Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Γιώργος Πεταλωτής: Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως στίγμα ο όρος "Παπανδρεικός"

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής απάντησε σε όσους θεωρούν ότι «στιγματίζεται» κανείς με τον όρο «παπανδρεϊκός» και τον χρησιμοποιούν με αυτό τον σκοπό.

Έτσι αφού ξεκαθάρισε ότι «στην κυβέρνηση του κ.Παπανδρέου ήταν και πολλοί από αυτούς που είναι ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ σήμερα» (για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή) τάχθηκε κατά της καταγραφής του ίδιου και συναδέλφων του με τον όρο «παπανδρεϊκοί» υπό την εξής έννοια: : «Όταν απονέμεται αυτός ο όρος προς χάριν συντομίας ή για δημοσιογραφικούς λόγους ή για κάποιους σχηματικούς, έχει καλώς, όταν γίνεται όμως απλώς για να στιγματιστούμε και να οριοθετηθούμε κάπου, έτσι ώστε να απαξιωθούμε, νομίζω ότι δεν βοηθάει σε τίποτα», υποστήριξε.

Άλλωστε, ο Γιώργος Πεταλωτής έχει την πάγια θέση ότι το κίνημα χρειάζεται στήριξη από όλους, εμμένοντας στο αίτημα για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, τόσο για το ΠΑΣΟΚ όσο και για την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.