Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς!

του Νίκου Μανδρόχαλου 

Όλα τα κόμματα ανεξαρτήτως ποσοστών πρέπει να διέπονται από πολιτική ηθική! Δεν είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ για παράδειγμα να έχει όσες συνιστώσες τόσες και θέσεις για πολύ σημαντικά ζητήματα τα οποία το 2009-2011 έριξαν την κυβέρνηση!
Δεν μπορεί να παίζει με την θέση του απέναντι στο μνημόνιο, ανάλογα με το ακροατήριο!
Δεν επιτρέπεται αριστερό κόμμα να συνεχίζει να τραμπουκίζει (βλ. σαμποτάζ στο Ποτάμι) θυμίζοντας τα σφιχταγγαλιάσματα των "αγανακτισμένων " συριζαίων με τους "αγανακτισμένους" χρυσαυγίτες...
Δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την δημοκρατία καταθέτοντας πρόταση μομφής στον πρόεδρο της Βουλής για τα μάτια του κόσμου (ενώ γνώριζαν τα στελέχη του πως δεν είχαν το δικαίωμα, λόγω προηγούμενης πρότασης μομφής εντός εξαμήνου), ενώ σήμερα να σφυράει αδιάφορα για το "ζήτημα Μπαλτάκου"!
Τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ τον "δανείστηκε", γεγονός που φαίνεται κι από τις διακυμάνσεις στα ποσοστά του ανάλογα με τις περιστάσεις, όμως...
την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς!
Τέλος, το κόμμα δεν προδίδει, διότι δεν έχει προσωπικότητα, ζωή, λόγο! Αντιθέτως οι άνθρωποι που αποτελούν το κόμμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.