Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

O Παπανδρέου έδειξε τι σημαίνει πολιτική ευθύνη!

Ο Γιώργος Παπανδρέου απέδειξε ότι είναι ένας πολιτικός με σταθερές αρχές και αίσθηση της ευθύνης 
Ο Γιώργος Παπανδρέου στην χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου "όλα σε ένα μη μας πάρουνε χαμπάρι", έθεσε την κόκκινη γραμμή, όρθωσε το ανάστημα του απέναντι σε όλους εκείνους που συστηματικά και με τη βοήθεια των μιντιαρχών (που είναι παράλληλα και μεγαλοεργολάβοι, τραπεζίτες κλπ) μεθοδεύουν τον απόλυτο έλεγχο της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας από τους ίδιους, αυτη την ιδιόμορφη ολιγαρχία του πλούτου. 
Ο Γιώργος Παπανδρέου πιστός τις αρχές του ψήφισε με γνώμονα το συμφέρον του λαού, αυτό το ίδιο συμφέρον που τον είχε οδηγήσει να υποκύψει στον εκβιασμό του Νοέμβρη του 2011 και να παραδώσει την εξουσία.
Ο Γιώργος Παπανδρέου με την ψήφο του, δεν έκανε μια κίνηση "συμβολική" και "εντυπωσιασμού", ήταν μια κίνηση επί της ουσίας για το συγκεκριμένο άρθρο με το οποίο χαρίζουν 15 δισεκατομμύρια σε μια χούφτα οικογένειες τραπεζιτών.
Δεν είναι ο Γιώργος Παπανδρέου που οφείλει να δώσει εξηγήσεις, αλλά εκείνοι που το ψήφισαν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.