Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Πως το Πρυτανείο του Παρακράτους "έστησε" τον Καρχιμάκη. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής

Η κοπέλα που κατηγορείται ότι έδινε τα έγγραφα στον Καρχιμάκη υποστηρίζει ότι αποκλείει την πιθανότητα να έχει συμβεί η σκηνή αυτή στο Πρυτανείο την οποία περιγράφει στην κατάθεσή της η νυν υπάλληλος της ΕΥΠ Ευγενία Λ. ενώ η έρευνα του κ. Φούκα στο σπίτι του δεν επαληθεύει και δεν αποδεικνύει το γεγονός ότι βρέθηκαν απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ.  Τι συμβαίνει λοιπόν εδώ; Ποιοι και γιατί επιτρέπουν στο Πρυτανείο του Παρακράτους να "στήνει" πολιτικές δολοφονίες; Η υπόθεση έχει πολύ βάθος και είναι συναρπαστική. Μπορεί μάλιστα να προκαλέσει τεκτονικό σεισμό στο πολιτικό σκηνικό και να αλλάξει τον κομματικό και όχι μόνο χάρτη της χώρας. Η αποκάλυψη των Προσώπων που αποτελούν το Πρυτανείο του Παρακράτους θα προκαλέσει διεθνή σάλο!

Στο μεταξύ το Έθνος που κυκλοφορεί περιγράφει πως στήθηκε ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.
Πολλά τα ερωτηματικά για την άσκηση δίωξης στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκη και μάλιστα στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας για τις υποθέσεις των υποκλοπών, αλλά και του «σχεδίου δολοφονίας» του Κ. Καραμανλή.

Προσπαθούν να τον εμπλέξουν με μια πρωτοφανή νομική και νοηματική υπέρβαση, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», σε υποθέσεις παραβίασης του απορρήτου μυστικών της Πολιτείας και μάλιστα στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας για «συνενωμένες υποθέσεις» των υποκλοπών και του... σχεδίου (αλλιώς σεναρίου) δολοφονίας του Κ.Καραμανλή.

Ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει ως εντελώς αβάσιμα όσα γράφονται εις βάρος του και προειδοποίησε ότι η σκευωρία θα καταρρεύσει. Και καλείται σε απολογία για ηθική αυτουργία την ερχόμενη Παρασκευή  8 Νοεμβρίου στον 3ο τακτικό ανακριτή Δ. Φούκα.

Η αποτύπωση του τρόπου που μεθοδεύτηκε η εμπλοκή του πρώην βουλευτή δημιουργεί ερωτήματα, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για στοχευμένη και εσκεμμένη προσπάθεια συγκεκριμένης προέλευσης στην οποία εμπλέκεται και συνδικαλιστής της ΕΥΠ, που έχει τεθεί σε αργία και έχουν ασκηθεί εναντίον του διώξεις για κακουργηματικές πράξεις και κατασκοπεία.

Στην υπόθεση της εμπλοκής του Μ.Καρχιμάκη όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, με μια επιστολή που υπογράφει η Τ.Λ.

Το ραντεβού στο Πρυτανείο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο ανακριτής έφτασε στον πρώην υπουργό και γραμματέα του ΠΑΣΟΚ μετά από αναφορά στην οποία η υπογράφουσα ισχυριζόταν ότι στις αρχές Δεκεμβρίου 2005 ο Μιχάλης Καρχιμάκης ζήτησε να κανονιστεί συνάντηση με τους συνδικαλιστές της υπηρεσίας.

Η υπογράφουσα την αναφορά ισχυρίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, ότι η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Πρυτανείο» στο Κολωνάκι.

Σε αυτή τη συνάντηση ο κ. Καρχιμάκης απευθυνόμενος στην υπογράφουσα φέρεται να είπε: «Τι γίνεται; Δεν μου έχετε φέρει τελευταία από εκείνα τα ωραία χαρτιά».

Σύμφωνα με το «Έθνος», ο κ. Καρχιμάκης ζήτησε να του «φέρουν κανένα χαρτί για να στριμώξει την κυβέρνηση Καρταμανλή...». Στο δημοσίευμα σημειώνεται πώς ο ένας υπάλληλος διαβεβαιώνει κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έχει συμφάγει με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ενώ και μια ακόμη υπάλληλος, που υποτίθεται ότι ήταν στο τραπέζι, αν και πολύ κοντά σε συνδικαλιστική ομάδα του υπόψιν κυρίου, κατέθεσε ότι το τραπέζι αυτό δεν έγινε ποτέ.

Πώς στήθηκε το σκηνικό

Προ μηνός, οι αρχές έκαναν έλεγχο στο σπίτι του βουλευτή, που φαίνεται ότι υποχρεωτικά έπρεπε να βρουν «τεκμήρια», που θα θεμελίωναν δικαστική εμπλοκή. Τα μοναδικά που βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν έγγραφο του ΓΕΑ βάσει του οποίου είχε καταθέσει ερώτηση ο βουλευτής και ένα ιδιόχειρο σημείωμα για υπαξιωματικό που είχε αποσπασθεί στην ΕΥΠ, εμπλεκόταν σε υποθέσεις παράνομων δραστηριοτήτων και κατήγγειλε ο πρώην βουλευτής. Η ιστορία είχε σιγά-σιγά στηθεί.

Ο κ. Καρχιμάκης έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλαών παρακρατικών μηχανισμών λόγω της έντονης δραστηριότητάς του, αλλά και ως υπεύθυνος τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ. Όταν εκτιμήθηκε δε ότι ο ίδιος δεν βρίσκεται στον στενό ηγετικό πυρήνα της Χαρ. Τρικούπη στοχοποιήθηκε ακόμα περισσότερο, θεωρήθηκε εαυάλωτος και άρχισε να εξυφαίνεται η ιστορία με την «αποκαλυπτική επιστολή» της Τ.Λ
.
http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.