Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο Λοβέρδος μίλησε για την ανατροπή της κυβέρνησης Παπανδρέου

Στην αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Πάρι Κουκουλόπουλου, ότι «η οικοδόμηση όλων των πολιτικών σχηματισμών πρέπει να γίνεται πάνω στην πραγματικότητα και όχι σε ψευδαισθήσεις» απάντησε με αιχμές ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος.

"Η οικοδόμηση των πολιτικών σχηματισμών πρέπει να βασίζεται στην πραγματικότητα" ανέφερε ο Π. Κουκουλόπουλος για να απαντήσει με οξύ τρόπο ο Ανδρέας Λοβέρδος ότι γνωρίζει τι είναι πραγματικότητα και πως οδηγήθηκε το ΠΑΣΟΚ σε ανατροπή.

«Εγώ θέλω να προσθέσω ότι δεν πρέπει να γίνεται και πάνω σε παραισθήσεις» σχολίασε συμπληρώνοντας ότι «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι είναι πραγματικότητα γιατί σκαρφαλώσαμε αυτόν το κακοτράχαλο και ανηφορικό δρόμο βήμα – βήμα ως κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όταν επιχειρήθηκε αποτελεσματικά τελικά να μας ανατρέψουν και μέσα από τα τείχη και έξω από τα τείχη».

Τώρα το θυμήθηκε ο Λοβέρδος! Και που ήταν ο ίδιος όταν στήνονταν η επιχείρηση ανατροπής του νόμιμου πρωθυπουργού; Εμείς θυμόμαστε...εκείνος ξέχασε; Επιτέλους! Κάντε την αυτοκριτική σας όλοι εσείς που ρίξατε τον Παπανδρέου, αλλά γόνιμα, όχι προς άγραν ψήφων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.