Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Άρωμα Κρήτης και ατμόσφαιρα νίκης στην ομιλία Καρχιμάκη

Η αίθουσα του Τιτάνια γεμάτη με ένα ενθουσιώδες κοινό στην προεκλογική ομιλία του Μιχάλη Καρχιμάκη, υποψήφιου του Κινηματος στη Β’ Αθήνας. 
Βέβαια η Κρήτη έκανε αισθητη την παρουσία της με  μαντινάδες και συνθήματα όπως «Το Τιτάνια είναι μικρό δε χωράει το λαό».

Στην αρχή της πολιτικής εκδήλωσης, η απαγγελία μαντινάδων έκανε το Μιχάλη Καρχιμάκη αφού ανέβηκε στο βήμα, να μην μπορεί να ξεκινήσει την ομιλία του από τον ενθουσιασμό των πολλών εκατοντάδων ψηφοφόρων του.
«Μεγάλη η ευθύνη μας, στης Κυριακής την κάλπη γιατί σήμερα τ’όνειρο, του καθενός εκλάπη». 
«Πάμε λοιπόν ξανά μαζί, στη νέα μας πορεία με Παπανδρέου όλοι εμείς θα γράψουμε ιστορία». 
«Μιχάλη απόψε μη ξεχνάς, ότι σε αγαπάμε, και στην επόμενη Βουλή, θέλουμε να σε δούμε».
Στην ομιλία του ο Μιχάλης Καρχιμάκης αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων- στους λόγους δημιουργίας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών τονίζοντας ότι «η πρωτοβουλία αυτή είναι απόλυτα λυτρωτική. Σε καμία περίπτωση δε διασπά η ελπίδα. Δε διασπά το όραμα. Αντίθετα, ενώνει. Και ενώνει όλες τις υγιείς δυνάμεις. Νέους ανθρώπους που αγωνιούν για το μέλλον, μεγαλύτερους που θέλουν επιτέλους να δουν να γίνεται πράξη η μεταπελατειακή Ελλάδα και να ενισχύονται οι πραγματικά δημιουργικές δυνάμεις….Αντιταχθήκαμε στη προσπάθεια μετάλλαξης του ΠΑΣΟΚ σε αποτυχημένα μορφώματα: “58”, “ΕΛΙΑ”, “ΔΗΠΑΡ”. Επί της ουσίας, πρόκειται για επανασυσπείρωση από άλλη πολιτική αφετηρία».
Στην ομιλία του Μιχάλη Καρχιμάκη παρευρέθηκαν όλοι οι συνυποψήφιοί του στη Β΄ Αθήνας, καθώς και οι Γρηγόρης Νιώτης, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Πρόεδρος των Αρκάδων, ο Πρόεδρος των Κρητικών Σωματείων της Αθήνας, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηπειρωτών, Πρόεδροι Σωματείων Ποντίων και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.