Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Διαμαντίδης: ουδέποτε αντέδρασα στο Δημοψήφισμα

Επιστολή διαμαρτυρίας και αποκατάστασης της αλήθεια απέστειλε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Διαμαντίδης  προς την εφημερίδα ¨ΤΟ ΒΗΜΑ¨ καθώς συμπεριλαμβάνεται το όνομα του μεταξύ των βουλευτών που, κατά την εφημερίδα, δηλώνουν δημοσίως αντίθετοι με το δημοψήφισμα

Η επιστολή: 

Κύριε  Διευθυντά

Στο  φύλλο του Σαββατοκύριακου 17-18/05/2014 της έγκριτης εφημερίδας σας, και στο ρεπορτάζ αναφορικά με “όλη την αλήθεια για τις Κάννες” που υπογράφεται από την δημοσιογράφο κα. Δήμητρα Κρουστάλλη, προφανώς εκ παραδρομής, και στην σελίδα Α9, συμπεριλαμβάνεται κακώς το όνομα μου μεταξύ των βουλευτών που κατά την εφημερίδα σας, δηλώνουν δημοσίως αντίθετοι με το δημοψήφισμα, εμφανιζόμενοι ως αντάρτες.
Αυτό, όσον αφορά εμένα, είναι απολύτως αναληθές, δεδομένου ότι είναι γνωστό στους πάντες, ότι με δημόσιες δηλώσεις μου υποστήριξα την πρωτοβουλία του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και σε καμία περίπτωση δεν συμπεριλαμβάνομαι μεταξύ των βουλευτών που είτε δημόσια, είτε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, αντέδρασαν στην διεξαγωγή δημοψηφίσματος και έβαλαν απαράδεκτους όρους για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση, υπονομεύοντας και ανατρέποντας στην ουσία την νόμιμα εκλεγμένη από το λαό Κυβέρνηση.
Τουναντίον, είχα δηλώσει τον Ιούνιο του 2011, και είχα καταγγείλει δημόσια στις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες, ¨προφητικά¨ ίσως, ως απόπειρα νέας ¨αποστασίας¨ τις αντιδράσεις συγκεκριμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
Παρακαλώ πολύ, όπως αποκαταστήσετε την αλήθεια δημοσιεύοντας την παρούσα επιστολή μου, τόσο στο επόμενο φύλλο της έγκριτης εφημερίδας σας, όσο και στην ηλεκτρονική έκδοση της.                                                                                               Με Τιμή
   

                                                                                       Γιάννης Διαμαντίδης
                                                                                            τ. Υπουργός       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.