Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Η νέα Κεντροαριστερά είναι γεγονός!!!!!!

Ναι! Μια πίτα ένωσε την Κεντροαριστερά!
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο πρωτοτύπησε- υπερέβει όλα τα εμπόδια και σε μια διαφορετική εκδήλωση, που μπορεί το πεις και άνοιγμα προς την Κεντροαριστερά, έκοψε την πίτα της . 

Η επικεφαλής της Ομάδας, Συλβάνα Ράπτη, έδωσε το μήνυμα για μια ενωμένη και ισχυρή κεντροαριστερά στην Ελλάδα  με ένα απλό συμβολικό τρόπο, αμέσως μετά το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του  και πριν κόψει τα ονομαστικά κομμάτια για τους παρισταμένους, έκοψε για τη ΔΗΜΑΡ και τον πρόεδρο της, Φώτη Κουβέλη, για την Δυναμική Ελλάδα του Ηλία Μόσιαλου, για το Δίκτυο της πρώην επιτρόπου Άννας Διαμαντοπούλου, για τη Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου, για τους 58 αλλά και για τις άλλες προσωπικότητες που νοιάζονται και αγωνιούν για την Σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά στην Ελλάδα. 

Το «φλουρί» έπεσε στην Άννα Διαμαντοπούλου και ενώ η Ράπτη επιβεβαίωνε ότι δεν είχε με κάποιο τρόπο προγραμματίσει κάτι τέτοιο μόνο και μόνο για να επικαλεσθεί την ανάγκη της ενότητας, παρευρισκόμενος σχολίαζε ότι και με αυτό τον τρόπο το φλουρί έπεσε σε «κάποιον από εμάς και μέρος του το μοιραζόμαστε όλοι μας». Όλοι χειροκρότησαν στέλνοντας το μήνυμα στην Αθήνα!

Εμείς τι να πούμε πια....είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.