Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Μιχάλης Καρχιμάκης και Γρηγόρης Νιώτης για δημοσιεύματα σχετικά με τον Παπανδρέου

Έχουμε από καιρό αποφασίσει να μην δίνουμε σημασία και να μην απαντάμε σε παραπολιτικά σχόλια στημένα και ανυπόστατα. Κι αυτό γιατί τα προβλήματα των πολιτών είναι τόσα που υποχρεώνουν όλους να είναι σοβαροί.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν απαντήσαμε την πρώτη φορά όταν έντυπο και ομώνυμο site δημοσίευσε με παραπλανητικές πληροφορίες προς αυτό, αυθαίρετα συμπεράσματα και φανταστικούς διαλόγους ανάμεσα σε μας και τον Γιώργο Παπανδρέου.
Το ίδιο δημοσίευμα ωστόσο  επαναλήφθηκε από άλλα sites. O στόχος τέτοιων δημοσιευμάτων είναι να παρουσιάσουν την κίνησή μας και εμάς ως φυσικά πρόσωπα  σε διαφωνία με τον Γιώρ
γο Παπανδρέου αλλά και να αποπροσανατολίζουν την συζήτηση κάθε φορά που τα γεγονότα αποκαθιστούν την αλήθεια και δικαιώνουν την κυβέρνηση Παπανδρέου.
Καλούμε τους φίλους και συντρόφους μας να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς που διοχετεύουν σε έντυπα και site ανυπόστατες πληροφορίες που επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν την συζήτηση με φανταστικά σενάρια υποτιθέμενων διαφωνιών και αποστασιοποιήσεων...

1 σχόλιο:

  1. Τελικά τί στόχο έχει αυτο το κείμενο...Να "προστατεύσει'(;) τον ΓΑΠ ή να προωθήσει τη δική σας "σημαντικότητα';

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.