4 χρόνια (έμμισθα να υποθέσω και αυτό σίγουρα δεν ήταν ανοησία του !) να "μυριστεί" την καταστροφή που ερχόταν.

Ούτε καν οι φοιτητές στους οποίους δίδασκε αντιλαμβανόταν το επιστημονικό του μέγεθος και "έμεναν αδιάφοροι μπροστά στην καταστροφή".
Εν τω μεταξύ από το 2002, πολύ πριν το ξέσπασμα της παγκόσμιας κρίσης , επιχείρησε να προειδοποιήσει την παγκόσμια κοινότητα για την καταστροφή, αλλά φωνή βοώντος εν τη κολασμένη και προδοτική ερήμω ...

΄Οταν το 2008 (?) ξέσπασε η κρίση άρχισε "να γράφει άρθρα και να πραγματοποιεί εμφανίσεις", (κάποιοι κακεντρεχείς τον αποκαλούσαν "μαιντανό" επειδή δεν αντιλαμβανόταν ότι τριγύριζε σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ για να μην συνθλιβεί ο καπιταλισμός, όπως λέει ο ίδιος) αλλά και πάλι τίποτε...
Και γιαυτό έφυγε για την Αμερική ...
Αποδεικνύει όμως ότι τις καλές συνήθειες δεν τις ξεχνάει ...

Είτε στο Ζάγκρεμπ περαστικός από εκδήλωση, είτε με άρθρα σε "προχωρημένα" sites στην ημεδαπή βέβαια, ένα ανάθεμα για τον ΓΑΠ που μας οδήγησε στην κόλαση θα το ρίξει, στα πλαίσια φυσικά της εξαίρετης οικονομικής και πολιτικής ανάλυσης των παγκοσμίων πραγμάτων, τα οποία κατέχει άριστα, ασχέτως αν η παγκόσμια κοινότητα δεν ακούει τις προειδοποιήσεις και τις συμβουλές του .
Ας μην ξεχνάμε στην τελική, ότι στη χώρα μας έχει αφήσει και παρακαταθήκες , φουρνιές αγανακτισμένων πρώην πασόκων κυρίως που φωτίστηκαν από τα επιχειρήματά του και υπηρετούν τώρα την "ριζοσπαστική αριστερά" του κ. Τσίπρα και της κ. Δούρου.

Τώρα πώς αυτή η αριστερά ενσωματώνει και τον Βαρουφάκη, ο οποίος αγωνίζεται για την μη κατάρρευση του καπιταλισμού, μάλλον βάζει και Καμένο στην όλη υπόθεση".

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Πεταλωτή οι βαρουφακηδες ΌΤΑΝ !!!έρχονται στην χωραμας έχουν υπηρεσία να εκτελέσουν και ΌΤΑΝ!!!φεύγουν αφήνουν πισωτους συντρίμμια γιαυτό τέτοιους ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ δεν τους χρειαζόμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.